Přejít na obsah

PRIM NOKTURNO Limitovaná edice

Doporučené příspěvky

Já mám traktory moc rád - jako jedny z mála jsem si je ponechal, když jsem skoro všechny Primky poslal do světa. Tento počin se mi líbí moc - kombinace barev, jen ruční nátah, materiál, parádní posun oproti původním hodinkám 😄  Paní Petrofová je velice milá dáma a klavíry jsou úžasná ruční práce vyráběná v HK. Osobně jsem byl na prohlídce.

Myslím, že se prodají...😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to přijde jako normální merč pro Petrof, jinak mi nedává smysl to logo na boxu...hodinky budou naživo určitě hezký, jen v kategorii 200 K bych chtěl mít víc vymazlenej cifr a ne jenom tampon, třeba aspoň indexy 3, 6, 9, 12 ve zlatě a asi bych chtěl i lepší řemen, tenhle na mě působí moc sportovně.

Odkaz ke komentáři

Oblekovky bez luminscence v ráži 47mm za 190 tyček - to jim tam nějakej strejda ková, strouhá a maluje ručně? Paní Petrofová promine, ale takovej rapperskej budík mohl stejně tak dobře nést i přídomek "Vémola". Opravdu jsem nečekal že mé dlouholeté opovržení nad přepálenýma cenovkama tříruček ROLEX/Cellini vyšumí zrovna ve vlákně PRIM :whistle:

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Radek124 napsal:

Oblekovky bez luminscence v ráži 47mm za 190 tyček - to jim tam nějakej strejda ková, strouhá a maluje ručně? Paní Petrofová promine, ale takovej rapperskej budík mohl stejně tak dobře nést i přídomek "Vémola". Opravdu jsem nečekal že mé dlouholeté opovržení nad přepálenýma cenovkama tříruček ROLEX/Cellini vyšumí zrovna ve vlákně PRIM :whistle:

Průměr je 40mm, 47mm je lug to lug...

Odkaz ke komentáři

Jsem fanda Primu, ale…. Zminujete nekolikrat Traktory, ale to Elton asi nepotesi:-) Nemyslim si, ze byl jakykoliv zamer se odkazovat na Traktor. Bude to spis otazka absence kreativity a spis vyuziti “fungujiciho” modelu. Za 190k trirucky na hovezine me prijde opravdu uz hodne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...