Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Perfektní domluva a rychlý obchod. Navíc bydlíme od sebe snad 200 metrů takže to vidím někdy na chronopivko :D Doporučuji.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Odesláno

Kuba je jeden z členů, kvůli kterejm mám tohle fórum pořád rád- poslal hodinky na odzkoušení, platbu řešil až jako poslední věc. Ještě jednou díky a budu se těšit zase příště

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dobrá komunikace. Rychle hodinky poslal, takže jsem nemusel trpět čekáním. Popis hodinek odpovídal realitě.

Dávám jedničku, tomuto členovi :)

• po měsících...
Odesláno

Taky se připojím k supr hodnocení. Kupoval ode mě hodinky, najednou se ukázalo, že cestou k němu se musejí ještě stavit v servisu a přijal to bez reptání a v pohodě počkal. Takže ještě jednou díky nejen za obchod, ale i trpělivost.

Odesláno

Všechno v nejlepším pořádku, hodinky dorazily skvěle zabalené. Díky za ochotu, za rychlost a vůbec za výborný už druhý obchod.

Rozhodně doporučuji.

Odesláno

S Kubou dobrá a rychlá domluva, dobrý obchod. Je to správnej chronomagor na pokec 🙂

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Super rychlý obchod. Vše s největší spokojeností a jako bonus fajn pokec. Diky Kubo,budu rád za další obchod někdy příště!

• po měsících...
Odesláno

Podruhé a opět na jedničku. Supr komunikace, nebyl problém potkat se na půl cesty. Rád doporučuji. Je fajn, že jsme to tentokrát dalí osobně u kávičky / čaje.

A těším se třeba někdy potřetí🤞

• po měsících...
Odesláno

Super domluva a pokec jako bonus, za mě můžu jen doporučit. Tak snad příště na lepším místě než v McDonaldu ;o)

• po měsících...
Odesláno

Prebehla výmena,  všetko v absolútnej spokojnosti, popis zodpovedal reálnemu stavu, dohovor, rýchle reakcie, kopec fotiek.

Ďakujem a odporúčam!

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...