Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nemám vůbec přehled o digitálkách, tak bych uvítal pro zpestření, jestli bys nějaké uvedl, díky moc...celkem by mě to zajímalo

tož se podívej do digitální sekce....jako "oblekovky" bych se vůbec nebál použít nová Seika,některá Casia.....Junghansy "stovky" a další(vintážní Omegy).......ještě něco postnu....:)

Odesláno

Asi přijde na to..

Navitimery na kůži (ale ani na kovu) bych se k obleku vzít nebál, ale B-2, Avengery, Herculesy a podobná megamonstra asi už jo.

Odesláno
No Zounar nosí Brejtle všade tie isté a na koženom remienku, že by nemal na iné hodinky :D ?

Není to tak dlouho, co měl Zounar tolik dluhů, že se až divím, že mu ty Brajtle neusekl exekutor i s rukou.

Já se snažím nosit k obleku spíše menší hodinky (nebo alespoň nižší). Brajtle bych pod manžetu košile asi neschoval a aby se mi mačkala nad hodinkami, to by se mi nelíbilo.

Párkrát jsem měl k obleku diversky od Orisu a docela se mi to líbilo, ale kvůli velikosti to bylo nepohodlné. Takže teď raději Nomos či Meister Singer. Obojí na kůži.

Odesláno
Není to tak dlouho, co měl Zounar tolik dluhů, že se až divím, že mu ty Brajtle neusekl exekutor i s rukou.

Já se snažím nosit k obleku spíše menší hodinky (nebo alespoň nižší). Brajtle bych pod manžetu košile asi neschoval a aby se mi mačkala nad hodinkami, to by se mi nelíbilo.

Párkrát jsem měl k obleku diversky od Orisu a docela se mi to líbilo, ale kvůli velikosti to bylo nepohodlné. Takže teď raději Nomos či Meister Singer. Obojí na kůži.

Gale, co říkáš na to že big B bude mít vlastní kalibr? Čas tvého nákupu se blíží...

Odesláno (upraveno)
Musí to být ovšem podpořeno nějakým charisma, jinak člověk může vypadat jako křupan.

Nemyslel našeho ministra Lišku?

Když oblek, tak s kompletní výbavou!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem CzechJoker
Odesláno
Gale, co říkáš na to že big B bude mít vlastní kalibr? Čas tvého nákupu se blíží...

Já se jen bojím, abych ten in-house dokázal zaplatit :D Ale jeho obrázky mě dostaly, pěkná prácička.

co budeš kupovat první nigu, oblek nebo breitling ? Obojí asi těžký kalibr.

No... já budu muset právě oblek prodat, abych měl na ten Breitling :)

Odesláno
Nemám vůbec přehled o digitálkách, tak bych uvítal pro zpestření, jestli bys nějaké uvedl, díky moc...celkem by mě to zajímalo

Junghans Mega - jasny favorit.

• po měsících...
Odesláno
Hlavně že hlásal, jak chodí k McDonaldovi :crying_anim02:

to je taková hra na proletáře, Bush i Clinton si hráli na muže z lidu stejně jako většina prezidentů před nima, teprve Barák dal jasně najevo, že je intouš a stejně mu to vyšlo... (ale i tak nosí čínské chrona)

Návštěvník Tada
Odesláno

Po sto prvé říkám - Braitle k obleku ne!

No, uznávám, že já to občas beru trošku moc radikálně...

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Z trošku černější jamky: já jsem měl nedávno Navitimery na pohřbu a myslím, že jejich vzhled k mému oblečení (kompletně v černém, pouze tmavě šedá kravata a místo saka, pravda, lehký baloňáček) a do dané atmosféry zapadal skvěle... Osobně si myslím, že Navitimery lehce vykukující z jakéhokoli rukávu košile vypadají vždy dobře. I když se o pravověrné oblekovky rozhodně nejedná.

Odesláno
Pro někoho je oblek vrchol, pro někoho je to pracovní oděv..

Pro mě je oblek trest Bóži... a v debatě o breitlingu k obleku je třeba rozlišovat - je nebetyčnej rozdíl mezi klasickým navitimerem, technoidníma Emergency a drsňácky militárníma seawolfama.

Jinak má samozřejmě pravdu sibirnaya: ve chvíli, kdy si 007 nasadil svý rolexky k obleku, se všechno změnilo. A já dodám, že bohužel k horšímu.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Četl jsem si vlákno a přemýšlel, co se hodí a co nehodí... Souhlasím s názorem, že hodinky o člověku ledasco prozrazují, ale to prozrazuje i oblek, kravata a to, jak se v něm člověk chová, tedy nebere-li ho jako otravnou uniformu. V tom případě je také spousta lidí, co si koupí jedny hodinky a nosí je kamkoli, dají za ně i větší sumu a nesundají je ať jdou na ples, nebo na pláž. Já jsem k obleku vyzkoušel Navitimer World, ač je větší, stejně ho nijak nenarušuje, IWC Fliegerchrono na krokodýlovi, téže krásně padne, když mám hnědý oblek, beru si Primky na hnědé kůži, mimochodem ony Primky mají průměr 46mm, jako Navitimer World a vypadají také velmi elegantně. Jediné snad, co k obleku a pod košili nevolím jsou potápěčská Seika, mám je moc rád, ale jsou tak vysoká, že mi to není pohodlné... Ale machýrek s Breitling for Bentley bude machrovat i v trenýrkách (mimochodem krásné hodinky).

• po měsících...
Odesláno
Když Clinton opustil office, sundal digi a nasadil Panerai.

Ano tak je to správně, v úřadě jde příkladem a není potřeba machrovat jako naši politici...

Když přijedu v obleku za 3 tisíce a s Rolexama za 80 tis. z USA něco prodávat na Vysočinu, tak mě poženou sviňským krokem, ve svetru za 5 tis. a primkama za 100 tis. budu jejich kámoš :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)
Ja osobne preferuji kozeny remen ...

Pokud preferujes kozene remeny, mam pro tebe adresu, kde najdes spickove zbozi. Ja jsem tam uz koupil vice veci a byl jsem vzdy spokojen. Jak se rika "dobra informace je nekdy k nezaplaceni"

http://www.uhrenarmband-versand.de/shop-Uh...andversand.html

Zdravi Radim

Upraveno uživatelem Radim.Fousek
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Navitimery i GMT nosím k obleku běžně...

Konečně někdo, kdo je má taky a nosí je i ke košili. Myslím Olympusky. I když pod manžetu to moc není, tam se mi vejdou lépe Longinesky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...