Humanzero Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března před 14 minutami, Prochy68 napsal: Já vzal dneska i Teslu, těch 13 % mě zlomilo Já to vidím na návrat k realitě na 60$ 1
petr_cha Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Spis nez teslu jsem nekolikrat zvazoval VW, kdyz byli nizko.. i kvuli divi.. ale pak jsem se zarekl, ze automotive nee.. :-)Zitra maji vysledkovy den.. jsem docela zvedav, jak se budou drzet..
Prochy68 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Sranda musí bejt, měl jsem na ni docela dost, tak holt zase o něco přijdu
geometr Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Já nevím, minulej tejden jsem nesledoval (prázdniny), ale dneska když na to koukám, tak mi přijde že to schytávaj akorát techy (delší dobu přefouklý (můj názor), jinak mi to na nějaký panikaření nepřijde.
Jehlan Odesláno 10. března Autor Nahlásit Odesláno 10. března před 1 minutou, Prochy68 napsal: Sranda musí bejt, měl jsem na ni docela dost, tak holt zase o něco přijdu cla ? (zahrnuto do úvahy)
Prochy68 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března před 51 minutami, Jehlan napsal: cla ? (zahrnuto do úvahy) Dneska jsou cla, zítra budou třeba dotace, dál jsem tam minimum 1 1
Humanzero Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března (upraveno) před 1 hodinou, Jehlan napsal: cla ? (zahrnuto do úvahy) Pokud Teslu zařízne Čína … podpora domácích značek + třeba vymyšlené důvody vlády jako odveta za cla+ Evropa to samé tak Tesla jde ke dnu. Jako bonus je řízený bojkot zákazníků. a další bonus útoky na X. Dobře udělejte z něj žebráka. Upraveno 10. března uživatelem Humanzero
financ Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Hm, chvilku jsem přemýšlel, jestli jsem nevystoupil brzo, teď su šťastný jak blecha.
Humanzero Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Tak to vypadá klasika houpačka , takže ideální dát si pauzu a užívat
exBURN Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Já s nástupem Trumpa přestal. Z hezkého profitu 24% jsem se přiblížil k zelené nule , ale počkám ještě chvíli a přikupime. Ten kokot tam nebude sedět dlouho. 1
Murphy97 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března ..nektere us tituly presny opak, ale co jsou to dva mesice...? Kapka v mori Uvidime, co bude dal
petr_cha Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Von to s tou kanadou fakt mysli vazne... ..uz i ten Johnson jde dolu...
Petr11 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 6 minutami, Prochy68 napsal: Grpn 80% jsem už vysypal,ty?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se