Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

Před hodinou, geometr napsal:

Celý americký přefouklý AI potřebuje trochu načechrat.

Přefouklý to moc není, ty peníze tam tečou a jsou dobře propočítaný. Až moc nevěřím že jsou v Nvidii pitomci a to co zvládne nejnovější generace v poho zvládne stará generace v rukou Číňanů. Všichni chtějí ji chtějí porazit a najednou to jde díky start-upu? V Microsoftu jsou pitomci co platí zbytečně moc?v Google? Nějak mi to nehraje 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Humanzero napsal:

Přefouklý to moc není, ty peníze tam tečou a jsou dobře propočítaný. Až moc nevěřím že jsou v Nvidii pitomci a to co zvládne nejnovější generace v poho zvládne stará generace v rukou Číňanů. Všichni chtějí ji chtějí porazit a najednou to jde díky start-upu? V Microsoftu jsou pitomci co platí zbytečně moc?v Google? Nějak mi to nehraje 😉

Tak zřejmě nejde jen o technologii HW, ale taky o technologii tréninku celé AI. Na něčem to musíš jednak postavit a pak to musíš nějak trénovat. Já když se podívám, jak třeba prděj dneska na nějakou optimalizaci vývojáři SW, protože prostě dneska marketing každýho přesvědčí, že potřebuje nutně poslední nejlepší nejmodernější HW a tak nemaj s výkonem koncových zařízení problém... Takže ty informace kolem té čínské AI mi určitý smysl dávají. No, čas ukáže. A taky, nic není tak horký, jak se to uvaří. Uvidíme.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, geometr napsal:

Tak zřejmě nejde jen o technologii HW, ale taky o technologii tréninku celé AI. Na něčem to musíš jednak postavit a pak to musíš nějak trénovat. Já když se podívám, jak třeba prděj dneska na nějakou optimalizaci vývojáři SW, protože prostě dneska marketing každýho přesvědčí, že potřebuje nutně poslední nejlepší nejmodernější HW a tak nemaj s výkonem koncových zařízení problém... Takže ty informace kolem té čínské AI mi určitý smysl dávají. No, čas ukáže. A taky, nic není tak horký, jak se to uvaří. Uvidíme.

Tak samozřejmě..kdo by nechtěl udělat levněji … nejen rudý…jen mi přijde divný že na to přijde startup pomoci starý Nvidie.., ale uvidíme kde je pravda 

Odkaz ke komentáři

Konečně trochu teče krev, já přikupuju a vzhledem k tomu že mám z 90 % techy tak skoro všechno. A kdyby to šlo zítra dál dolu, nezlobil bych se. O Číňanovi a jeho uplatnění v AI si myslím svy, ale třeba se pletu  😅

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, exBURN napsal:

S tou Čínskou AI bude sranda. Zatím se ještě nenaučila, že to nesmí prvně napsat a pak až nechat zmizet a zcenzurovat :D

IMG_8834.jpeg

Četl jsem nějaké recenze a vyloženě zázrak to neni. Neni to odpad , ale větší bouře ve sklenici vody😃

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...