Kotlick Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Používáte někdo appku od Jardy Brychty z XTB? https://brycht.app/terminal 1
Humanzero Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-stat-se-snazi-prodat-to-nejcennejsi-rika-byvaly-sef-cez-k-planum-vlady-307784#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=2&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest317_posun_midroll_varAA dobré postřehy bývalého ředitele ČEZu 1
Humanzero Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 55 minutami, Prochy68 napsal: Vzal jsem Broadcom taky tak
Prochy68 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 10 minutami, Humanzero napsal: taky tak Nekupte to, když je to tak levný
Humanzero Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 3 minutami, Prochy68 napsal: Nekupte to, když je to tak levný zrovna AVGO v rámci sektoru zásadní článek a v porovnání s ostatními za "normální" ocenění.
Humanzero Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Sleduju VOLVO AB (VOL1) a KOMATSU (KOM1 / KMTUF).....na UA/RUS bude zapotřebí tisíce stavební techniky. Volvo má i celkem slušnou divi...
Jehlan Odesláno 4. června Autor Nahlásit Odesláno 4. června před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Nekupte to, když je to tak levný INTU 1
petr_cha Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Vracim se postupne do BTC.... zatim 1/3 pripravene castky, plan je alokovat zbytek cca do konce leta...uvidime :-)
Josef01 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Koupil jsem pár akci, tak se omlouvám, že jde burza do háje, ale tak to u mě funguje. Dokážu nákupem položit jakoukoliv firmu.
Jehlan Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června před 16 minutami, Josef01 napsal: Koupil jsem pár akci, tak se omlouvám, že jde burza do háje, ale tak to u mě funguje. Dokážu nákupem položit jakoukoliv firmu. to jsi koupil i BTC, Brent a zlato ?
Josef01 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Zatím ne, chcete to to.poslat o 15% níže, stačí říct 1 1
Kotlick Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Jak uvažujete o NASDAQ v souvislosti s zařazením SpaceX do indexu do konce měsíce? Zvažuju prodej všech ETF na NASDAQ a přechod do VGT.
petr_cha Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Koupil jsem pár akci, tak se omlouvám, že jde burza do háje, ale tak to u mě funguje. Dokážu nákupem položit jakoukoliv firmu. Ja myslim, ze jsem to prokopnul dneska ja.. cekam ctvrt roku, abych nemohl pockat do podvecera.. a pritom povestny patecni vecer :-)Pokud propad pod 55 beru dalsi cast.. :-)http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_06/Screenshot_20260605_175312_X.thumb.jpg.bb1c19aa1b113c4ca09c4831e8da6a36.jpg
Prochy68 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 19 minutami, kloubik napsal: Přikupujete AVGO dneska? Já jo
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 8 minutami, Prochy68 napsal: Já jo já opět taky + CCJ + LEU, pod 12 budu brát NOK
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 2 hodinami, Jehlan napsal: to jsi koupil i BTC, Brent a zlato ? znovu USAR?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se