Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ten font bych za každou cenu udělal jako původní, je čitelnější a němečtější pánové, myslím ovšem, že tenhle prostě zkusili, měli v kompu, po upozornění do dají rychle dohromady. Ale je to detail...

Ale něco jiného mi přijde podstatnější: Když si necháte dělat extra ručky, což je za tu cenu pakatel, nechte si udělat hodinovku taky podle originálu, nebo jinou, než kosočtverec, tohle je fakt příliš okatě vražedně normální, očekávané, ty hodinky taková kapku zvláštnost anomalie strašně zvedne. Omlouvám se, tohle mi nedalo....

Odesláno
  cigi napsal:
...Když si necháte dělat extra ručky, což je za tu cenu pakatel, nechte si udělat hodinovku taky podle originálu, nebo jinou, než kosočtverec, tohle je fakt příliš okatě vražedně normální, očekávané, ty hodinky taková kapku zvláštnost anomalie strašně zvedne. Omlouvám se, tohle mi nedalo....

Myslim, ze cigi ma s ruckama pravdu....

No celou tuhle limitku ma tak nejak pevne v rukach...od napadu, pres barvu ciferniku s fontem, velikost... az po rucicky... :thumbsup_anim:

Odesláno

Hodinová ručka mi přijde na návrhu dobrá.

Asi 10 minut jsem teď měl v panelech otevřené naši verzi a Steinhart návrh.

Chvíli jsem je přepínal sem a tam a začíná se mi ta minutová ručka, kterou nám Steinhart prodloužil, zdát v poměru k ostatním proporcím - moc dlooouuuhatááánskááá.

Ale vidím to asi jen já . . .

Odesláno

Mně se to právě dost líbí... Dává to vzálemnému poměru ruček ten původní, ale nikoliv tím, že bychom pomenšovali tu hodinovou ručku :) V elku pak ty hodinky, resp, jejich číselníky budou vypadat opět o něco větší :)

Moje troje hodinky křičí unisono ANO :)

Odesláno
  kubson napsal:
jsem trochu zmaten - jaké inštrukce mám poslat do steinhartu?

- ciferník změna barvy na černou

- ANO (pauje všeobecná shoda)

- antireflex aby byl výrazně modrý jako na sériových NavB 47

- co s tím fontem?

- nerozhodnuto řekl bych

- minutová ručka jako je v návrhu + hodinová dotýkající se stupnice s úhly?

- ANO (14 z 25 hodinek je preferováno takto)

Odesláno
  Hugo14 napsal:
- ciferník změna barvy na černou

- antireflex aby byl výrazně modrý jako na sériových NavB 47

- co s tím fontem?

- nerozhodnuto řekl bych

- minutová ručka jako je v návrhu + hodinová dotýkající se stupnice s úhly?

- ANO (14 z 25 hodinek je preferováno takto)

ANO to je presne. Cifernik, rucky a antireflex schvaleno. Jeste bych poukazal na ten font, at se na to mrkne.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...