Humanzero Odesláno pondělí v 17:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:59 před 14 minutami, Prochy68 napsal: Já vzal dneska i Teslu, těch 13 % mě zlomilo Já to vidím na návrat k realitě na 60$ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno pondělí v 18:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:17 Spis nez teslu jsem nekolikrat zvazoval VW, kdyz byli nizko.. i kvuli divi.. ale pak jsem se zarekl, ze automotive nee.. :-)Zitra maji vysledkovy den.. jsem docela zvedav, jak se budou drzet.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pondělí v 18:28 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:28 Sranda musí bejt, měl jsem na ni docela dost, tak holt zase o něco přijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pondělí v 18:30 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:30 Já nevím, minulej tejden jsem nesledoval (prázdniny), ale dneska když na to koukám, tak mi přijde že to schytávaj akorát techy (delší dobu přefouklý (můj názor), jinak mi to na nějaký panikaření nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno pondělí v 18:31 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:31 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Sranda musí bejt, měl jsem na ni docela dost, tak holt zase o něco přijdu cla ? (zahrnuto do úvahy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pondělí v 19:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:23 před 51 minutami, Jehlan napsal: cla ? (zahrnuto do úvahy) Dneska jsou cla, zítra budou třeba dotace, dál jsem tam minimum 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pondělí v 20:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:01 (upraveno) před 1 hodinou, Jehlan napsal: cla ? (zahrnuto do úvahy) Pokud Teslu zařízne Čína … podpora domácích značek + třeba vymyšlené důvody vlády jako odveta za cla+ Evropa to samé tak Tesla jde ke dnu. Jako bonus je řízený bojkot zákazníků. a další bonus útoky na X. Dobře udělejte z něj žebráka. Upraveno pondělí v 20:09 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno pondělí v 20:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:25 Hm, chvilku jsem přemýšlel, jestli jsem nevystoupil brzo, teď su šťastný jak blecha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pondělí v 21:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:45 Jo, Tesla dostává pěkný kapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Tak to vypadá klasika houpačka , takže ideální dát si pauzu a užívat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Oh hello, AMZN! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Já s nástupem Trumpa přestal. Z hezkého profitu 24% jsem se přiblížil k zelené nule , ale počkám ještě chvíli a přikupime. Ten kokot tam nebude sedět dlouho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami ..nektere us tituly presny opak, ale co jsou to dva mesice...? Kapka v mori Uvidime, co bude dal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami ...spise pojedem z kopce.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Von to s tou kanadou fakt mysli vazne... ..uz i ten Johnson jde dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Nová Donaldova kšiltovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 8 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. "Fury Road" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se