Petr Svenda Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Podle mne to fail není. Vysvětlím: rozhodování, zda na slavnostní zahájení jít, či nikoli, je vždy na sportovci samotném. Je to určitý fenomén, a snad při každých hrách se o někom můžeš dočíst, jak a proč toto dilema řešil a vyřešil. Mnozí na nástup šli, mnozí nešli. Já osobně měl první start 4 dny po nástupu, a na nástup jsem šel. 3 hodiny na nekrytém seřadišti, kde si nebylo nač sednout. Naštěstí pořadatelé rozdali igelity, takže jsme si sedli na zem, a neušpinili si (tehdá ještě) kalhoty a sako Borec! Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Ta časovka na mokru je peklo. Chudinky holky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Ta časovka na mokru je peklo. Chudinky holky!No, chlapi na tom nebudou o moc líp. V Belgii přerušili pro déšť trénink F1, a tady tropy. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Zenskej dvojskif dneska pekne primo z rozjizdky do semifinale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Mám rád vodu a lodičky (proto taky skoro samé potápky ) a Antonie Galušková má dobře nakročeno ve singl kajak slalomu Shodou okolností jsem byl dneska s mladším synem na kajaku Solar (Gumotex) na Žermanické přehradě, ale takhle nám to nejelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července včera ty ženský jména nepřechylovali a dneska už zase jo...to v tom pořád nemají jasno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července (upraveno) Jako vysílat olympiádu na jednom kanále je fakt super.... tyvle vidíš všechno a vlastně nic... Těšil jsem se na závod bajku, tak koukám na tenis, pak na šerm, pak 1min bajky, pak zase tenis. Ať jde s tímhle ČT do prdele.... Upraveno 28. července uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Jo to nechápu. Třeba teď jedou holky semifinále vodní slalom, místo toho jsme se do teď dívali na crosscountry žen, kde naše dostala kolo (ale ok, to je aspoň divácky atraktivní), ale hned na to navazuje ZAZNAM šermu, místo abychom se dívali živé na vodní slalom, kde na rozdil od mečování mame realnou sanci na medaili... pak nám zas dají jednu jízdu Galuškové, aby se nereklo a půjdeme na jezdectví... tvl to ať jdou fakt do řiti. Kdyby se to aspoň dalo sledovat jinde v jakémkoliv jazyce. prostě proč přes den běží cokoliv ze záznamu fakt nepochopím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Je to píčovina prostě.... ať to dají nově...ta má 9 sportovních kanálů a každej si vybere.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Eurosport by měl vysílat aspon finále snad komplet, tak uvidíme. Ale kdo se v tom má orientovat, když sama ct tvrdí, že od 15:30 to budou vysílat a přepínají na slalom až teď. Schválně, jestli to po té Galuškové zas vypnou, jako včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Je to chaos, přepínám mezi ČTsport a eurosportem…jak píše Gustav, vidíš všechno a zároveň nic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Prepni potom na stv sport, kedze eliska je vo finale, tak to budu urcite vysielat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července (upraveno) Předplaťte si Max, tam je všechno. A kdo si platil Eurosport Player, dostal voucher a má to do konce roku ještě o stovku levnější. Jinak chudák Loana, to byl hrozný držkopád Upraveno 28. července uživatelem Robertilos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Jessica isla teda brutalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Ta je úplně jinde, i ta semifinalova jízda byla jak z jiného světa, až mě překvapilo, jak těsně ten postup nakonec měla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Tak Galušková minula poslední branku. Velká škoda, holka mohla zabojovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Francie : Maďarsko, vodní pólo, Eurosport. Proboha, co to máme za komentátora??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července V 27. 7. 2024 v 15:05, Bert napsal: Ta časovka na mokru je peklo. Chudinky holky! Tys byl Berte motýlkář na olympiádě v 1988 ? Sem netušil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července před 10 minutami, Bert napsal: Francie : Maďarsko, vodní pólo, Eurosport. Proboha, co to máme za komentátora??? Už jsem na tom přišel. Je vožralej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července před 2 minutami, Bert napsal: Už jsem na tom přišel. Je vožralej Tys byl na olympiádě v 1988 v Seolu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se