Prochy68 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Vzal jsem to z prdele na spekulací a uvidíme 1
Moty Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) Kucí, sem v tomhle totálně ztracenej a rád bych to vyzkoušel a něco se naučil, Portu? eToro? XTB? Nebo investovat přes mojí banku? Vím, jasně na google a chat se najde vše, ale tady mi určtě poradíte líp, díky Upraveno 5. června uživatelem Moty
petr_cha Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Vzal jsem to z prdele na spekulací a uvidímeTo slo rychle...
petr_cha Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Kucí, sem v tomhle totálně ztracenej a rád bych to vyzkoušel a něco se naučil, Portu? eToro? XTB? Nebo investovat přes mojí banku? Vím, jasně na google a chat se najde vše, ale tady mi určtě poradíte líp, díkyZaklad vseho jsou poplatky.. a pristup k cizi mene, respektive kurz, coz je vlastne taky poplatek.. za me, bych na testovaci jizdu sel primarne s ceskym brokerem... fio, rb, patria... co je ti blizke a kde ti vyhovoje web ci aplikace.... no a pak si (i a ohledem na poplatky) rict, kolik je vnitrne zkousnutelna investicni davka (lot).. ja prvni davky zkousel jednorazove po triceti tisich.. investice po petistovce jsou dobre max do dipu...No a pak si rict, co chci zkusit.. jednorazove nějakou legraci ci trvaleji neco bezpecneho.. a nejcastejsi pristup je nakupovat nejakou klasiku pri momentalnim poklesu... trefit budouciho sampiona je tezssi.. :-)No a pak to clovek mesic denne sleduje, prijde si jako blazen a postupne to stejne strci do nejak spise jistoty... :-) 2
ragu Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června No pokud jde o kurz a poplatky tak jednoznačně xtb. Pokud chce člověk český akcie, pak Fio. Pokud zahraniční dluhopisy napřímo pak třeba interactive brokers. 1
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 49 minutami, Prochy68 napsal: Vzal jsem Teslu Ty jo, ty mě čteš myšlenky, úplně to samý se mi honilo hlavou. Pořád Tesla averze, ale říkám si proč na tom něco nevydělat
Jehlan Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června před 20 minutami, Moty napsal: Kucí, sem v tomhle totálně ztracenej a rád bych to vyzkoušel a něco se naučil, Portu? eToro? XTB? Nebo investovat přes mojí banku? Vím, jasně na google a chat se najde vše, ale tady mi určtě poradíte líp, díky pro ČR - FIO e-broker / i kdyby jsi koupil 10x Colt + 50 x Monetu a nechal zrát/ , XTB - zahraniční tituly Jak začít obchodovat, akcie, cenné papíry | Fio banka
Jehlan Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června před 10 minutami, petr_cha napsal: Tak usa akcie asi poleti dost dolu... Pravděpodobně vypuštěno na pokyn .. By mě zajímalo od čeho potřebuje Pat a Mat odvést pozornost US plebsu...
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Před hodinou, Prochy68 napsal: Vzal jsem to z prdele na spekulací a uvidíme -14 to je sešup....měl dát na mě...říkal jsem kdo tahá za delší konec 1
Jehlan Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června před 17 minutami, Humanzero napsal: -14 to je sešup....měl dát na mě...říkal jsem kdo tahá za delší konec tak ukecali jste mě 1 1
P_P Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Kdysi jsem si říkal, nikdy nekupuj TSLA. A samozřejmě jsem nakonec neodolal a koupil. Když byla začátkem roku na vrcholu, chybělo mi něco málo do časového testu, takže jsem ji neprodal. Pak pokles, teď to zase pěkně stoupalo, a ... Takže teď po třech letech jsem v zisku 2%. Jó, držet se tak plánů.
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 8 minutami, P_P napsal: Kdysi jsem si říkal, nikdy nekupuj TSLA. A samozřejmě jsem nakonec neodolal a koupil. Když byla začátkem roku na vrcholu, chybělo mi něco málo do časového testu, takže jsem ji neprodal. Pak pokles, teď to zase pěkně stoupalo, a ... Takže teď po třech letech jsem v zisku 2%. Jó, držet se tak plánů. Tak zrovna TESLA není předvídatelná akcie na dlouhý držení, teda pokud jsi ji nekoupil za 90... takže dát si minimální zisk a podle nálady trhu prodat včas test, netest...lepší zaplatit 15%daň ze slušného zisku, než čekat další rok, možná víc až to zase vystřelí a nemít nic. 2
Prochy68 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 7 hodinami, petr_cha napsal: To slo rychle... Velkej krásnej sesup a vo tom to je ne? 2
Humanzero Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) tak tu máme poměřování pindiků made in U.S.A. v pravém rohu oražový scvrklý, věk stařecký, podpora běsnících 78,5mil diváků, hlavní myšlenka: bůh jsem já, doba použití: 4roky, hlavní výhoda: neomezené pravomoci v levém rohu bílý ketaminový, věk produktivní, podpora vlažných 250mil diváků (část fanatická): hlavní myšlenka: stvořím boha, doba použití: neomezeno, hlavní výhoda: absolutní neomezenost vývoj utkání: oranžový vede, časem ketaminový získává více příznivců a nakonec oranžový s posměchem padne. závěr: během zápasu kupovat akcie Upraveno 6. června uživatelem Humanzero 1 1
Jehlan Odesláno 6. června Autor Nahlásit Odesláno 6. června před 21 minutami, Humanzero napsal: tak tu máme poměřování pindiků made in U.S.A. v pravém rohu oražový scvrklý, věk stařecký, podpora běsnících 78,5mil diváků, hlavní myšlenka: bůh jsem já, doba použití: 4roky, hlavní výhoda: neomezené pravomoci v levém rohu bílý ketaminový, věk produktivní, podpora vlažných 250mil diváků (část fanatická): hlavní myšlenka: stvořím boha, doba použití: neomezeno, hlavní výhoda: absolutní neomezenost vývoj utkání: oranžový vede, časem ketaminový získává více příznivců a nakonec oranžový s posměchem padne. závěr: během zápasu kupovat akcie US and A, čeká osud ČR. Přijde pan Firma a udělá si svoji stranu bude líp. 1
Prochy68 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 37 minutami, Humanzero napsal: tak tu máme poměřování pindiků made in U.S.A. v pravém rohu oražový scvrklý, věk stařecký, podpora běsnících 78,5mil diváků, hlavní myšlenka: bůh jsem já, doba použití: 4roky, hlavní výhoda: neomezené pravomoci v levém rohu bílý ketaminový, věk produktivní, podpora vlažných 250mil diváků (část fanatická): hlavní myšlenka: stvořím boha, doba použití: neomezeno, hlavní výhoda: absolutní neomezenost vývoj utkání: oranžový vede, časem ketaminový získává více příznivců a nakonec oranžový s posměchem padne. závěr: během zápasu kupovat akcie Ja bych to trochu upravil kupovat/prodavat, kupovat/prodavat, kupovat/prodavat 1
AndyAaron Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 12 hodinami, Moty napsal: Kucí, sem v tomhle totálně ztracenej a rád bych to vyzkoušel a něco se naučil, Portu? eToro? XTB? Nebo investovat přes mojí banku? Vím, jasně na google a chat se najde vše, ale tady mi určtě poradíte líp, díky Vratim se sem. Otazka je, jestli chces dlouhodobe investovat nebo zazit adrenalin a tradovat denne. Od toho se pak odviji dalsi postup
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se