petr_cha Odesláno pondělí v 15:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:37 Uz jsem dlouho nestrasil.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno pondělí v 15:51 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:51 Ale zase budeš moct říct, já jsem vám to říkal
Maro Odesláno pondělí v 15:56 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:56 No jako tech indicií tohoto typu je dost, pomalu zvazuju, ze bych s&p500 ted pred letem pustil. Jo, mit tak tu křišťálové kouli
Humanzero Odesláno pondělí v 16:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:04 Už jsem alergickej na dot com bubble. Jak to někdo používá( většinou už rok) tak je úplně mimo reálie. Budovaní AI jde mimo jakékoliv historická data a srovnání. Nechápu, že to ještě někdo nepochopil.
Kotlick Odesláno pondělí v 17:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:04 Sedím nasranej na cashi, protože jsem všechno co teď letí prodal před týdnem. Není teď moc co nakupovat, tak jsem si pustil The big short a pak si přečetl pár věcí o současné situaci v Securitised Credit / Asset-Backed Securities. No jestli je někde problém, tak tam ...
Humanzero Odesláno pondělí v 18:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:06 Něco do software a zbrojaři docela padají....
Humanzero Odesláno pondělí v 18:11 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:11 Neudělal si někdo report firem, které by měli mít velký profit z návratu Ruska do světové ekonomiky? Kromě těžařů....podle mě konec války se blíží.... 1
Maro Odesláno pondělí v 19:20 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:20 Colt se dneska drží, chtel jsem přikoupit, ale nevyklesal. Naopak csg zase hezky spadlo, pod 16 tam asi zas neco málo dám, buď to zas trochu vyskočí jako předminulý týden a zbavím se toho, nebo to v nejhorším podržím. I když nevím, jaký impuls by teď mohl ještě přijít, co by je zase oživil, když výsledky za 1q už vyšuměly
Humanzero Odesláno pondělí v 21:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:28 Otázka k diskuzi (nebo taky ne) v případě konkrétně ČEZu, při vytěsnění menšinového akcionáře platí hodnotový a časový test na akcie? Teoreticky by to nemělo mít vliv, ale plno lidí by akcie neprodalo, kdyby nebyli touto vládou nuceni prodat. (a neplatili by 15%daň) 1
Jehlan Odesláno včera v 00:02 Autor Nahlásit Odesláno včera v 00:02 před 5 hodinami, Humanzero napsal: Neudělal si někdo report firem, které by měli mít velký profit z návratu Ruska do světové ekonomiky? Kromě těžařů....podle mě konec války se blíží.... Ti co museli nuceně prodat své výroby v Rusku budou žádat náhrady? Budou nuceně prodané továrny s západními linkami v Rusku konkurovat západním továrnám se západními linkami ? pneumatiky, potraviny, chemie, farmacie, spotřební zboží, stavebniny, vyráběné sice v Rusku, ale na západních linkách podle západních receptur, s levnější energií, pracovní silou bez západních nejen ekologických regulací ? Třeba The Goodyear Tire & Rubber Company (GT) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance je lákavý, ale představa, že tady konkuruje Vkusno i Točka Goodyear za poloviční cenu západní produkce
Humanzero Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami před 5 hodinami, Jehlan napsal: Ti co museli nuceně prodat své výroby v Rusku budou žádat náhrady? Budou nuceně prodané továrny s západními linkami v Rusku konkurovat západním továrnám se západními linkami ? pneumatiky, potraviny, chemie, farmacie, spotřební zboží, stavebniny, vyráběné sice v Rusku, ale na západních linkách podle západních receptur, s levnější energií, pracovní silou bez západních nejen ekologických regulací ? Třeba The Goodyear Tire & Rubber Company (GT) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance je lákavý, ale představa, že tady konkuruje Vkusno i Točka Goodyear za poloviční cenu západní produkce Nedělám si iluze…Rusko je oligarchovo, a je jim jedno na čem vydělávají. Ruku na srdce západním firmám jde taky jen o prachy a ty svý “ztracený” aktivity dávno odepsali a jede se dál. Žádný sentiment neočekávám. Ze začátku to bude opravdový divoký západ. Ukrajina bude trochu kočírována Evropou…
wawrik Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Tak v prvom rade sa tam IMHO nasypú dodávatelia technológií pre ropné polia – Weatherford, BH a podobní. Ale teda neviem, ktorí z nich boli konkrétne v Rusku.
Zlý Jabko Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Všichni 4, odešel Halliburton a Baker
geometr Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami (upraveno) Dneska jsem koukal v xtb platformě na PC, že do ní implementovali grafy TradingView. Upraveno před 18 hodinami uživatelem geometr 1
Kotlick Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami před 8 hodinami, Jehlan napsal: Ti co museli nuceně prodat své výroby v Rusku budou žádat náhrady? Budou nuceně prodané továrny s západními linkami v Rusku konkurovat západním továrnám se západními linkami ? pneumatiky, potraviny, chemie, farmacie, spotřební zboží, stavebniny, vyráběné sice v Rusku, ale na západních linkách podle západních receptur, s levnější energií, pracovní silou bez západních nejen ekologických regulací ? Třeba The Goodyear Tire & Rubber Company (GT) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance je lákavý, ale představa, že tady konkuruje Vkusno i Točka Goodyear za poloviční cenu západní produkce Sami to provozovat většinou neumí, nebo ne v požadované kvalitě. Co chtěli, tak si vzali číňani. Nikomu se nic vracet nebude. Nejistota stejně jako ve Venezuele. Tam se nikdo s investicema nepohrne, budou tam dodávat ale ne investovat. Spíš bych si vsadil na investice na Ukrajině, tam se bude investovat ve velkém. 1
Prochy68 Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami Dneska jsem pustil nejaky CEZ a vzal KB
Humanzero Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami fakt už bizár HPE +24 SIVE +50
Humanzero Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Dneska jsem pustil nejaky CEZ a vzal KB KB čekám na blíž 900, MONETU pod 180....snad se dočkám 1
Kotlick Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami KB jsem taky dneska dobral pár kousků, a Moneta už pár dní nastavená objednávka na 180 Kč. V EUR jsem dobral RHM a prodal NOVO. NOVO jsem vymazal ze všech watchlistů, protože už jsem ho potřetí prodával se ztrátou... je.at.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se