Gustaf Posted August 9 Report Share Posted August 9 před 12 minutami, kuncák7 napsal: Mnohem víc je mi lito Vadlejcha, i ctvrte místo je super, ale medaile to neni. Skoda. Tak když tam ostatní házeli nesmysl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted August 9 Report Share Posted August 9 Toho Adama Ondry je mi taky moc líto, hlavně mě hodně mrzí, že to s tím lezením olympijský výbor takto pitomně vyřešil. Plavání, atletika, cyklistika, voda .... má miliardu různých, kolikrát až obskurních disciplín a rozdávají se hromady sad medailí a v lezením jim udělají kombinaci boulder a obtížnost, co to je za kravinu. Přitom mi lezení přije fakt atraktivní i divácky. Když to teď píšu, tak to vlastně patří do co mě dnes naštvalo, protože mi to přijde fakt pitomý. Adam je fantastickej sportovec, v obtížnosti je suveréní špička a kdyby to bylo rozdělený, tak měl zlatou a hodně jsem mu nějakou placku přál... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipisek85 Posted August 10 Report Share Posted August 10 Skvěle dnes zajel Pepa Dostál o konečně se dočkal vysněného zlata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozorovatel Posted August 10 Report Share Posted August 10 Ty vodní sporty nám docela jdou Zítra si musím jít taky rekreačně zajezdit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted August 10 Report Share Posted August 10 dnešek taky super výkony. Zlato v kajaku, bronz v oštěpu.... radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted August 11 Report Share Posted August 11 Na to jak jsme malá zemička, jaká je podpora sportovců, ze strany státu, tak dosahujeme myslím v těch indi vindy sportech perfektních výkonů. Hezké je, když se navíc uvědomíte že oštěp zahodí buchta, která je docela stará, fyzicky rozsekaná a trénuje sama sebe. Palec nahoru. Tedy oba!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted August 11 Report Share Posted August 11 Myslím, že zisk 3-0-2 je celkem dobrý. Několik 4. míst ukázalo, že už chybí jen krůček a někdy ještě míň třeba 4 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 Myslím, že "celkem dobrý" není. IMHO je, co do počtu, nejhorší v historii ČR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted August 11 Report Share Posted August 11 celkem se účastní nějakých 200 zemí a skončíte 27 a není to dobrý……aneb co Čech to životní optimista a šiřitel positivní nálady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro Posted August 11 Report Share Posted August 11 Chybi 3 standardní medaile z vodního slalomu a tam jim to fakt nemám za zlé, předvedli solidní výkon, všichni si vybrali svou trošku smůly, nebýt to debilní pravidlo, že může každá země nominovat jenom jednoho závodníka měli bychom těch placek 5. Takže tohle optikou to není zas tak špatné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 před 6 hodinami, Ajaj napsal: celkem se účastní nějakých 200 zemí a skončíte 27 a není to dobrý……aneb co Čech to životní optimista a šiřitel positivní nálady No, když už jsi u té generalizace, a škatulkování na pesimista/ optimista, pak si přisadím: dosáhnout historicky nejhoršího výsledku, a neříct si špatný je známka nulové sebereflexe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted August 11 Report Share Posted August 11 Já si v návaznosti na OH uvědomil, že při dalších budu o 4 roky starší, dožiju-li se. A pokud se týká nějakého škarohlídství, závidím každému olympionikovi, který se na hry nominoval a her se účastnil, medaile jsou taková třešnička na dortu. Jen těch sportovních disciplín je tam už dle mého nadbytek. Díky pane de Coubertin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted August 11 Report Share Posted August 11 před 9 hodinami, Bert napsal: No, když už jsi u té generalizace, a škatulkování na pesimista/ optimista, pak si přisadím: dosáhnout historicky nejhoršího výsledku, a neříct si špatný je známka nulové sebereflexe. Nejsem bafuňář abych dělal nějaký rozbory a pokoušel se o sebereflexi….co to vůbec je na úrovni diváka? Těším se z toho, jak něktěří bojovali/-y, i když to vyšlo/nevyšlo (nejlepší příklad oba oštěpy. Nebo Adam, kterému jsem to strašně přál, ale 2x šestý místo nemění nic na tom, že je ve svém fieldu už teď G.O.A.T) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 12 Author Report Share Posted August 12 Jseš chytrej borec, sportuješ. Takže co se týče Tvého hodnocení individuálních výkonů, stopro s Tebou souhlasím. Ale asi (stejně jako já) stárneš a máš problém si text zapamatovat. Můj příspěvek totiž byl odpovědí na: Myslím, že zisk 3-0-2 je celkem dobrý. Několik 4. míst ukázalo, že už chybí jen krůček a někdy ještě míň třeba 4 cm. Tedy ano, bafuňářská otázka, po níž následovalo bafuňářské hodnocení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted August 12 Report Share Posted August 12 ještě bych to rozdělil. Na počet medailí je to bída, ale 3 zlaté jsou super.Získat zlatou medaili je super těžký, krom asi toho smíšeného deba, kde stačí vyhrát 3 zápasy ze 4 a člověk má medaili. A být v hodnocení národů ve 3. desítce za velký neúspěch nepovažuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted August 12 Report Share Posted August 12 Zato my (Slovensko), patrime medzi TOP olympijske krajiny sveta. Coubertinove "nie je dolezite vyhrat, ale zucastnit sa" dodrziavame do bodky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted August 13 Report Share Posted August 13 Mě ty 3 zlaté a 2 bronzové přijdou pěkný na tak malou zemi jako jsme my. Třeba Poláci měli letos velkou bídu. Spíš mě zaráží početnost naší výpravy, to by se mělo srovnat s ostatními zeměmi a to by asi nevyznělo dobře. Podle mě jsou tam někteří skoro do počtu a mají to za slušnou cestovku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 13 Author Report Share Posted August 13 Kdo například? před 18 minutami, obrbobr napsal: Mě ty 3 zlaté a 2 bronzové přijdou pěkný na tak malou zemi jako jsme my. Třeba Poláci měli letos velkou bídu. Spíš mě zaráží početnost naší výpravy, to by se mělo srovnat s ostatními zeměmi a to by asi nevyznělo dobře. Podle mě jsou tam někteří skoro do počtu a mají to za slušnou cestovku. Jasně, ale třeba Nizozemců je 17,7 mio, a medailí měli 34. Ve světle tohoto údaje si myslím, že ten náš výsledek není nic moc. Napsal jsi: "Podle mě jsou tam někteří skoro do počtu a mají to za slušnou cestovku." Máš nějaký konkrétní příklad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted August 13 Report Share Posted August 13 Epstein to uz nacal, na SK je to najhorsie od samostatnosti. SOV ocakaval minimalne 3-4 medaile. zaujimave je porovnanie medaili per capita NZ 20 medaili v hrubom porovnani s nami, Madari 19 medaili v porovnani s CZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted August 13 Report Share Posted August 13 před 2 hodinami, Bert napsal: Kdo například? Jasně, ale třeba Nizozemců je 17,7 mio, a medailí měli 34. Ve světle tohoto údaje si myslím, že ten náš výsledek není nic moc. Napsal jsi: "Podle mě jsou tam někteří skoro do počtu a mají to za slušnou cestovku." Máš nějaký konkrétní příklad? Ale podívej se na Polsko, Rakousko, Portugalsko, Španělsko velká bída, Turecko, Argentina, Brazílie...za mě 3 zlatý jsou super, sport se prostě srovnává a každý cyklus to holt nemusí vyjít na 8+ medailí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts