SadClown Odesláno pondělí v 21:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:10 Taky přeji všem krásné prožití Vánočních svátků a šťastný nový rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno pondělí v 21:49 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:49 Všem přeju šťastné, klidné a veselé prožití svátků vánočnich a ať se vám splní vaše přání a úspěšně vstoupíte do nového roku 2025. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno pondělí v 21:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:58 Všem členům přeju krásné Vánoce a hodně zdraví a štěstí v novém roce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno pondělí v 22:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:10 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno úterý v 08:21 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:21 Přátelé,Přeji všem poklidné a veselé svátky. A v novém roce více tolerance, pochopení, dobrých skutků a zářivých úsměvů.Tak ať nám to tiká!Připravil jsem více verzí, ale nebudu je frkat do každého vlákna zvlášť a nechám to v jednom 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno úterý v 09:36 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:36 Krásný svátky a ať nám to tiká 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno úterý v 14:25 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:25 Tak se to nějak semlelo, že jsem poprvé na Vánoce zůstal sám, holt život vždycky nevychází, jak by si člověk přál... Přeji všem hezký Štědrý den i sváteční dny příští a těm, co jsou na tom podobně jako já, tak ať příští rok u toho stromečku někdo sedí s námi... 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno úterý v 15:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:03 před 16 hodinami, JDenver napsal: Sem to poslal kámošovi na fb a mám ban to mě poser.... nemůžu dál šířit radost 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno úterý v 16:14 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno úterý v 19:12 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:12 Hezké svátky Fšem . Dávat majzla na prskavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno úterý v 20:58 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:58 Vážení chronokolegové, díky, že tu s Vámi můžu takhle být. Přeji Vám hlavně to štěstí, na Titaniku byli taky všichni zdraví a co z toho... Ať Vám to tiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno včera v 00:07 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 00:07 Krásné svátky a šťastný Nový rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se