geometr Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna No jsem zvědavej, co na to Kačer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 39 minutami, geometr napsal: No jsem zvědavej, co na to Kačer Ne vše co rudý řekne je tak jak je prezentováno. Pro mě dobrá cena koupit ASML 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna DEEP SEEK R1, panika v AI sektoru a chipech 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Celý americký přefouklý AI potřebuje trochu načechrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Před hodinou, geometr napsal: Celý americký přefouklý AI potřebuje trochu načechrat. Přefouklý to moc není, ty peníze tam tečou a jsou dobře propočítaný. Až moc nevěřím že jsou v Nvidii pitomci a to co zvládne nejnovější generace v poho zvládne stará generace v rukou Číňanů. Všichni chtějí ji chtějí porazit a najednou to jde díky start-upu? V Microsoftu jsou pitomci co platí zbytečně moc?v Google? Nějak mi to nehraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Jeden taky takovej komentar.. :-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 34 minutami, Humanzero napsal: Přefouklý to moc není, ty peníze tam tečou a jsou dobře propočítaný. Až moc nevěřím že jsou v Nvidii pitomci a to co zvládne nejnovější generace v poho zvládne stará generace v rukou Číňanů. Všichni chtějí ji chtějí porazit a najednou to jde díky start-upu? V Microsoftu jsou pitomci co platí zbytečně moc?v Google? Nějak mi to nehraje Tak zřejmě nejde jen o technologii HW, ale taky o technologii tréninku celé AI. Na něčem to musíš jednak postavit a pak to musíš nějak trénovat. Já když se podívám, jak třeba prděj dneska na nějakou optimalizaci vývojáři SW, protože prostě dneska marketing každýho přesvědčí, že potřebuje nutně poslední nejlepší nejmodernější HW a tak nemaj s výkonem koncových zařízení problém... Takže ty informace kolem té čínské AI mi určitý smysl dávají. No, čas ukáže. A taky, nic není tak horký, jak se to uvaří. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 3 minutami, geometr napsal: Tak zřejmě nejde jen o technologii HW, ale taky o technologii tréninku celé AI. Na něčem to musíš jednak postavit a pak to musíš nějak trénovat. Já když se podívám, jak třeba prděj dneska na nějakou optimalizaci vývojáři SW, protože prostě dneska marketing každýho přesvědčí, že potřebuje nutně poslední nejlepší nejmodernější HW a tak nemaj s výkonem koncových zařízení problém... Takže ty informace kolem té čínské AI mi určitý smysl dávají. No, čas ukáže. A taky, nic není tak horký, jak se to uvaří. Uvidíme. Tak samozřejmě..kdo by nechtěl udělat levněji … nejen rudý…jen mi přijde divný že na to přijde startup pomoci starý Nvidie.., ale uvidíme kde je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna No a přikupit teď NVIDEU do dlouhodobého horizontu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 32 minutami, exBURN napsal: No a přikupit teď NVIDEU do dlouhodobého horizontu? Když už něco z big tak bych šel do GOOGL tam vidím větší potenciál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Tam mám nakoupíno za líp, možná MU přikupit. Upraveno 27. ledna uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 1 minutou, exBURN napsal: Tam mám nakoupíno za líp, možná MU přikupit. MU taky pěkně vyklesnul. Ale nic se nemá přehánět Mám Semi sektoru cca 10% portfolia a o moc víc nahoru nechci jit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Konečně trochu teče krev, já přikupuju a vzhledem k tomu že mám z 90 % techy tak skoro všechno. A kdyby to šlo zítra dál dolu, nezlobil bych se. O Číňanovi a jeho uplatnění v AI si myslím svy, ale třeba se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna mně dnes celé portfólio 1,75% up….vypadá to, že nejdu moc s dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna A není to nuda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna a jó, někdy si přijdu nechutně bohatej. Pak si ale vždycky vzpomenu na daňový přiznání co ještě musím podat a dojde mi, že mi vlastně půlka nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna S tou Čínskou AI bude sranda. Zatím se ještě nenaučila, že to nesmí prvně napsat a pak až nechat zmizet a zcenzurovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) před 22 minutami, exBURN napsal: S tou Čínskou AI bude sranda. Zatím se ještě nenaučila, že to nesmí prvně napsat a pak až nechat zmizet a zcenzurovat Četl jsem nějaké recenze a vyloženě zázrak to neni. Neni to odpad , ale větší bouře ve sklenici vody Upraveno 27. ledna uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 11 hodinami, Humanzero napsal: Ne vše co rudý řekne je tak jak je prezentováno. Pro mě dobrá cena koupit ASML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Jak se díváte na IPO Doosan Škoda Power? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se