Gustaf Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 tak za tenhle multi post nemůžu....omluvám se. Asi práce toho sajrajtu
Anela Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 zkus si stáhnout hirens, nabootuj ho z CD nebo USB a zkus disk vyčistit přes něj...http://www.hiren.info/pages/bootcd
Liqid Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Měl jsem něco podobného, pomohl mi search and destroy spybot.
Gustaf Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 ted zkouším eset...mi doporučil kámoš, že to najde 99% tohodle svinstva...tak sem.zvedVej
VS Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Poraďte, jak vytáhnout baterku z notebooku DELL. Slouží k tomu šoupátko v červeném rámečku. Normálně se má posunout úplně vlevo, ale já ho dostanu jen asi do poloviny. Větší silou to nejde.
utrejch Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Jeste vetsi silou. a taky trochu zalomcovat s tou baterku Poraďte, jak vytáhnout baterku z notebooku DELL. Slouží k tomu šoupátko v červeném rámečku. Normálně se má posunout úplně vlevo, ale já ho dostanu jen asi do poloviny. Větší silou to nejde.
ricous Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Prosím o radu - na tabletu dětí (Asusu Nexus) začla asi zlobit wifi. Ač ukazovala připojení, nešlo se nikam dostat, ikona wifi po rozkliknutí byla oranžová. Chtěl jsem dát na některé rady a obnovit firemní nastavení, jenže problém přetrvává - na síť se tablet dostane, leč nic nenačte. Přístroj se tak "zasekl" a nejde s ním nic dělat...
siwi Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Pokud je ikona wifi oranžová, pak přístroj detekuje signál sítě, ve které ovšem není připojení k internetu. Prověř nejprve pomocí jiného přístroje, jestli se můžeš přes wifinu připojit k internetu. Možná to nepůjde. To by znamenalo, že je třeba restartovat router.
ricous Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Jiné přístroje s wifinou šlapou bez problémů. Zlobilo to stejně už v pátek, kdy jsem měl tablet v práci, ale večer už doma fungoval bez problémů. Do včerejška...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 tohle mi občas udělá notebook. mobil maka ve WiFi normálně, ale na notasu mi vypadáva signál....nebo to ukazuje, že heck pripojenej, ale nic....je to routerem, pac jinde maka v pohodě
ricous Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Ještě dotaz - až se mi to povede (doufám) spojit a budu obnovovat hry, je šance se dostat na poslední level a nebo se začíná od začátku? Děti hrály farmu, je v tom spousta času a peněz, a začínat od začátku...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 No jo - takhle to dopadá když taťka frčí v roládách a děti pak musí šidit aušusem... Nic ve zlém, ale jestli všechno kolem doma funguje a ten čínan zlobil i v jinde, tak bych to tipoval na problém v napájení zesilovače WiFi - buď se v tom něco přehřívá (...přinesl domů a chvíli fungoval) a nebo jako tradičně číňanovi došly dražší elektrolyty, tak do mašiny nasypal domácí, levnější... Ad obnova po reklamaci: K tomu krámu nebyl žádný PC software, ke kterému by se dalo připojit po USB a udělat komplet zálohu?
ricous Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Radek 124: Asus Nexus 7 mi nepřišel jako takový aušus pro (dneska) 5 letý děti... V krabici PC software nebyl a já se nějak nepídil po možnosti zálohování, zatím fachčil bez problémů.
Radek124 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Stáhnout jednou zaplacené aplikace z obchodu by pod stejným účtem neměl být problém, záloha inicializaček záleží na tom jestli k danému účtu bylo aktivní i tohle (jestli ne, dá se to zkusit pokud to WiFi ještě na chvíli dostane rozum). Jsou i aplikace jako Helium a další - ale proč se namáhat za google...
Lion Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 ricous ma na mysli asi mikrotransakce, tj. zaplacení dalšího "levelu", progres her prý umí google+ ale je nutná synchronizace... já používám toto: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mastrasoft.save2cloud
stosi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Fungují vám normálně hodinkee.com prostřednictvím Firefoxu? Mi ne, ani formát OS nepomohl. Musím použít Chrome. Nevíte, co s tím? V rámci Forefoxu používám Ghostery a AdBlock.
dan010 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 http://www.ebay.com/itm/271596830629?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Tohle se prodává jako rozbočovač DVI - bude to fungovat i obráceně a to jako slučovač? Obraz ze dvou počítačů na jeden monitor - samozřejmě vždycky pojede jen jedno PC, tak abych nemusel přehazovat kabel?
Radek124 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 2dan010: NEBUDE to fungovat obráceně, potřebuješ mechanický a nebo elektronický SWITCH - a u "počítačového" DVI je problém, že nenažraní výrobci nevědí co za ten krám chtít. Něco podobného jsem řešil před vánocemi (3 zdroje pro 1 monitor) a skončil jsem u laciného HDMI switche za pár stovek, dokonce je k tomu i dálkové ovládání. V případě delších vedení a monitorů se slabším zesilovačem je akorát dobré vyhnout se u kabeláže zbytečným přechodovým odporům (tj. nepoužívat "co dům dal" s vloženými redukcemi HDMI-DVI), jinak budeš mít po obrazovce "jiskřičky" a nebo se to nechytne vůbec.
dan010 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Děkuji za reakci, vyřeším to tedy tak, že jeden počítač připojím přes VGA a druhej přes DVI a bude to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se