Přejít na obsah

Pomoc a lepší život pro syna Adámka

Doporučené příspěvky

Co dodat. @Americkej  to řekl dokonale. 

Já jsem navíc upřímně vděčný. 

Za celou naší rodinu, která teď chvíli bude mít klidnější spánek a hlavně za Adámka, kterému se teď v hodně věcech uleví. 

Když ho zrovna nic netrápí, je to šťastné dítě a já udělám vše proto, aby to tak bylo i nadále. 

Díky Vám to teď mám zase o něco jednodušší. 

DÍKY!

Jak jsem psal kdesi na začátku, snad budu zase někdy řešit zajímavější témata, jako třeba křivé indexy a barvu cifru… Ale díky vám se možná brzy objevím v sekci “vybírám káru” :) 

Síla fóra v praxi… úžasný. 

Děkuji i @Bert, že jsem tu dostal potřebný prostor. Moc si toho vážím. 

• Like 12
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, MichalV napsal:

Co dodat. @Americkej  to řekl dokonale. 

Já jsem navíc upřímně vděčný. 

Za celou naší rodinu, která teď chvíli bude mít klidnější spánek a hlavně za Adámka, kterému se teď v hodně věcech uleví. 

Když ho zrovna nic netrápí, je to šťastné dítě a já udělám vše proto, aby to tak bylo i nadále. 

Díky Vám to teď mám zase o něco jednodušší. 

DÍKY!

Jak jsem psal kdesi na začátku, snad budu zase někdy řešit zajímavější témata, jako třeba křivé indexy a barvu cifru… Ale díky vám se možná brzy objevím v sekci “vybírám káru” :) 

Síla fóra v praxi… úžasný. 

Děkuji i @Bert, že jsem tu dostal potřebný prostor. Moc si toho vážím. 

@MichalV Kamaráde! Mám radost! Jsem rád, že se to povedlo a že jsme to dokázali… Však ty víš! ;) 
I za mne poděkování nejvyššímu @Bert za podporu fóra. 

Mimochodem, info pro ostatní – akce zatím ještě nekončí, zřejmě se nechá dojet do konce roku - uvidíme - takže když bude něco navíc, pro Michala a jeho rodinu samozřejmě jedině k dobru. Ono se to nezdá, ale tyhle věci, různé pomůcky a všechno možný stojí úplně šílené peníze.

Sam o tom něco vím jako vozíčkář. Hradím si např. mechanické vozíky a zrovna příští rok asi budu řešit nový a jsou to prostě neskutečný pálky… Ale, nedá se svítit. Člověk se bez toho pořádně a svobodně nepohne. Takže vím, jaké to je. 

Mám fakt radost, že to takto dopadlo! Dneska si dám panáka na Michala, Adámka a celou jeho rodinu!

Pomáhat prostě má smysl! ;)

díky všem, kteří se zapojili! A že vás nebylo málo!

• Like 1
  • Díky 3
Odkaz ke komentáři

Jsem teď dost v útlumu a narazil jsem na toto téma až teď.

Nicméně, dostal jsem nápad, jak toto skloubit s jiným počinem, domluvil se s Robertem, tady to zvedám a jdu vedle na tom zapracovat. 

Všichni co jste přispěli jste borci, tahle komunita má neskutečnou sílu.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...