KPX Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Ahoj mágové Poradíte pls? Jde mi hlavně o co nejvýraznější luminiscenci prostě ať to svítí Ideálně diver style, do 42mm už jsem měl několik hodinek ze swiss produkce, ale i Seiko (Sumo, Želvy) ty jsou asi nej v lumi preferuji mechaniku/automat, ale faktor lumi mě může přesvědčit i na quartz moc díky za podněty KPX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Full lume dial https://timeandtidewatches.com/the-best-lume-dial-watches/ Alebo Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Tyhle citizen jsem měl a žádná sláva, sice to nějak svítí, ale není tam kontrast mezi ruckama a cifernikem, pokud full lume tak spíš glycine, ty mají aspoň černé ručky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Quartz s osvětleným displejem a aktivací náklonem ruky je můj jednoznačný favorit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Co takhle něco od Lüm-Tec? https://lum-tec.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Alebo si daj vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) Měl jsem různý značky, Seiko asi opravdu top co se intenzity, ale i výdrže týká. Ráno v pohodě přečtu čas, u ostatních také, ale rozdíl je znát. Na zpestření pár fotek. Upraveno 11. července uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Bezkonkurenčně FXD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Z toho co mám, tak Tudor a Seiko. Longines a Rado slabota.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července U mě mají nejlepší lumi Seika. Tak mě napadá, jaká je vlastně životnost luminiscenční barvy? Má někdo nějakou reálnou zkušenost tj podle mě tak 10-15 let + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Za mě Seiko potápky samozřejmě.. ale i ty výše vyfocený Spinnaker Dumas svítily snad stejně! A Wardy Tridenty pro 600 mi svítily taky luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Vše, co potřebujete vědět o podsvícení hodinek | Porovnání cen e-Katalog (ek-ua.translate.goog) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Komu přijde Seiko jako světluška, měl by fakt zkusit těch 16 vrstev Superluminovy u SWC, jinak samozřejmě Tudory, a ta Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Měl jsem dvoje steinhart a oboje svítily skvěle. A perfektní lumi mají omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července I Bretling má skvělou luminescenci srovnatelnou se Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Za me: strasne zalezi, co od toho clovek ceka.1. Aby tam toho svitilo co nejvic a vypadalo to huste.2. Abych relativne snadno odecetl cas za tmy ve 3h rano.3. Abych relativne snadno odecetl cas za sera nad ranem (5-6h).Na bod 1 se zameruje hodne microbrandu, ruzne barvy lumi na hodinovce a minutovce, svitici luneta a dalsi prvky. Ze sve praxe mi v konecnem dusledku takoveto hodinky prisly ve tme jako hur citelne, protoze proste jak tam toho sviti moc, tak trva dele se zorientovat.Bod 2 - tady je ideal mit velke rucky s vetsi plochou lumi vrstvy, ktera zaruci dobrou citelnost casu. Jina alternativa jsou treba military hodinky, ktere maji byt za cil hlavne citelne. Tj snadno rozlisitelne rucky a na indexech jen male body. Klasika treba neco od CWC. Dalsi alternativou jsou hodinky s tritiovyma trubkama, kdy svitivost tritia bude po nekolika hodinach ve tme vzdy lepsi jak lumi.Bod 3 - tady zalezi hodne na kvalite dane lumi, ale casto je to spis o kontrastu rucek a cifru, pripadne to, jake hazou odlesky, protoze pri tomto use case casto uz lumi vrstva neni videt svitit. Z praxe treba GS s rucickama bez lumi jsou v tuto chvili citelnejsi nez hodinky s lumi, ktera uz nesviti a zaroven rucky splyvaji s cifrem.Pozor, reklamni blok!Ne vsechny use cases jdou zkombinovat, ale treba skvele na to jsou prave hodinky od Luminox s tritiovyma trubkama. Cerny cifernik, bile kontrastni rucky, ruzne barvy trubek. Vypada to huste a cas se da odecist prakticky kdykoliv. Hledejte ve svem prodejnim vlakne Konec reklamniho bloku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 15. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Všem velice děkuji za informace, tritium jsem zavrhl už dřív; měl jsem par kousku od Vostok Europe a např Anchar po 13 letech už nesvítí. s ohledem na finance je Seiko opět ve hře Diky Vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Volba je jasná, požiadavku takisto splňujú, sú to divre, a majú skvelé lumi, takže môže byť aj Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Armida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se