SniperWolf Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Fakt si to preba obzriet nazivo ten pocit z toho je uplne iny ako na foto...ako som uz spomenul ja som siel tentokrat po TH F1 pripadne aquaracer ale nazivo ked som to uvidel tak som rychlo zmenil smer.Vela veci sa mi tym ale vyjasnilo pretoze TAG shop mam 500m od prace a ich vyklad ma nikdy priliz nezaujal...ked som siel ale cielene po tychto modeloch zistil som ze ich tam maju uplne bezne akurat tym ze pr emna niesu zaujimave som si ich nikdy nevsimol.tieto LHC ma zasa na foto nijak specialne nezaujali a vidite ako som dopadol....
Toblin Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 (upraveno) Do kontrastu staré černé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2019 uživatelem Toblin
OWG Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Baví mě mocNa to, že papírově mají 41mm tak v reálu vypadají na 43mm
bondza1968 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Inspirace v modrém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 a uz teda vieme ci sa tah tych novyh LHC zuzuje alebo nie? diiik
martigen Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 ty nový modrý na gumě jsou nádherný! přemýslim nad nima, ale 41 nebo 43? každopádně 40k je hodně, takže někam ven...
AndyAaron Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Jak velkou mas ruku? 43mm bych doporucoval az tak na ruku 19cm a vic. Upraveno 9. února 2019 uživatelem AndyAaron
SniperWolf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 napriklad ja mam 43 mm na 19cm ruke je to optimum navyse to podporuje teoria o druhej odpocnine z obvodu ruky
Tenglis Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Počkej, tuhle teorii neznám, ale pokud to chápu dobře, tak to pasuje úplně. Při mém obvodu zápěstí 16,5 cm mi sedí nejlíp hodinky do průměru 4,1 cm. Samozřejmě tvar pouzdra, nožek apod. hraje taky roli, ale jinak je to pro odhad dobré. (asi to je stará známá věc, ale já jsem tady docela krátce....)
SniperWolf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Teoriu si pochopil uplne spravne. Ja som sa ju naucil tiez len nedavno.
martigen Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 ruku mám cca 17 ale seděj mi i 44mm, respektive záleží na tvaru, výše pouzdra, nožkách apod jak zde již bylo mnohokrát napsáno. Spíš se těšim až je budu moct někde vyzkoušet V Koscomu je zatím nemají co jsem koukal.
dciganek Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Zajímavá teorie, kterou jsem taky zatím neznal! Na moji skorodámskou (byť řádně chlupatou) packu s obvodem 15,5 cm to vychází malinko pres 39 mm a je fakt, že moje 41 mm LHCčka na ní vypadají velmi chlapácky Díky lunetě a zakřivení nožek se ale i mně nosí velice pohodlně.Tady ve společnosti dceřiných quartzek
AndyAaron Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 ruku mám cca 17 ale seděj mi i 44mm, respektive záleží na tvaru, výše pouzdra, nožkách apod jak zde již bylo mnohokrát napsáno. Spíš se těšim až je budu moct někde vyzkoušet V Koscomu je zatím nemají co jsem koukal.Ja mam cca 17,5 a pokud jde o LHC, tak jsem tuze rad za sve 39mm.
ondras69 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Já mám ruku 17 cm a LHC 41mm. A nepřipadají mi na ruce nějak moc velké.
SniperWolf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 preco by ti mali pripadat velke ved podla vyssie uvedeneho vypoctu je to tip top
martar Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Kluci, jestli chcete vymýšlet vzorečky na ideální velikost hodinek, musí v něm být zohledněny minimálně následující dva faktory: šířka (nikoliv jen obvod) zápěstí (aneb lovečák vs. vysočina), a průměr ciferníku. Kromě toho jsem přesvědčen, že roli hraje i tmavost/světlost cifru, váha nebo spíš mohutnost člověka a taky převažující styl oblékání (oblek příp. košile vs. triko či vyhrnutej rukáv. Upraveno 9. února 2019 uživatelem martar
SniperWolf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 hovoril som o teorii ale ak sa ti chce pozavadzaj tam viacero premennych ak ta to urobi stastnejsim...potom to sem napis a uvidime o kolko sa zakladna primitivna teoria sekla
martar Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Ježiš, jen to ne - chtěl jsem jen naznačit, že tuhle teorii (se kterou jsem se setkal na pár e-shopech) nelze brát úplně jako záruku spokojeného výsledku. Ale s trochou zkušeností si ten vzorec každý dokáze za pomoci dalších proměnných upravit sám...Lovečák (+)Vysočina (-)Rozdíl průměru cifru a pouzdra (-)Světlý cifr (+)Tmavý cifr (0)Mohutná postava (+)Štihlá až velmi štíhlá postava (-)Oblek & košile (-)Triko & vykasanej rukáv (+) A ať teda nejsem úplně OT: ty nový LHC jsou skvělý, zejména proměnlivostí cifru a lunety. Za mne - paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se