Humanzero Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 4 hodinami, Jehlan napsal: $PYPL - nakoupeno GOOGL+PYPL?
Jehlan Odesláno 20. září Autor Nahlásit Odesláno 20. září před 22 hodinami, Humanzero napsal: GOOGL+PYPL? GOOGL docela vysoko, ale PYPL mi přijde podhodnocený - PayPal Holdings není jen PayPal a co teprve jejich impakt na svět kryptoměn. 1
Jehlan Odesláno 20. září Autor Nahlásit Odesláno 20. září před 20 minutami, Prochy68 napsal: To mi řekněte, co živí ten optimismus? přechod od práce lidí k práci AI ? ( teď naposledy mě pobavilo ) 1
Humanzero Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 3 hodinami, Jehlan napsal: GOOGL docela vysoko, ale PYPL mi přijde podhodnocený - PayPal Holdings není jen PayPal a co teprve jejich impakt na svět kryptoměn. Já myslel ohlášenou spolupráci… jit do spolku s Googlem je skoro záruka výdělku. Mám nakoupeno za 60,56. Myslím, že po posledních výsledcích nebyl důvod k výprodeji… 1
Jehlan Odesláno 21. září Autor Nahlásit Odesláno 21. září jo ta spolupráce ... PYPL spolupracuje s Visa Mastercard, Meta, Apple JP Morgan, něco v Indii i Číně... pak to krypto - peněženka PayPal se dá použít k nákupu/prodeji/používání kryptoměn 450 mil uživatelů a s Googl AI agentem to poroste. Jak budou agenti AI pomáhat spotřebitelům s nakupováním? | SEO Consult
Humanzero Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Tak zatím žádný zářijový propad není tak si ho Donald vyrobí. Směr Afghánistán nabito
Jeronimo Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Já i Donald potřebujeme nakoupit Já taky, jinak tu Teslu jsme tada prokaučovali
Prochy68 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září před 2 minutami, Jeronimo napsal: Já taky, jinak tu Teslu jsme tada prokaučovali No kdo mohl tušit, že ten autista toho vezme za miliardu 2
wawrik Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Čo sa vlastne – okrem toho Muskovho nákupu – okolo nej deje, že stále stúpa? Posledný zvyšok som chcel predávať na 450 alebo ATH, ale stále to je strmé.
Humanzero Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září V 19. 9. 2025 v 16:42, Jehlan napsal: $NU mám taky, ale ty myslíš asi sektor před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Pořád čekám, kdy se něco podělá já taky ale pořád po troškách přikupu....Aktuálně NU, DUOL a poněkolikáté mi utekl VRT, NBIS a ORCL
Jehlan Odesláno 22. září Autor Nahlásit Odesláno 22. září před 27 minutami, Humanzero napsal: já taky ale pořád po troškách přikupu....Aktuálně NU, DUOL a poněkolikáté mi utekl VRT, NBIS a ORCL https://youtu.be/MXgxQo8Uz_Q?t=126 1
Jehlan Odesláno 23. září Autor Nahlásit Odesláno 23. září Tady jsem měl zainvestovat větší kapitál než nákup 100 ks
redd Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Po bitvě každý generál Myslím, že i tak velmi slušný
Ajaj Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Tak jako jo. Moh’ bych se tvářit, jak jsem krutopřísnej trader a 80% up za tejdem no problem. Realita je, že to je poslední šarže z “buy the dip of the dip of the…”, kdy ta první byla za 20+
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se