Přejít na obsah

OH Paříž 2024

Doporučené příspěvky

Podle mne to fail není. Vysvětlím: rozhodování, zda na slavnostní zahájení jít, či nikoli, je vždy na sportovci samotném. Je to určitý fenomén, a snad při každých hrách se o někom můžeš dočíst, jak a proč toto dilema řešil a vyřešil. Mnozí na nástup šli, mnozí nešli.
Já osobně měl první start 4 dny po nástupu, a na nástup jsem šel. 3 hodiny na nekrytém seřadišti, kde si nebylo nač sednout. Naštěstí pořadatelé rozdali igelity, takže jsme si sedli na zem, a neušpinili si (tehdá ještě) kalhoty a sako
Borec!

Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rád vodu a lodičky (proto taky skoro samé potápky 😁 ) a Antonie Galušková má dobře nakročeno ve singl kajak slalomu 👍

Shodou okolností jsem byl dneska s mladším synem na kajaku Solar (Gumotex) na Žermanické přehradě, ale takhle nám to nejelo 😂

Odkaz ke komentáři

Jako vysílat olympiádu na jednom kanále je fakt super.... tyvle vidíš všechno a vlastně nic...🤮 Těšil jsem se na závod bajku, tak koukám na tenis, pak na šerm, pak 1min bajky, pak zase tenis. Ať jde s tímhle ČT do prdele....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Jo to nechápu. Třeba teď jedou holky semifinále vodní slalom, místo toho jsme se do teď dívali na crosscountry žen, kde naše dostala kolo (ale ok, to je aspoň divácky atraktivní), ale hned na to navazuje ZAZNAM šermu, místo abychom se dívali živé na vodní slalom, kde na rozdil od mečování mame realnou sanci na medaili... pak nám zas dají jednu jízdu Galuškové, aby se nereklo a půjdeme na jezdectví... tvl to ať jdou fakt do řiti. Kdyby se to aspoň dalo sledovat jinde v jakémkoliv jazyce. prostě proč přes den běží cokoliv ze záznamu fakt nepochopím.

Odkaz ke komentáři

Eurosport by měl vysílat aspon finále snad komplet, tak uvidíme. Ale kdo se v tom má orientovat, když sama ct tvrdí, že od 15:30 to budou vysílat a přepínají na slalom až teď. Schválně, jestli to po té Galuškové zas vypnou, jako včera.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...