Přejít na obsah

TAG Heuer - novinky

Kobliha

Doporučené příspěvky

TAG Heuer představil kolaboraci s firmou KITH, která je založena na původním modelu TAG Heuer F1. Všechny barevné varianty si můžete prohlédnout na připojeném odkazu. Je mi líto, že toto vlákno zakládám zrovna s touto zprávou. Místo dalšího komentáře přikládám obrázek, který připomíná historii modelu. 

image.thumb.png.54a7ff1f2a791e8ca72c52cc393d7db6.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, AndyAaron napsal:

Prijde mi to trosku jako odpoved na Moonswatche. Mne se to celkem libi.

Souhlasím, že je to pokus nějakým způsobem zopakovat úspěch MoonSwatch (z 5.8 milionů loni prodaných swatchek bylo asi 2 miliony MoonSwatch). Jsem zvědav, jak budou připouštět další limitované barevné varianty, dokud "sběratelé" nezjistí, že je tahají za nos (i tou cenou).

A potom - myslel jsem, že si žádná seriózní firma nenechá sáhnout do toho nejcennějšího, co má - do loga. Takže napříště je horní část loga k dispozici jako reklamní plocha? Takže nás čekají limitky ZOOT Heuer, Zara Heuer, Shein Heuer? Škoda, že už neexistuje OP Prostějov - to byla paráda OP Prostějov Heuer.

Upraveno uživatelem Kobliha
Odkaz ke komentáři

Zrovna na ně koukám na webu TH. Nápad dobrej, čekal jsem to dřív či později od samotnýho TH, ale ta kooperace to celý podělala.

Design a věrnost originálu je super, vadí mi ten nápis "just us" na cifru (WTF??) a taky na 12. hodině na pouzdru. Korunu tomu nasadili tím logem...

Nevím, zda je to konkurence pro Moonswatch, je to limitka a cena je 40k, to už si nekoupí každej "jen tak", jako ty Moonswatch...

Odkaz ke komentáři

V 1. 5. 2024 v 23:29, Karussell napsal:

Zrovna na ně koukám na webu TH. Nápad dobrej, čekal jsem to dřív či později od samotnýho TH, ale ta kooperace to celý podělala.

Design a věrnost originálu je super, vadí mi ten nápis "just us" na cifru (WTF??) a taky na 12. hodině na pouzdru. Korunu tomu nasadili tím logem...

Nevím, zda je to konkurence pro Moonswatch, je to limitka a cena je 40k, to už si nekoupí každej "jen tak", jako ty Moonswatch...

Také na ně koukám na webu TH a jednoznačně ta kooperace se moc nepovedla. Nápis bych ještě zkousnul, ale to logo je pro mě nepřijatelné. A cena také není nijak příznivá ...

Odkaz ke komentáři

Když to na mě vyskočilo poprvé, myslel jsem, že Kith má něco společného s motorsportem. To by mi asi dávalo smysl to logo, ale koukám, že to tak úplně není.

Plus s tím zopakovat MoonSWATCH, to si teda nemyslím (to se říkalo už tuším o  CAZ101Ax, které ale nové stojí lidových 50).  Potenciál by tam byl, ale to by to muselo stát jak Aikon Tide...

A teda ne, že by půlka té kolekce jak plasťáky nevypadala :D 

Odkaz ke komentáři

To prostě nevymyslíš.

U KITH si můžete koupit celý set deseti variant modelu za 519.300Kč. Přitom cena za kus je tam 43.300Kč. Takže když si koupíte všech deset variant jednotlivě, přijde vás to na 433.000. To znamená, že sada je o 86.300Kč dražší. Jestliže byste jednotlivě kupovali u Heueru, tak vás to přijde jen na 399.000Kč (cena za kus je 39.900Kč), sada je tedy o 120.300Kč dražší.

Ten rozdíl je nejspíš za seance u doktora Chocholouška.    

image.thumb.jpeg.29b35e40938504ad78a0c07765f80dc0.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 4. 5. 2024 v 22:28, Kobliha napsal:

To prostě nevymyslíš.

U KITH si můžete koupit celý set deseti variant modelu za 519.300Kč. Přitom cena za kus je tam 43.300Kč. Takže když si koupíte všech deset variant jednotlivě, přijde vás to na 433.000. To znamená, že sada je o 86.300Kč dražší. Jestliže byste jednotlivě kupovali u Heueru, tak vás to přijde jen na 399.000Kč (cena za kus je 39.900Kč), sada je tedy o 120.300Kč dražší.

image.thumb.jpeg.29b35e40938504ad78a0c07765f80dc0.jpeg

Tomu se říká množstevní přirážka. 😂😂😂

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 4. 5. 2024 v 22:28, Kobliha napsal:

To prostě nevymyslíš.

To je snad jasný, ne?

těch 120 litrů je za tu krabičku, ne?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hosi ty nove Aquaracer naprosta parada, 80h rezerva. Takove neco mezi rolex, omega, mozna Tudor. Sak moc povedeny, aj bych o nich uvazoval. 😅

Upraveno uživatelem Huty92
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Instead of the previous ETA-based Calibre 5 and Calibre 7, for the new Aquaracer Date and GMT models, TAG Heuer has used the automatic manufacture Calibre TH31-00 (date) and Calibre TH31-03 (GMT). The TH31-00 was introduced last year in the solid gold Aquaracer 200s, and unlike the TH30-00 which was based on a Kenissi movement, is the result of collaboration with Sellita’s AMT customization. AMT lets brands take full advantage of Sellita’s movement manufacturing and tailor calibers to their needs. Recently, we’ve seen brands like Carl F. Bucherer, Hanhart, and Baume & Mercier take advantage of this division to offer exclusive manufacture calibers. In this case, the TH31s come with an impressive 80-hour power reserve, COSC-certified chronometer accuracy of -4/+6 seconds per day, and a 5-year warranty from TAG Heuer.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...