Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

před 14 minutami, Humanzero napsal:

Uvažuješ ještě o MRNA?

ne, farmacie je hazardní hra 😄  tam jde dávat malé částky -  jak do sportky.

sledoval jsem na X jednu sázku : " kdo bude dřív nad 100 PYPL vs CVS " hádej jak to dopadlo

Upraveno uživatelem Jehlan
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, Jehlan napsal:

ne, farmacie je hazardní hra 😄  tam jde dávat malé částky -  jak do sportky.

sledoval jsem na X jednu sázku : " kdo bude dřív nad 100 PYPL vs CVS " hádej jak to dopadlo

S tou farmacií souhlas, stejně tak zd.péče…regulace, vyhlášky, pár úmrtí a akcie jsou na 5let neprodejný. PYPL mám v nákupu za 60😀

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Ale pořádnou změnu pokles 10% je pro mě nic když mám plus 30a výš. Trump je sociopat, u kterého nikdo neví kde se mu vyskytne mozek a v jaké míře. Takže to co slibuje teď za týden popře. Jediný očekávaný že si bude notovat s Muskem dokud jednomu nebo druhému nedojdou prášky. 

Odkaz ke komentáři

Takze Trump asi fakt bude bez dopadu, aspon kratkodobe...pokud teda zas nepotahne se svou bandou na Kapitol...

Posledni dva roky valky americkym akciim vcelku prospivaly... ukonceni spis jen prilije pozornost trochu jinam...

Stejne je to az smutne... predchozi obdobi klidu a rustu investicim skoro nesvedcilo.. zacne covid, krize a valky a uz "se to hybe"...

Odkaz ke komentáři

Beru v potaz že až válka skončí tak Ukrajina bude potřebovat stovky mld$ aby ta země fungovala jako dřív, plus budou ve standardu EU. Jako největšímu dodavateli zbraní bude největší koláč pro usfirmy a jím spřízněné. Navíc se nějakým způsobem otevře i Rus a to je další odbyt.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...