Greenhornik Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Odesláno 17. července 2024 To bude asi podobně reálný jako ty aplikovaný indexy. Vulcain nebude mít s LJP smlouvu, pokud nepoužívá jejich strojky jinde. Ale jinak by to byl hezkej stroj. Cenově by to dražší být nemuselo. Synchron Poseidon nebo Airain Sous Marine LJP mají a stojí podobně jako Vulcain. Kvůli 20 kusům nebudou dojednávat dodání extra strojků, který nepoužívají. 1
AndyAaron Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Odesláno 17. července 2024 Strojek je proste standardni ETA 2824. Hodinek mam plnou kabelku, bud je nosim a rezervu neresim, nebo mi lezi v hodinkovnici a stridaji je jine a tam by mi nepomohla ani rezerva dva tydny.
Greenhornik Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Odesláno 17. července 2024 Krátká rezerva mi vadila, když jsem nosil na služebce jiný hodinky přes den (Géčka) a jiný večer do hospody (automaty). Nestihly se totiž natáhnout a druhý den se zastavily ještě než jsem vyrazil do hospody. Ale to je detail a jen takový snění nad LJP. Spíš bych se víc chytil té bílé lunety, ta je reálná. Ale nevím, co na to ostatní. 1
cali Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Sledujem a fandim mylim si uz nejaku dobu na tie zelene. Za mna by selling point bola rozhodne 12h luneta (aka poor mans GMT) ale mozno by som sa ulakomil aj bez nej,.... bronz radsej nie a tah urcite ano. Remen si kupis aky chces kde chces a v najhorsom das vzdy NATO, ale origo tah si proste len tak sam nevyrobis. ETA mi nevadi, uplne v pohode s nou dokazem zit, mam ju vo vacsine hodiniek. Co som zacal viac ficat v novych Certinach (mam uz 4 ) tak mam trufam si tvrdit uz slusne skusenosti s 80h a ako jo, ma to nieco do seba. V piatok bas hodinky do suplika cez vikend makas na baraku s Gckami a v pondelok ked ides do prace hodinky zo suplika stale idu. Ale zas je to nezriedka trochu vykupene presnostou, takze nieco za nieco.
AndyAaron Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Moje Vulcain Skindiver chodi cca +0,5s za den, takze ETA maji vyladenou fakt dobre. Nebudu tvrdit, ze vetsi power reserve neni vyhodou a chapu, ze use case s odlozenim na vikend muze byt pro nekoho relevantni (pokud ma dvoje hodinky, na tyden a na vikend). Ja kdyz hodinky odlozim, tak se k nim nevratim nekolik tydnu, protoze proste tocim deset jinych. Navic se cim dal vic uchyluju k no date, takze nastaveni je dikem okamziku a je to pro me takovy ritual pri nasazovani.Bilou lunetu si tam neumim predstavit, rad bych to videl na vizualizaci at se muzu rozhodnout. Nemuselo by to byt zle, ale pri me tam ta modra zatim sedi dokonale.12h luneta na potapkach mi prijde zbytecna a je to opet neco, co nemaji, takze dalsi customizace.
JR_2010 Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 (upraveno) Bílá luneta modrá luneta Upraveno 18. července 2024 uživatelem JR_2010 1 2
Harwey Odesláno 18. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2024 (upraveno) Diky moc JR, takze za mna biela nie, viac mi tam pasuje modra. Ale spytam sa, ci je moznost custom bielej keramickej ako zvlast opcia. LJP predpokladam ze nebude, rozmery su ine. Puzdro je vyrobene pre ETA strojcek. Upraveno 18. července 2024 uživatelem Harwey 1 1
Greenhornik Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 (upraveno) Mně se líbí obě varianty. Jsem nenáročný člověk. Podle Caliber Corner je LJP G100 kompatibilní s 2824-2, ale samozřejmě poslední slovo má Vulcain. Upraveno 18. července 2024 uživatelem Greenhornik
Harwey Odesláno 18. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Tak sorry, mas pravdu, pozeram rozmery a info, oba strojceky su kompatibilne.
Axel Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Tak to je ale krásná limitka.. wow Rád bych se přidal, ale na cestě mám už Ocarat.. Mě asi jebne, že já na to fórum lezu S aplikovanými indexy si ty hodinky nedokáži ani představit, vůbec mi to k nim nejde dohromady.. Tahle to má správny retro nádech, k hodinkám perfektně ladí. Budu se opakovat, ale neměnil bych na nich vůbec nic..
Harwey Odesláno 18. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Axel, Ocarat zrus a daj sa k nam:)
long Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Držím Vám palce a vypadá to nádherně. Fakt !!! Bohužel těchto hodinek s velice podobným designem mám plnou kabelu a Vulcain je pro mně, vlastně tak jako JLC hlavně budíček, tedy náramkové hodinky s integrovaným buzením.
kuncák7 Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Pánové, bedlivě vás sleduju, držím palce, počítám ledviny, ale prostě to nedávám ( tuhle značku bych hrozně rád zkusil, ale je to fakt špatná doba ).
tommasini Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Vypadá to pěkně i s tou bílou lunetou. Ohledně indexů, když né aplikované, tak je možná třeba alespoň úprava jejich vzhledu? Třeba něco takového: 1 1
Greenhornik Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Čárky jsou lepší než kuličky 2
cali Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 (upraveno) Ja s povodnym cifernikom nemam ziadny problem ba by som ho skoro preferoval podla mna je to vintaz jaxapatri.... zatial co tie ciarky su take datejustoidne. Upraveno 18. července 2024 uživatelem cali
Dali Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Líbí se mi, ale na mojí ruku je 38 hrozně málo. Preferoval bych 40 - 42.
AndyAaron Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 @JR_2010 myslel jsem na tebe, ale bylo mi blby te zamestnat. Velke diky za vizualizaci. Mam-li byt hnidopich, tak bych si predstavoval indexy v te bile lunete tmave modrou barvou a ne cernou. Tim nerikam, ze to mas predelavat, ale pokud bychom se rozhodli pro bilou, tak lobuju za tmavemodre indexy.Jinak ale preferuju modrou lunetu, popravde.Ad zmeny cifru, at tam vymyslime cokoliv, tak to je uz vetsi customizace za jine prachy…
AndyAaron Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 V 18. 7. 2024 v 12:01, Dali napsal: Líbí se mi, ale na mojí ruku je 38 hrozně málo. Preferoval bych 40 - 42.Jestli sneses 40, tak bud v klidu. Tyhle jsou sice papirove 38, ale diky tenke lunete a relativne vetsimu cifru pusobi opticky vetsi. To me treba zklamalo, protoze jsou vetsi, nez bych si predstavoval 2
Greenhornik Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Na skindivery je to akorát velikost, jsou malý, ale tak to prostě čekáš. Třeba B-Uhren ve 40 mm mi přijdou malý, protože ty prostě mají být velký. Mám hnátu 18,5 cm, 197 cm a 105 kg a Vulcainy unosim, svátečně, ale unosim. Blbý mi to neni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se