teg Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Ted koukam, ze odchozi a i prichozi ucet maji u stejne banky v Nemecku, takze by to mohlo klapnout, no uvidim. 1
Humanzero Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Výsledky 3M, skvělý základ portfolia. https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/326949-3m-zverejnil-vysledky-za-2q-zisk-na-akcii-prekonal-odhady-firma-zvysila-celorocni-vyhled
Humanzero Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července (upraveno) před 2 hodinami, hinkle napsal: Pro dlouhodobeho investora… Ano, ale i na long se defenzivní titul musí kupovat za dobrou cenu a počítat s poklesem...po necelých 3letech jsem na +89 Pár defenzivních divi titulů a mám klidnější spaní Upraveno 21. července uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července půjde někdo dneska do SaS? Jakmile NOW udělá zítra super výsledky půjde to mega up
Kotlick Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Vysypal jsem CEZ za 1325 a budu se vracet kolem 1200. Tak si běžte všichni rychle nakoupit, protože jak je u mě dobrým zvykem, půjde to na 1500
Zlý Jabko Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Copak, čeká se soud s minoriťáky, že to leze?
Humanzero Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Čeká se, že bude prémie za výkup proto držím 1 1
Kotlick Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Mám teď víc času, tak některé pozice, kde je volatilita tak otáčím na nižších procentech zisku.
Humanzero Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 5 hodinami, Zlý Jabko napsal: Copak, čeká se soud s minoriťáky, že to leze? Ale kdo ví co se honí Andymu a Kájovi v hlavě. Plácnou nějakou hovadinu a akcie poletí dolů.
Jehlan Odesláno 22. července Autor Nahlásit Odesláno 22. července $POOL Buffettova koupě s opakujícími se příjmy, širokým příkopem a dlouhodobými příznivými větry
Humanzero Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Alphabet za druhé čtvrtletí roku 2026 vykázal 24% nárůst tržeb na 119,8 miliardy USD, tažený 82% růstem tržeb divize Google Cloud. Společnost rovněž oznámila výrazný čistý zisk ve výši 112,1 miliardy USD, k němuž přispěly nerealizované zisky z majetkových investic. Výsledky hospodaření společnosti Alphabet za druhé čtvrtletí překonaly očekávání; zisk na akcii (EPS) podle standardů GAAP dosáhl 9,11 USD, což je výrazně více než očekávaných 2,87 USD. Provozní marže vzrostla na 34 %, což představuje 30% nárůst provozního zisku.
Maro Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 20 hodinami, Humanzero napsal: Alphabet za druhé čtvrtletí roku 2026 vykázal 24% nárůst tržeb na 119,8 miliardy USD, tažený 82% růstem tržeb divize Google Cloud. Společnost rovněž oznámila výrazný čistý zisk ve výši 112,1 miliardy USD, k němuž přispěly nerealizované zisky z majetkových investic. Výsledky hospodaření společnosti Alphabet za druhé čtvrtletí překonaly očekávání; zisk na akcii (EPS) podle standardů GAAP dosáhl 9,11 USD, což je výrazně více než očekávaných 2,87 USD. Provozní marže vzrostla na 34 %, což představuje 30% nárůst provozního zisku. Výsledek: dnes -7%
Humanzero Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Vzal jsem Teslu Že ty testuješ Optimuse
Kotlick Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 2 hodinami, Maro napsal: Výsledek: dnes -7% Nabral jsem za 319$
Kotlick Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Vzal jsem Teslu Odvážnému štěstí přeje, já radši GOOGLE.
Humanzero Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července INTC Výsledky společnosti Intel za druhé čtvrtletí překonaly očekávání: tržby dosáhly 16,13 miliardy USD a upravený zisk na akcii (EPS) činil 0,42 USD, což představuje nejrychlejší růst tržeb za téměř 15 let. Tento silný výkon, tažený poptávkou po technologiích umělé inteligence, vedl k pozitivnímu výhledu pro třetí čtvrtletí s odhadovanými tržbami v rozmezí 15,8 až 16,8 miliardy USD. Segment datových center a umělé inteligence vedl v růstu s meziročním navýšením o 59 %, přičemž silný růst vykázaly také tržby v oblastech klientských počítačů a slévárenských služeb (Foundry).
Jehlan Odesláno 24. července Autor Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. = 43,8 kč / gram Upraveno 24. července uživatelem Jehlan 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se