Moty Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/butik/staromestske-namesti/ Včera jsem se stavoval u Bechyněho podívat se na Pelagos GMT, sice je tam nemají, ale řekli, že budou zřejmě 14.12. otevírat Tudor boutique na Staromáku
paya01 Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 To je paráda. Hned vedle je boutique Omegy, takže pěkná koncentrace super strojoven.
gathis Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 (upraveno) Nevím zda to patří sem, ale včera jsem se stavěl v Carollinu a chtěl se podívat na Rangery. Neměli je na prodejně, ale zrovna měl na ruce prodejce své soukromé a nechal mě je vyzkoušet. Velmi příjemná návštěva a velký respekt k tomu, že mi je půjčil. Edit: kdyžtak to prosím smažte, už vidím, že jsem netrefil vlákno. Díky Upraveno 8. prosince 2024 uživatelem gathis
Johanes Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2024 @gathis koukám,že reklamy na obchvatu zabraly Taky jsem do nich chtěl jít,ale jsem opravdu na suchu
botswan Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Včera jsem se tam byl podívat a za mě paráda! Vyzkoušel pár hodinek a výborně pokecal s mladým prodavačem...no a ještě mi k tomu natočili pivčo Prý jsou jediný Tudor butik na světe co tohle má (po schválení ve Švajcu :-)). 3
sam.svi Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Taky mě posledně lákal, že má čerstvě naraženo, tak jestli si nedám. Byl jsem tam už asi dvakrát a celkově super zkušenost. O hodinkách toho prodejci vědí hodně a výběr je tam samozřejmě širší než kdekoliv jinde, takže za návštěvu to stojí.
Valderek Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Včera jsem tam byl super návštěva, pivko mi natočili, ukázali co jsem chtěl vidět. Doporučuji ! Těším se na příště.
STRKKT Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Bechyně prý přišel o dealerství. Jestli je to pravda, tak se asi monochromů nedočkám.
Harwey Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Pry? Zdroj? https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/butik/staromestske-namesti/?srsltid=AfmBOopOBvqufKCCn2_iTLK4XE8d8p8pnf-DQXmwvAjAE9hUIWR3JxDJ
STRKKT Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července (upraveno) Zdroj je z hodinářské komunity a jestli je to pravda, uvidíme časem. Asi je to hodně čerstvé a má to zřejmě souvislost s tím, jak se chovali s Longines. Osobně mi to je asi jedno, sice jsem tam nějaké peníze za Tudor utratil, ale jejich přístup mě za srdce nechytil a určitě si ze mě nevytvořili loajálního zákazníka. Raději zajedu do Vídně nebo Manchesteru, kde vím, že si zákazníka váží. Určitě to není událost, kterou by se chlubili. A ano, butik mají. A spoustu billboardů po republice. Upraveno 4. července uživatelem STRKKT
Lucky Lucaso Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Nemuze s tim souviset tohle? Daval jsem to sem v tydnu, ale do iinyho vlakna...
xbraj19 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července (upraveno) @STRKKT A tou komunitou je co, prosím tě? Někdo si přečetl v butiku , že mají týdenní dovolenou a vydedukoval, že končí s Tudorem? Upraveno 4. července uživatelem xbraj19
John_Lenon Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 3 minutami, Lucky Lucaso napsal: Nemuze s tim souviset tohle? Daval jsem to sem v tydnu, ale do iinyho vlakna... Všechny provozovny Bechyneho mají do pondělka celozávodní dovolenou. Vim to, protože mám u nich jeden kousek v servisu a bylo mi řečeno, že před 7. 7. To nebude. A to neni o butiku.
Lucky Lucaso Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července To jsem prave myslel. Jestli si nekdo neprecetl, ze maj dovcu a nevydedukoval z toho, ze tam konci Tak jak to psal xbraj 1
John_Lenon Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Tak jsme se na popud toho příspěvku informovali. Nechávají pozdravovat a že od pondělka butik normálně běží. Velkobchod nedělá Bechyně víc jak rok a půl, jelikož distribuci výrobce - ad si už Tudor řeší napřímo. 1
STRKKT Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července (upraveno) STRKKT děkuje za upřesnění. Informace, které dostal, byly evidentně nepřesné, týkaly se přímé distribuce značky Tudor a neměly souvislost s jejich dovolenou. Upraveno 5. července uživatelem STRKKT upřesnění
paya01 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 18 hodinami, STRKKT napsal: Asi je to hodně čerstvé a má to zřejmě souvislost s tím, jak se chovali s Longines. A jen tak mimochodem, jak se chovali s Longines?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se