vonmisses Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince (upraveno) před 2 hodinami, Koza_c napsal: To přeřizování datumu na Submariner mě “zabíjí” . Vyšroubovat a několikrát vytáhnout korunku, nastavit ručičky na 3:30h. nařídit datum, zastavit vteřinovku na dvanáctce, přetáčet na odpolední čas a nakonec seřídit na přesný čas. Uz asi tuším proč někteří chtějí nebo mají NO DATE. Mohl si zvážit Sky-Dwellery. Ty umí rozlišit 30/31. Nejlépe ve zlatě. Když je může mít hokejka Voráček nebo mlátička Vemola tak proč ne sbíječka Koza..... jinak respekt. Upraveno 1. prosince uživatelem vonmisses 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Dekuju všem za reakce. Myslel jsem to, tak ze na jiných datumovkách které mam nebo jsem měl datum kdykoli proste nařídil/přeřídil a bylo to. Zjistil jsem to až u těchto mojich prvních Rolex a jak zmínil doporučený postup kolega rado74 jsem netušil, ze se to ma seřizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) A já si právě myslím, že u Rolex strojků je jedno, kdy ten datum točíš. Onehdá jsem koukal na rozhovor s hodináři a zrovna se o tom v závěru bavili. A datum se mi nejlépe zatím nastavuje na Explorer 2 čas 15:00 Upraveno 2. prosince uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 12 hodinami, Koza_c napsal: Dekuju všem za reakce. Myslel jsem to, tak ze na jiných datumovkách které mam nebo jsem měl datum kdykoli proste nařídil/přeřídil a bylo to. Zjistil jsem to až u těchto mojich prvních Rolex a jak zmínil doporučený postup kolega rado74 jsem netušil, ze se to ma seřizovat. Jaké jiné datumovky máš na mysli? A máš k Submarinerům návod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Obyčejné Primky a Casio. Mam k Submarinerum návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 53 minutami, Koza_c napsal: Obyčejné Primky a Casio. Mam k Submarinerum návod. Většina mechanických hodinek se nedoporučuje nastavovat okolo půlnoci a to ani datum, ani čas, a upozorňuji na to v návodech, protože by jsi je mohl poškodit. Rolex má rychlo přecvak a na nic takového v návodu neupozorňuje, takže se to asi i může, ale já osobně bych se na to stejně kolem půl noci radši vyprdnul... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Dekuju za radu. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 6 hodinami, Koza_c napsal: Dekuju za radu. . Buď rád že nemáš GMT, občas po delší době vytáhnu, na hodinkách pátého, v kalendáři dvacátého a jdu si zrovna k nastavení datumu udělat kafíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 38 minutami, African napsal: Buď rád že nemáš GMT, občas po delší době vytáhnu, na hodinkách pátého, v kalendáři dvacátého a jdu si zrovna k nastavení datumu udělat kafíčko tak dneska většina moderních GMT má skákající hodinovku, ne..? nebo v tom tedy aspoň žiju, že to tak je.. mám Explorer II a tam to nastavení je docela za chvíli.. vlastně to dělám rád a vždycky se těším na měsíc, který má jenom 30 dní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 32 minutami, subtitles017 napsal: tak dneska většina moderních GMT má skákající hodinovku, ne..? nebo v tom tedy aspoň žiju, že to tak je.. mám Explorer II a tam to nastavení je docela za chvíli.. vlastně to dělám rád a vždycky se těším na měsíc, který má jenom 30 dní Za chvíli to není oproti klasické datumce, ale také mě to baví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Člověk se při tom musí zamyslet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 10 hodinami, African napsal: Většina mechanických hodinek se nedoporučuje nastavovat okolo půlnoci a to ani datum, ani čas, a upozorňuji na to v návodech, protože by jsi je mohl poškodit. Já takhle doj*bal moje první mechaniky, které jsem si koupil k 18. Druhý nebo třetí den jsem nastavoval datum kolem půlnoci, a doj*bal ETU7750 :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 10 hodinami, African napsal: Buď rád že nemáš GMT, občas po delší době vytáhnu, na hodinkách pátého, v kalendáři dvacátého a jdu si zrovna k nastavení datumu udělat kafíčko Jak to? Mezi Submariner a GMT ll jsem se rozhodoval a časem jsem si je chtěl někdy dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 51 minutami, Koza_c napsal: Jak to? Mezi Submariner a GMT ll jsem se rozhodoval a časem jsem si je chtěl někdy dokoupit. Nemáš tam rýchle nastavenie dátumu. Musíš sa pracne pretáčať cez hodinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 1 hodinou, Koza_c napsal: Jak to? Mezi Submariner a GMT ll jsem se rozhodoval a časem jsem si je chtěl někdy dokoupit. Jak píše Davis, malá výhoda je že to jde i zpětně. Na druhou stranu co se cestování týká v různých časových zónách, GMT je best komplikace ever Díky skákající hodinovce držíš stále přesný čas a navíc zároveň víš pěkně kolik je v ČR hodin. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Tak to je v perfekt a dekuju za info. Az našetřím zhruba za 2000hodin. prace si je nekdy zkusim koupít. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince (upraveno) před 3 hodinami, African napsal: Jak píše Davis, malá výhoda je že to jde i zpětně. Na druhou stranu co se cestování týká v různých časových zónách, GMT je best komplikace ever Díky skákající hodinovce držíš stále přesný čas a navíc zároveň víš pěkně kolik je v ČR hodin. Absolútna pravda, cestovatelské GMT je best, nastavovanie aspon pre mňa čistý relaxa najväčia bomba je že v rovnakú chvíľu vieš aj koľko je hodín v SR, nielen v ČR… Upraveno 3. prosince uživatelem Campino 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 1 hodinou, Campino napsal: Absolútna pravda, cestovatelské GMT je best, nastavovanie aspon pre mňa čistý relaxa najväčia bomba je že v rovnakú chvíľu vieš aj koľko je hodín v SR, nielen v ČR… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince V 25. 10. 2024 v 10:12, Koza_c napsal: Trochu stylu, takovy stary vobleceni chlape, redwing, momotaro, carhartt, vaechno jsou to pracovni hadry, kdyz uz mas ty tool watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince První Rolex byla klasika, Sub 126610 LN, miluji jejich kontinuální design a nikdy nezapomenu na vetu mého prodejce u AD: “tady máte vaše první Rolexy” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se