Jehlan Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 46 minutami, brnakp napsal: Jak se díváte na IPO Doosan Škoda Power? Tak jsou to Korejci, ale bohužel CZ podnikatelské prostředí. Ale snaží se a taky zvažuji, že něco vezmu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 49 minutami, brnakp napsal: Jak se díváte na IPO Doosan Škoda Power? Můj laický názor: Pokud se nebude stavět alespoň jeden blok JE, tak to půjde do kopru, resp. doprava.... Někde jsem četl, že je to součást dohody s Korejcema na výstavbě JE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) Ja vcera slysel rozhovor, ze je to pro ne sice prestizni zalezitost (mysleno JE), ale ne zasadni......kdyz ptacka lapaji.....ja se zarekl ze do IPO uz nikdy a toho se drzim Upraveno 28. ledna uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 7 minutami, Prochy68 napsal: ....ja se zarekl ze do IPO uz nikdy a toho se drzim ... tak třeba Reddit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 13 minutami, geometr napsal: ... tak třeba Reddit ja nerikam ze to nemuze vyjit, jen ze ja si necham zajit chut a budu stat opodal, zvlast u nas v CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 4 hodinami, brnakp napsal: Jak se díváte na IPO Doosan Škoda Power? Zajímavé konečně někdo kvalitní na Pražskou burzu plus pěkná dividenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 8 hodinami, Jehlan napsal: Tak jsou to Korejci, ale bohužel CZ podnikatelské prostředí. Ale snaží se a taky zvažuji, že něco vezmu. Taky jsem se díval do podmínek IPO. Na jednu stranu je to zajímavá investice, ale trochu mi vadí, že větší část peněz nepůjde do firmy jako takové, ale dostane je stávající akcionář. A pak ještě můj drobný praktický problém - u RB je v rámci IPO minimální investice 250k, což se mi dávat nechce. Tak zvažuju, jestli nepočkám, až budou na burze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna To už panika skončila? No nic moc teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna a nakoupil‘s? Já to hodil do Nvidia ráno. Počkám až to stoupne zpátky na hodnoty z minulého týdne a pak zase pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Včera jsem nakupoval, dneska už jen ten vás slavnej ZIM a SMC, kdyz už jsem tam včera poslal extra prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Pro mě ideální čas dokoupit DELL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Před hodinou, Prochy68 napsal: Včera jsem nakupoval, dneska už jen ten vás slavnej ZIM a SMC, kdyz už jsem tam včera poslal extra prachy Já jak vysypu Invi, tak nastoupím do ZIM a počkám do března-května na divi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Jsem včera dal pryč LVHM +8,5% a vzal něco málo NVIDIA, AMD, SaP500 a hezky vyklesanou P911. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Mám takový nápad. E-toro zavádí poplatky od 2/3/2025 na otevření/zavření pozice. Dle mého laického odhadu, by jejich zákazníci mohli na základě tohoto odcházet jinam. Uvažuju nad nákupem akcií XTB, které by mohlo evropské zákazníky přetáhnout. Co vy na to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Já osobně tam taky omezím obchody, kupoval jsem tam frakce drahých akcií a to teď bude dost drazší. Postupně se přesunu na XTB, nechám tam jen věci co nemá XTB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Uteklo mi IBM ale zase příležitost dokoupit NVDA a vstoupit do MSFT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 30. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna (upraveno) před 46 minutami, Humanzero napsal: Uteklo mi IBM ale zase příležitost dokoupit NVDA a vstoupit do MSFT NVDA za 101 $ (jak klesne o 34-35 % od max. hodnoty ) Bral někdo BAADSPW ( já mám pokyn 245,- ) ( IPO Doosan Škoda Power ) Upraveno 30. ledna uživatelem Jehlan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 1 hodinou, Jehlan napsal: NVDA za 101 $ (jak klesne o 34-35 % od max. hodnoty ) Bral někdo BAADSPW ( já mám pokyn 245,- ) ( IPO Doosan Škoda Power ) Já zvažuju …ale šel bych níž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 1 hodinou, Jehlan napsal: NVDA za 101 $ (jak klesne o 34-35 % od max. hodnoty ) Bral někdo BAADSPW ( já mám pokyn 245,- ) ( IPO Doosan Škoda Power ) Mám nastaveno na 110, níž to nevidím Ale za 100 bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Mám nastaveno 101 na UPS. Ideální akcie na 2,3roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se