Maple Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května https://www.prim.cz/prim-nokturno-le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května podareny pocin, cierna a zlata je super kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Prvně mě napadl karbon. Ale ani ten damašek mi moc nesedí. Ale je to jen můj subjektivní názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Traktory byly vzdycky vizualne lehky. Tohle je tezky jak depka. Traktory v noci na poli svitej, Nokturno by si zaslouzilo lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Krematorium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května jediná možná reakce na tento totální úlet. Ještě jsem to napsal slušně. K čemu je to dobré? Vývozní artikl do KLDR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Já mám traktory moc rád - jako jedny z mála jsem si je ponechal, když jsem skoro všechny Primky poslal do světa. Tento počin se mi líbí moc - kombinace barev, jen ruční nátah, materiál, parádní posun oproti původním hodinkám Paní Petrofová je velice milá dáma a klavíry jsou úžasná ruční práce vyráběná v HK. Osobně jsem byl na prohlídce. Myslím, že se prodají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Mně to přijde jako normální merč pro Petrof, jinak mi nedává smysl to logo na boxu...hodinky budou naživo určitě hezký, jen v kategorii 200 K bych chtěl mít víc vymazlenej cifr a ne jenom tampon, třeba aspoň indexy 3, 6, 9, 12 ve zlatě a asi bych chtěl i lepší řemen, tenhle na mě působí moc sportovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Oblekovky bez luminscence v ráži 47mm za 190 tyček - to jim tam nějakej strejda ková, strouhá a maluje ručně? Paní Petrofová promine, ale takovej rapperskej budík mohl stejně tak dobře nést i přídomek "Vémola". Opravdu jsem nečekal že mé dlouholeté opovržení nad přepálenýma cenovkama tříruček ROLEX/Cellini vyšumí zrovna ve vlákně PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 41 minutami, Radek124 napsal: Oblekovky bez luminscence v ráži 47mm za 190 tyček - to jim tam nějakej strejda ková, strouhá a maluje ručně? Paní Petrofová promine, ale takovej rapperskej budík mohl stejně tak dobře nést i přídomek "Vémola". Opravdu jsem nečekal že mé dlouholeté opovržení nad přepálenýma cenovkama tříruček ROLEX/Cellini vyšumí zrovna ve vlákně PRIM Průměr je 40mm, 47mm je lug to lug... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Jsem fanda Primu, ale…. Zminujete nekolikrat Traktory, ale to Elton asi nepotesi:-) Nemyslim si, ze byl jakykoliv zamer se odkazovat na Traktor. Bude to spis otazka absence kreativity a spis vyuziti “fungujiciho” modelu. Za 190k trirucky na hovezine me prijde opravdu uz hodne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května PS: jako klavirista amater ale nazev edice chválím.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Je to hnus, předražený hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května V 2. 5. 2024 v 19:05, Kapelnik napsal: …Zminujete nekolikrat Traktory… Skoro bych se vsadil, že odkaz na traktory byl v jejich materiálech. Primkám zdaleka nerozumím tolik, aby mě to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Jako hodinky se mi líbí, k ostatnímu se nebudu vyjadřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Souhlas. Ta reklama je super, zejmena ta dama:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Jo, pěkně jí barevně ladí ruka k autu. Hodinky už k tomu moc nejdou, ty možná tak k těm kalhotám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Krásné dámské hodinky!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Tak když už to propaguju ilustrovanou paží kočky v koženejch kamaších s hořkým šklebem, tak k tomu ála lotus JPS necpu bílý potisk s rudou třešničkou na dortu (60 na subcifru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se