ricous Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Název sítě a heslo bys měl zadávat v průvodci po vložení instalačního cd do mechaniky. Máš v televizi v usb připojenej ten wifi adaptér...? Tam to bylo všechno přednastavený a já jsem jen opsal z papírku heslo. V TV je wifi natvrdo.
Horhe Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Koukni v návodu na stranu 6, tam by to mělo bejt. Po dokončení instalace kliknout na advanced toolsCo to je za televizi?
ricous Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Na advanced tools se dostanu, ale nevim co a jak dál...TV je Panasonic TX-L42ET5E
Horhe Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 (upraveno) nic.. Upraveno 25. května 2012 uživatelem Horhe
vikhra Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Nemáte tušení proč se mi v poslední době v FF nepravidelně zobrazují JEPG? V Chrome mi to frčí normálně.Viz třeba Ušounův post. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Používá tu někdo Facebook? Dostal se mi do ruky notebook, který nezobrazí stránku facebooku. Ostatní internet funguje, pošta jde, skype jde, ale facebook nezobrazí. Napíše Stránka nenalezena. Virus? Antivir nic nenašel. Má to nějaké řešení, kromě Format C: ?
Horhe Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Používá tu někdo Facebook? Dostal se mi do ruky notebook, který nezobrazí stránku facebooku. Ostatní internet funguje, pošta jde, skype jde, ale facebook nezobrazí. Napíše Stránka nenalezena. Virus? Antivir nic nenašel. Má to nějaké řešení, kromě Format C: ? Nezadáváš tam náhodou facebook.cz ? Musíš tam dát .com
VS Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Nezadáváš tam náhodou facebook.cz ? Musíš tam dát .com nene, nefunguje to ani přes google ani přes záložky.
TomAnt Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 (upraveno) VS, predpokladam ze mas Windows... Najdi tento subor c:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts ano vola sa "hosts" bez pripony.Otvor ho v Notepade a pozri sa, ci tam nie je takyto riadok 127.0.0.1 www.facebook.com Ak je, tak ho vymaz a subor uloz. *** Pokus cislo dva, vlastne tymto by si mohol zacat a napisat, co ti to hodi: Otvor Command, t.j. klikni na Start, do spustacieho textoveho pola napis CMD a stlac Enter. Otvori sa ti Command line okno. Do neho napis nslookup www.facebook.com a skopiruj sem, co ti to vypise... Upraveno 28. května 2012 uživatelem TomAnt
VS Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 VS, predpokladam ze mas Windows... Najdi tento subor c:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts ano vola sa "hosts" bez pripony. Otvor ho v Notepade a pozri sa, ci tam nie je takyto riadok 127.0.0.1 www.facebook.com Ak je, tak ho vymaz a subor uloz. *** Pokus cislo dva, vlastne tymto by si mohol zacat a napisat, co ti to hodi: Otvor Command, t.j. klikni na Start, do spustacieho textoveho pola napis CMD a stlac Enter. Otvori sa ti Command line okno. Do neho napis nslookup www.facebook.com a skopiruj sem, co ti to vypise... Dík, vyzkouším, až se k tomu PC zase dostanu.
ricous Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Prave jsem na vode projebal iPhone, cestou od vody k autu. Mam s sebou netbook s nainstalovanym iTunes, kde je program Find My Phone. Telefon je blokly - pujde to? Kdyz koupim new iPhone - dostanu do nej pres iTunes vsechny kontakty a aplikace?
