Spongebob Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 3 minutami, Gustaf napsal: Daydate Tam je toho o dost víc Daydate, kapkovitá ručka..indexy jak na Samurajích (doteď mám noční můry jak to bylo křivý) plechovej tah a beztak nemaj safír Navíc prvoplánovej lowcost typ. To jsou proti nim všechny zmíněné jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 47 minutami, Spongebob napsal: a co ty Wolbrook varianty? Manželka (né že by to mělo bernou minci) do mě teď lehce ryje co vymýšlím... že modrý (celomodrý na oceli) jsou přece nejlepší a že myslela že jsem je už koupil. Ty bicolory má uplně v hejtu a prý to ke mě vůbec nejde. Což má možná pravdu... a u těch Squele mě taky nevadí že jsou "jen modrý". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vzal bych je na rýži + zdarma modrej tropic: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moudrá to žena, když tak bez toho šmuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Geckota? https://www.geckota.com/products/geckota-ocean-scout-dive-watch-royal-blue-slate-blue-nylon-strap https://www.geckota.com/products/geckota-sea-hunter-dive-watch-blue-bezel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 https://www.chrono24.sk/citizen/citizen-mechanical-diver-barnacle-watch--id25522324.htm?searchHash=84ec2bbe_UKEcO1&pos=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 před 8 hodinami, Pozorovatel napsal: Geckota? https://www.geckota.com/products/geckota-ocean-scout-dive-watch-royal-blue-slate-blue-nylon-strap https://www.geckota.com/products/geckota-sea-hunter-dive-watch-blue-bezel Jsou pěkný, ale koukám Geckota přitvrdila s cenama ne? Pořád je mám bloklý jako brand s hodinkama za 5k. Za 15k Geckotu asi fakt nee.. a jsou 38,5mm. Ty Citizeny jak už jsem psal výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Tak pak už asi jedině Wolbrook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Skoda že je ten limit v CZK, v € by bol výber veselší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Ono je tak trochu problém, že všechno celkem zdražilo, ale nekoupit si hodinky, že jsou o 3k drazší?? Vždyť za 3k máš jednu hezkou večeři s manželkou, tzn. nejsou to dnes už v podstatě žádný peníze. Kdybych já se rozmýšlel, jestli si koupit fakt “krám” který má spoustu kompromisů za 15k anebo si koupit něco opravdu kvalitního, hodnotného, co mi opravdu přinese radost, tak neváhám ani minutu. Celý život se řídím příslovím “Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci” Vždyť možností je spoustu namátkou Glycine Combat Sub - perfektní hodinky, pravda kvalitou zpracování se to nemůže třeba Squale ani trochu rovnat, ale furt jsou to perfektní hodinky za pár kaček https://www.glycinestore.eu/de/glycine-combat-sub-39-gl0400/ Ty Výše zmíněné Geckoty jsou taky super, Baltic dělá super hodinky, CHW, Squale, pokud by si chtěl něco lepšího atd atd, těch možností je strašná spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Ahoj ja mám Squale, Wolbrook aj Glycine ani jedni nebudeš ľutovať ale trošku ťa ešte pomotám čo tieto ? https://www.irisimo.sk/swiss-military-by-chrono-sma34075-07 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. za tú cenu aj sám o nich ešte uvažujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 (upraveno) před 43 minutami, AKUC napsal: Ahoj ja mám Squale, Wolbrook aj Glycine ani jedni nebudeš ľutovať ale trošku ťa ešte pomotám čo tieto ? https://www.irisimo.sk/swiss-military-by-chrono-sma34075-07 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. za tú cenu aj sám o nich ešte uvažujem Ty jsou veliký a značka e e Whatchboy - to není o 3000,- to je asi o 7 nebo 8mi protože jsem se chtěl pohybovat kolem 10-11 za Wolbrooky. 15 bych hecl za něco lepšího.. když 18 to už bych mohl pokračovat do aleluja. Mě je jasný že top hodinky se neprodávají za 15...na tohle mám Aquisy co stoji 60k. Tohle má být taková hravá modrá výplň k narozkám za málo. Ale mrdku zas taky nechci. Ty Glycinky cos poslal jsou třeba taky pecka! Dík. Upraveno 24. dubna 2024 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Stejně vezmeš wolbrooky nebo Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 mne jeden mudry clen tu na fore poradil ficurinu. daj si urcity model ako pozadie na komp a pokial ta za 2 tyzdne neomrzia, tak si ich kup. ja som len laik, ale ja si myslim, ze z uvedenych hodiniek ziadne zle nebudu. kup si take, ktore sa ti hlavne budu pacit, lebo hodinky sa maju pacit a robit radost. kasli na ostatne aspekty, na bezduche ukazovanie casu mas mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 před 19 hodinami, Spongebob napsal: Tam je toho o dost víc Daydate, kapkovitá ručka..indexy jak na Samurajích (doteď mám noční můry jak to bylo křivý) plechovej tah a beztak nemaj safír Navíc prvoplánovej lowcost typ. To jsou proti nim všechny zmíněné jinde. Tak se zkus podívat na tyto titanovky. Tento model v podstatě odstraňuje skoro všechny nedostatky, které ti vadí u těch levnějších Citizenu. Mají pouze datum, titan, safir, jsou tenké a mají hezké zpracování. Mám černé a jsou moc pohodlné. Na netu se dají najít i v akcích, které se blíží tvému budgetu. https://www.helveti.cz/citizen-promaster-marine-automatic-diver-s-super-titanium-nb6021-68l Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Uz som mu ich doporucoval, nechce ich. Mam presne tie, ako aj ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Nazdar, mě osobně se strašně líbí Longines hydroconquest 41mm šedá, ale v modré jsou taky hezké a ta nová verze GMT vypadá taky pohodově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Akorát že to nebude za 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 (upraveno) Nedávno jsem ukončil prodej těchto nenošených Tissot ( kompletní balení, 100% stav, fólie na dýnku i na meshi), pořád je mám a ještě by Ti 5k zbylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. dubna 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 před 21 hodinami, Spongebob napsal: a co ty Wolbrook varianty? Manželka (né že by to mělo bernou minci) do mě teď lehce ryje co vymýšlím... že modrý (celomodrý na oceli) jsou přece nejlepší a že myslela že jsem je už koupil. Ty bicolory má uplně v hejtu a prý to ke mě vůbec nejde. Což má možná pravdu... a u těch Squele mě taky nevadí že jsou "jen modrý". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vzal bych je na rýži + zdarma modrej tropic: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je jak Glashute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Já bych určitě volil mezi Glycine Combat Sub a titan Citizen Promaster prezentovaných pár postů výše. Každopádně žádné z hodinek v tomto vlákně nejsou špatné, za mě je to jen win win volba, ať už vezmeš jaké chceš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Vybráno, až člen pošle účet bude i zaplaceno Pro luštěnkáře: Nejsou to nakonec ani jedny ze všech vybraných modrá je zachována na detailech, nejsou celé modré a jsou celý z titanu. Keramika, safír, průhled, 22mm nožky, pouzdro 42mm. Až příjdou hodím wrist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se