eskimak Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 52 minutami, warann napsal: Díky, ale to už postrádá smysl - krabička uprostřed kabelu je to, čemu jsem se chtěl vyhnout. Tomu nerozumiem. Nabijacka bez krabicky asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 17 minutami, warann napsal: OK, zeptám se úplně blbě. Co hrozí? že to bude mizerně nabíjet nebo poškodím baterku? A říkám, primárně jde o příležitostný užití na dovče nebo když to někam vezu, což je u mě dost výjimečný. Baterku asi nie. Worst case scenario je ze poskodis laptop a/alebo ze zhori ta nabijacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 27 minutami, eskimak napsal: Tomu nerozumiem. Nabijacka bez krabicky asi nebude. Viz ten odkaz u prvnotniho dotazu. Nabijecka primo do zasuvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 4 hodinami, warann napsal: Jen taková drobnost. Chci si k ntb koupit nabíječku přes USBc port, hlavně pro cestování (skladnost). Potřebuhu 45W (souhlasí s návodem i info na trafu), takže třeba toto: https://www.alza.cz/eloop-orsen-gan-45w-charger-usb-a-usb-c-white-levne-d6326858.htm nebo https://www.datart.cz/nabijecka-do-site-fixed-usb-c-pd-2x-usb-2-0-45w-bila-fixc45-c2u-wh.html nebo jinej tip? Díky. Ani jedna z tychto ti nebude stacit. 45W je max vykon na vsetkych portoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 22 minutami, warann napsal: Viz ten odkaz u prvnotniho dotazu. Nabijecka primo do zasuvky. Chapem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 3 hodinami, eskimak napsal: Ani jedna z tychto ti nebude stacit. 45W je max vykon na vsetkych portoch. Jj souhlas. Vyhovět by snad teda mohlo toto: https://www.alza.cz/alzapower-laptop-charger-w650c-cerny-d6569153.htm?o=18 nebo https://www.alza.cz/patona-k-ntb-20v-3-25a-65w-konektor-usb-c-bily-d5455833.htm?o=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 16 minutami, warann napsal: Jj souhlas. Vyhovět by snad teda mohlo toto: https://www.alza.cz/alzapower-laptop-charger-w650c-cerny-d6569153.htm?o=18 nebo https://www.alza.cz/patona-k-ntb-20v-3-25a-65w-konektor-usb-c-bily-d5455833.htm?o=16 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 (upraveno) Dělá tady někdo ve Wordu? Potřebuji dokument vyexportovat do PDF. Při tom dojde k brutální kompresi obrázků. U fotek to nevadí, ale text a čárová grafika je hnusná. Nenašel jsem nikde, kde to nastavit. Vlevo je stav ve Wordu, vpravo PDF Upraveno 7. března 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 (upraveno) Potřebuješ tam změnit kompresi na PNG namísto JPEG a nebo se pokusit kompresi vypnout úplně (přinejhorším si seženeš virtuální tiskárnu u které to nastavit jde). V okenicích to údajně vypadá nějak takhle: Upraveno 7. března 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 To je hezké, ale já tám mám tohle. Ale problém je vyřešen. Tisk přes PDF tiskárnu vyřešil grafiku, už vypadá hezky, ale zase přestaly fungovat křížové odkazy. Řešení je vkládat obrázky ve formátu wmf. Dík za nakopnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Protoze koukas na polozku moznosti a ne nastroje, proto jsem sem dal ten screenshot co upresnoval Radka, tak nejak jsem to tusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Aspoň je vidět že na co sáhne Microsoft (zde export do PDF, který v tuně OpenSource virtuálních tiskáren funguje už 20 let), to až nepochopitelně zašmodrchá a zvrtá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 5 minutami, Radek124 napsal: Aspoň je vidět že na co sáhne Microsoft (zde export do PDF, který v tuně OpenSource virtuálních tiskáren funguje už 20 let), to až nepochopitelně zašmodrchá a zvrtá Tak to je přesné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 (upraveno) před 38 minutami, Prochy68 napsal: Protoze koukas na polozku moznosti a ne nastroje, proto jsem sem dal ten screenshot co upresnoval Radka, tak nejak jsem to tusil Jo, koukal jsem vedle. Ale problém to nijak neřeší. Ono je to vůbec na nic, předělávat dokument po někom, kdo nedodržuje žádná pravidla. Ty obrázky jsou kombinace fotek a doplněných textů. Navíc jsem ty fotky musel vypreparovat z wordu, originály nemám. Upraveno 7. března 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Jo funkcnost jsem netestoval, jen kde to najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Nevím proč, ale prohlížeč (Firefox) mi teď nalinkované soubory automaticky stáhne. Mám nastaveno, že se má ptát kam, což dělá, ale nabízí pouze stažení. Dřív jsem si mohl zvolit jestli chci soubor uložit nebo otevřít, tj. dle typu se spustil příslušný SW. Torrent spustil mTorent, rar si spustil WinRAR apod. Teď nabízí jen stáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Dá se to nastavit v nastavení - sekce Obecné - část Aplikace, kde se pro jednotlivé typy souborů (přípony) vybere, co se s nimi má udělat (možnosti jsou: Vždy se zeptat / Uložit soubor / Otevřít ve zvolené aplikaci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 před 20 minutami, geometr napsal: Dá se to nastavit v nastavení - sekce Obecné - část Aplikace, kde se pro jednotlivé typy souborů (přípony) vybere, co se s nimi má udělat (možnosti jsou: Vždy se zeptat / Uložit soubor / Otevřít ve zvolené aplikaci) Ha, to mi uniklo. A netuším, proč se mi to tam přenastavilo (aktualizace?). Každopádně děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 (upraveno) Četl jsem něco o tom, že to má být od určité aktualizace (číslo nevím), nicméně mně zůstalo všechno nastavený, jak jsem to měl, až do poslední (tedy aktuální) verze 98.0. Upraveno 12. března 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se