Humanzero Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 před 23 hodinami, Jehlan napsal: na NOMD mrkni na 5-ti letý graf - na poslední dvě dna ( datum ) Nomad Foods Limited (NOMD) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance Uvažuješ ještě o MRNA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 (upraveno) před 14 minutami, Humanzero napsal: Uvažuješ ještě o MRNA? ne, farmacie je hazardní hra tam jde dávat malé částky - jak do sportky. sledoval jsem na X jednu sázku : " kdo bude dřív nad 100 PYPL vs CVS " hádej jak to dopadlo Upraveno 24. října 2024 uživatelem Jehlan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 před 19 minutami, Jehlan napsal: ne, farmacie je hazardní hra tam jde dávat malé částky - jak do sportky. sledoval jsem na X jednu sázku : " kdo bude dřív nad 100 PYPL vs CVS " hádej jak to dopadlo S tou farmacií souhlas, stejně tak zd.péče…regulace, vyhlášky, pár úmrtí a akcie jsou na 5let neprodejný. PYPL mám v nákupu za 60 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Shoe brand Skechers (SKX) reported better-than-expected third quarter results. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 CPRI -47,22% Tapestry-Capri Fashion Merger Is Blocked by Judge - The New York Times Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 V 24. 10. 2024 v 17:38, Prochy68 napsal: Tesla slusnej jump Standardně jsem vystoupil příliš brzy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 IBM pekne jsem vykrvacel behem 24h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 Do 10% mě to nevzrušuje, do 20 % je na obzoru problém, do 30% už je průser a nad 30% oprátka optikou dlouhodobých investic a kvalitních titulů se nic neděje a užívejte pohodu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 optikou dlouhodobých investic je čas přikupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Chlapi a neocakavate splasknutie bubnili ako sa to sem tam pise ? Nejake zvesti ze Buffet drzi “hotovost” pripraveny uz terz ? Alebo su to len nezmysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Skoro dva roky jedeme nahoru, uz by to chtelo nejakou zmenu :-)Asi to tu už zaznělo, nevim, jaky cekate vliv zvoleni Trumpa na akciovy trh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Ale pořádnou změnu pokles 10% je pro mě nic když mám plus 30a výš. Trump je sociopat, u kterého nikdo neví kde se mu vyskytne mozek a v jaké míře. Takže to co slibuje teď za týden popře. Jediný očekávaný že si bude notovat s Muskem dokud jednomu nebo druhému nedojdou prášky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 před 16 hodinami, Jehlan napsal: CPRI -47,22% Tapestry-Capri Fashion Merger Is Blocked by Judge - The New York Times Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 před 1 hodinou, petr_cha napsal: Skoro dva roky jedeme nahoru, uz by to chtelo nejakou zmenu Asi to tu už zaznělo, nevim, jaky cekate vliv zvoleni Trumpa na akciovy trh? Pro mě větší vliv ukončení války UA RUS. Snad už se to blíží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 před 5 minutami, Humanzero napsal: Pro mě větší vliv ukončení války UA RUS. Snad už se to blíží Kéž by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Nejsem takový optimista, Voloďa bude urputný soupeř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Takze Trump asi fakt bude bez dopadu, aspon kratkodobe...pokud teda zas nepotahne se svou bandou na Kapitol...Posledni dva roky valky americkym akciim vcelku prospivaly... ukonceni spis jen prilije pozornost trochu jinam... Stejne je to az smutne... predchozi obdobi klidu a rustu investicim skoro nesvedcilo.. zacne covid, krize a valky a uz "se to hybe"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Beru v potaz že až válka skončí tak Ukrajina bude potřebovat stovky mld$ aby ta země fungovala jako dřív, plus budou ve standardu EU. Jako největšímu dodavateli zbraní bude největší koláč pro usfirmy a jím spřízněné. Navíc se nějakým způsobem otevře i Rus a to je další odbyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 V 25. 10. 2024 v 18:17, Jehlan napsal: CPRI -47,22% Tapestry-Capri Fashion Merger Is Blocked by Judge - The New York Times Jdeš do BP? Pěkně klesají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 29. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 (upraveno) před 13 minutami, Humanzero napsal: Jdeš do BP? Pěkně klesají ještě dolar a jsme 28,5 $ (ale korekce bude taky 1$ - 3%) Upraveno 29. října 2024 uživatelem Jehlan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se