adasek Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Ahoj, provedl jsem upgrade fóra na nejnovější verze. Invision Community 4.7.16 Elastic Search 7.17.19 Aktualizace řeší nějaký bezpečnostní problém a přináší spoustu oprav drobných chybek, decentní množství nových funkcí a zlepšení výkonu. Detaily můžete zjistit v Release Notes (anglicky) - před dneškem jsme jeli na verzi 4.7.11.1. Pokud by vám něco nefungovalo, hlašte prosím tady, pokusím se to napravit. Řešení svépomocí: zkuste vymazat vyrovnávací paměť prohlížeče a povypínat jeho doplňky, případně zkuste zda chyba přetrvává v anonymním módu či jiném prohlížeči. Ujistěte se, že používáte rozumně aktuální verze prohlížeče a operačního systému. Pokud uvidíte nějaký nepřeložený anglický popisek, napište prosím také sem - včetně kontextu (adresa / v jakém dialogu / při které akci), případně příjde vhod screenshot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 adásku, Berte, je jasný, že ta naše zábava tady je pro Vás v "zázemí" hromada práce, tak jen malé, bezvýznamné, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 Díky, chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 4. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Dnes v noci jsem provedl konverzi MyISAM tabulek v databázi na modernější InnoDB formát. Původně jsem měl v plánu společně s tím aktualizovat fórum na poslední verzi, nakonec jsem byl rád, že jsem to stihnul. Konverze databáze by mohla vyřešit některé výkonnostní problémy a připravit půdu pro aktualizaci MySQL databáze. 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 @adasek díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 9. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Upgradoval jsem na poslední verzi Invision community, 4.7.17 Update byl malinký a vše vypadá v pořádku. Ozvěte se prosím, pokud byste narazili na nějaký problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Ahoj @adasek, od rana mi nejede Chronomag na Tapatalku. Nevim, jestli je to schvalne (Bert ho nema rad) a nebo neco spravne nezafungovalo v ramci updatu. Dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Není to schválně. Já nic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Tapa ide od updatu tak ciastocne. Napr. v tomto momente viacmenej ok. Zeby sa stym uz niekto pohral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Borci, tohle musí říct Adasek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Tak nevim jestli to je jen u me, ale chronomag se mi na mobilu nacita nezvykle dlouho. Ostatni stranky jedou v pohode. Porovnani s PC nemam, ten je permanentne obsazenej detma Mobil je starej, android 14, ale jak rikam vse ostatni bezi normalne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Jojo, je to tak uz nějakej ten tejden. Hodně pomalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Je to pomaly. Na iphonu, macu i PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Jj,pomalý to je na mém PC také již delší dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Na Pc to ide ako tak, aj keď dlhšie. Ale tapa od posledného upgradu vôbec nenačíta, ale že vôbec. Cez web na mobile tiež nič, asi 3 prehliadače stiahnuté, myslel som, že chyba je u mňa. Vidím, že nie. Niečo je zlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 11. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Sypu si popel na hlavu, protože to skutečně zavinil včerejší upgrade. Z changelogu Invision: Citovat Removed a MySQL 5.7 specific optimisation for loading content item with lots of comments. Co udělám: Už jsem identifikoval kód který to je a mohu ho selektivně vrátit (použít jako plugin) čímž by se výkonnost měla dostat do předchozího stavu Sepíšu přes Berta požadavek na upgrade na mysql8 (+ nějakou chytřejší konfiguraci), která by nám měla dost pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 11. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Citovat Už jsem identifikoval kód který to je a mohu ho selektivně vrátit (použít jako plugin) čímž by se výkonnost měla dostat do předchozího stavu Plugin vytvořen a zapnut. Mělo by to zamezit pokračování těch problémů, co jsme pozorovali ve středu. Samozřejmě ve špičce se může nějaká pomalost stále ještě objevit. Tomu by měly pomoct naše další kroky s upgrade databáze. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Reportuju dnes rano: Tapatalk bezi, vse krasne a svizne. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Beží to už ako pred tým. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se