chose Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Buď Explorer I nebo Milhause. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 40MM JE PROSTĚ MÁLO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 si hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 rolex je ï mým favoritem a to především GMT master a když už tu pípo mluvil o tom kolotoči tak bych moooc chtěl day date II jen ta cena je uvalená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Vacsinu produkcie R by som na ruke mat mohol ale ak by som si musel vybrat nieco od rolexu tak biely GMT master II... je to dost rolex ale este to nie je take proflakle ako sub. pokial ide o velkost tak nakolko nie som ziaden medved tak za minimum povazujem nejakych 37. 39mm zalezitosti nosim uplne normalne a rad (na posledy longines hydro) moje maximum je 43. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 YPO a kde to ma nejakej remen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 YPO a kde to ma nejakej remen? sem kaprfíld - to je kouzlo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 sem kaprfíld - to je kouzlo co ? Jestli s tim takhle s lolohhem chodis k Dusakovi na nakupy tak se nedivim, ze ti obcas zapomenou dat nejaky prislusenstvi, asi bych se taky nesoustredil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Rolex Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 fakt ze ne. kdo byl na srazu ted v brne tak i muze potvrdit, ze midlochovi brajtle chronomaty na me vypadaly nepatricne.. a to mam jen 17,5 zapesti... midloch má Chrono Super Oceany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 midloch má Chrono Super Oceany ok,omlouvam se, stejne mi byly maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 ok,omlouvam se, stejne mi byly maly Možná malý ale krásný. Stejně je velikost hodinek jenom o zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Možná malý ale krásný. Stejně je velikost hodinek jenom o zvyku. Souhlasim s Mrakodrapem. Hele, sybirnayo, zkus si vzit nekdy nejake mensi hodinky (treba pro zacatek 38 mm) a nech si je na ruce dyl. Musis prekonat ten prvni nezvyk, nech si je na ruce alespon dva dny. A pak napis, jestli sis zvykl. A kdyz jsme u tech rolaxu, tak Milgaussy, ktery mel INA na srazu me naprosto dostaly. Pridal jsem si do sveho wish listu alespon nejaky vintage model. Mne ta velikost nevadi a daji se sehnat pekne kousky kolem 20k. Mivaji 34 mm, coz je stejne jako Diplomaty. A diky materialu a tahu budou na ruce "citit" vic, takze bych s nima nemel problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 njn, zvyk je zelezna kosile... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Souhlasim s Mrakodrapem. Hele, sybirnayo, zkus si vzit nekdy nejake mensi hodinky (treba pro zacatek 38 mm) a nech si je na ruce dyl. Musis prekonat ten prvni nezvyk, nech si je na ruce alespon dva dny. A pak napis, jestli sis zvykl. A kdyz jsme u tech rolaxu, tak Milgaussy, ktery mel INA na srazu me naprosto dostaly. Pridal jsem si do sveho wish listu alespon nejaky vintage model. Mne ta velikost nevadi a daji se sehnat pekne kousky kolem 20k. Mivaji 34 mm, coz je stejne jako Diplomaty. A diky materialu a tahu budou na ruce "citit" vic, takze bych s nima nemel problem. kde? Na Ebay? Tam jsou pěkné kousky tak za 30-40 tis. CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 kde? Na Ebay? Tam jsou pěkné kousky tak za 30-40 tis. CZK www.forwatch.com -- Jakubisko o nich nedavno psal v tomto vlakne. Maji tam i modely 34/37 mm (bez korunky/s ni) v peknem stavu. Jen bez tahu, ktery by bylo nutne objednat z ebay. Nebo ho zkusit poptat taky u nich. Bohuzel dnes jim nejak mrznou stranky... (vcera bezely bez problemu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Rolex Daytona vsetky tri v zlate...treba trochu setrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Já jsem po koupi SD kouzlu Rolexu natolik propad, že zas začínám něco chystat. Touha se samovolně nasměrovala na Explorer 1, hodlám ho pořídit z druhé ruky, aby už měl lehkou patinu nošení a abych se nebál mít ho na ruce pořád. Velikost 36 je v pořádku a extrémně pohodlná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 vsetky tri v zlate...treba trochu setrit Mě se teda Rolexy moc líbí (proto je nosím), ale jen a pouze ocel, zlato je moc pouťové a ty dvoubarevné hrůzy mi přijdou vyloženě nevkusné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Mě se teda Rolexy moc líbí (proto je nosím), ale jen a pouze ocel, zlato je moc pouťové a ty dvoubarevné hrůzy mi přijdou vyloženě nevkusné... Jaký model nosíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se