Přejít na obsah

Longines Hydroconquest

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny nadšence kvalitních a zajímavých hodinek. Přikládám fotky mého nového přírustku. Snad nebudu vypadat jako socka, když řeknu, že jsem je koupil z Bazošu, ale ten kauf byl za mě famozní. Přál jsem si právě tyto Longines Hydroconquest - modré, keramická luneta, automaty, 39mm průměr, křemíkový vlásek nepokoje, ale nehodlal jsem je kupovat jako nové, protože prostě jsem nechtěl za ně dát toliko peněz. Pár zánovních kousků jsem našel na Chronu 24 i na Bazošu byly, ale zelené, nebo šedé a zase vetší. Až jednoho dne jsem opět kuknul na Bazoš a byly tam ty MOJE pár dní. Majiteli jsem zavolal a ten mi řekl, že je koupil letos 2. ledna u Bechyněho, tedy mají 5 letou záruku, veškeré papíry. Mladý borec mi je přivez až domů v 500 koňovém Mercedesu. Ověřil jsem si pravost pomocí seriového čísla a QR kódu a pak proběhla koupě, kdy mi dal slevu cca 30% z ceny(!) Prostě si chrochtám blahem. 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...