jirka404 Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 (upraveno) Prave jsem na vode projebal iPhone, cestou od vody k autu. Mam s sebou netbook s nainstalovanym iTunes, kde je program Find My Phone. Telefon je blokly - pujde to? Kdyz koupim new iPhone - dostanu do nej pres iTunes vsechny kontakty a aplikace? Mělo by to jít. Mrkni na návod - https://www.google.cz/search?q=Find+My+Phone&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a - http://www.apple.com/iphone/built-in-apps/find-my-iphone.html Upraveno 2. června 2012 uživatelem jirka404
BrotHell Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Prave jsem na vode projebal iPhone, cestou od vody k autu. Mam s sebou netbook s nainstalovanym iTunes, kde je program Find My Phone. Telefon je blokly - pujde to? Kdyz koupim new iPhone - dostanu do nej pres iTunes vsechny kontakty a aplikace? Pokud pripojis iPhone k iTunes daj ti na výběr mezi vytvořením nového iPhonu nebo vrácení z nějaké zálohy. Akorát vybereš zálohu bývalého iPhonu a měl by mít identický obsah. Nejsem si jen jistý nastavením mailu atd.
quest987 Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Zkusím to tady. Vím, že je zde pár uživatelů Blackberry telefonu. Používá jej někdo s exchange?Jak na nastavení.Předem díky za odpověď
mondeo2 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Náš mladej si místo filmu stáhnul do počítače toto : LIVE SECURITY PLATINUM, moc dobrá sranda,všechno vám zamkne a nikam vás nepustí, ani do původního bodu obnovy. bavil jsem se tím asi 20 minut.Pomůže toto: Restartovat PC,zmačknout klavesu F8,potvrdit operační system a vybrat stav nouze.Chvíli se bude systém načítat tak chvíli počkat poté najet na START,vybrat všechny programy,najet na Příslušenství,poté na systémové nástroje a vybat obnovení systému.Vyberte vhodné datum kdy jste si jisti že bylo PC vpořádu.Vše bude opět fungovat.
JiPoLit Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 (upraveno) Minulý týden se holce na jejím PC podařila taky instalace LIVE SECURITY PLATINUM. Tvrdila, že nic neinstalovala, nic nestahovala, ale prostě to tam bylo. A souhlasím, že tento program je pěkná potvora. Nedovolí spustit program regedit, nebo jiné programy pro přístup do registrů pro zamezení spuštění pro startu apod. Nedovolí totiž spustit skoro žádné programy, protože hlásí, že jsou zavirované. Prostě hnus. EDIT : Obnovení systému má vypnutou, ale už si nepamatuji čím jsem tento program sestřelil a nakonec úspěšně odinstaloval. Upraveno 29. srpna 2012 uživatelem JiPoLit
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Náš mladej si místo filmu stáhnul do počítače toto : LIVE SECURITY PLATINUM, moc dobrá sranda,všechno vám zamkne a nikam vás nepustí, ani do původního bodu obnovy. bavil jsem se tím asi 20 minut.Pomůže toto: Restartovat PC,zmačknout klavesu F8,potvrdit operační system a vybrat stav nouze.Chvíli se bude systém načítat tak chvíli počkat poté najet na START,vybrat všechny programy,najet na Příslušenství,poté na systémové nástroje a vybat obnovení systému.Vyberte vhodné datum kdy jste si jisti že bylo PC vpořádu.Vše bude opět fungovat. mohlo by ti pomoct tohle:http://malwaretips.com/blogs/live-security-platinum-virus/
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 (upraveno) mohlo by ti pomoct tohle:http://malwaretips.c...platinum-virus/ To je v pohodě, já jsem to vyřešil jak už jsem psal hned večer asi během dvaceti minut než jsem zjistil co to je za potvoru a pak podle návodu jak jsem psal za chvilku nebylo co řešit a počítač šlape jak má. to jak píšeš je třeba pro někoho zbytečně složitý, to řešení co jsem použil a popsal výše trvá zhruba do pěti minut, jen je podmínka mít na počítači zapnutou funkci zálohování a obnova systému. Upraveno 29. srpna 2012 uživatelem mondeo2
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 já s touhle mrchou měl postřehy před x lety tohle jsem jenom vygooglil..obnova systému snad v sedmičkách ani vypnout nejde
JiPoLit Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Vypnout obnovu ve W7 jde úplně stejně jako ve WIN-XP. Ovládací panely - Systém - Upřesnit nastavení systému - Ochrana systému.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se