MichalV Odesláno 7. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Co dodat. @Americkej to řekl dokonale. Já jsem navíc upřímně vděčný. Za celou naší rodinu, která teď chvíli bude mít klidnější spánek a hlavně za Adámka, kterému se teď v hodně věcech uleví. Když ho zrovna nic netrápí, je to šťastné dítě a já udělám vše proto, aby to tak bylo i nadále. Díky Vám to teď mám zase o něco jednodušší. DÍKY! Jak jsem psal kdesi na začátku, snad budu zase někdy řešit zajímavější témata, jako třeba křivé indexy a barvu cifru… Ale díky vám se možná brzy objevím v sekci “vybírám káru” Síla fóra v praxi… úžasný. Děkuji i @Bert, že jsem tu dostal potřebný prostor. Moc si toho vážím. 12 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme 2 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 7. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince před 5 minutami, Frantik napsal: Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme Tak v to doufám, že tu budete Diky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince před 24 minutami, Frantik napsal: Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme +1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince před 13 hodinami, Frantik napsal: Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme Přesně tááák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince před 13 hodinami, MichalV napsal: Co dodat. @Americkej to řekl dokonale. Já jsem navíc upřímně vděčný. Za celou naší rodinu, která teď chvíli bude mít klidnější spánek a hlavně za Adámka, kterému se teď v hodně věcech uleví. Když ho zrovna nic netrápí, je to šťastné dítě a já udělám vše proto, aby to tak bylo i nadále. Díky Vám to teď mám zase o něco jednodušší. DÍKY! Jak jsem psal kdesi na začátku, snad budu zase někdy řešit zajímavější témata, jako třeba křivé indexy a barvu cifru… Ale díky vám se možná brzy objevím v sekci “vybírám káru” Síla fóra v praxi… úžasný. Děkuji i @Bert, že jsem tu dostal potřebný prostor. Moc si toho vážím. @MichalV Kamaráde! Mám radost! Jsem rád, že se to povedlo a že jsme to dokázali… Však ty víš! I za mne poděkování nejvyššímu @Bert za podporu fóra. Mimochodem, info pro ostatní – akce zatím ještě nekončí, zřejmě se nechá dojet do konce roku - uvidíme - takže když bude něco navíc, pro Michala a jeho rodinu samozřejmě jedině k dobru. Ono se to nezdá, ale tyhle věci, různé pomůcky a všechno možný stojí úplně šílené peníze. Sam o tom něco vím jako vozíčkář. Hradím si např. mechanické vozíky a zrovna příští rok asi budu řešit nový a jsou to prostě neskutečný pálky… Ale, nedá se svítit. Člověk se bez toho pořádně a svobodně nepohne. Takže vím, jaké to je. Mám fakt radost, že to takto dopadlo! Dneska si dám panáka na Michala, Adámka a celou jeho rodinu! Pomáhat prostě má smysl! díky všem, kteří se zapojili! A že vás nebylo málo! 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince To je skvělý. Je fajn, že jsme tady taková semknutá komunita. A díky Bertovi je skvělý, že jsme tu mohli takovou akci podpořit. Krásné vánoce všem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Posláno a držím palce, ať je zase lépe, i přes vaše nelehké životní období přeji v rámci možností hezké Vánoce.. Hodně síl! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince A hlavně to porad jede a pojdme to zaokrouhlit na 500 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno pátek v 22:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:29 Dorovnal jsem to na 480 000 Kč . Pojďme 500 z toho uděláme... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno sobota v 09:06 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:06 Pojďme do finále!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno sobota v 11:43 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:43 Taky drobet posláno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno úterý v 20:36 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:36 Jsem teď dost v útlumu a narazil jsem na toto téma až teď. Nicméně, dostal jsem nápad, jak toto skloubit s jiným počinem, domluvil se s Robertem, tady to zvedám a jdu vedle na tom zapracovat. Všichni co jste přispěli jste borci, tahle komunita má neskutečnou sílu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno včera v 07:36 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:36 něco jsem tam poslal, držte se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se