Radik Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Na keramický chrona se taky těším, a ještě k tomu v modrý, no super! Jen teda ty priority bys měl trochu přeskládat... To jako že tady máme kvůli koupelně čekat až do Vánoc?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 No hold nemáte ty správné přednostiA měl by jsi vědět,ze se doma musí poslouchat.Kdysi maminky,teď manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Jo,aby jste neřekli,ze dnes nic nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Máte to oba moc pěkný, o tom jako žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Já snad začnu litovat, že jsem je kdysi prodal... Ale pak si vzpomenu, jak jsem bojoval s korunkou při jejím zašroubovávání nebo s otevíráním spony a je to hned krapet lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Siwi, to jsou vse vymluvy, nebo jsi mel blby kus. U me korunka i spona v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 U me korunka cajk, ale se sponou taky dost bojuju… ale i tak je mam rad! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Mám je dva roky... A spona už jde celkem v pohodě. S korunkou nebojuju. Díky delší rezervě je stačí dát na ruku jednou za tři dny a v podstatě se u mě nezastaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Kristepane, tohle vlákno jsem založil 18.2.2009 a stále frčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 @Radiusto tě musí těšit,nééé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 No a k té sponě.Konečně jsem spokojen.Pevná,masivní a perfektně splňuje co má.Korunku jsem chytl jen jednou špatně.Ale to byla má chyba.Prostě jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 před 8 minutami, mlsoun1 napsal: @Radiusto tě musí těšit,nééé? JJ, těší a Hydroconquesty se mi stále líbí. Tak já sem zase něco za 12 let napíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Snad bude toto fórum ještě existovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tak pro oživení. Jak jste na tom s přesností hodinek? Měříte to někdo? Já po půl roce používání: 287 měření a průměr mám +2,15 sek za den. Ale dvakrát se mi je podařilo zmagnetizovat, takže pár dnů šly do mínusu. V poslední době při nošení cca 14 hodin denně jsem na tom +3 sek. Za mě tedy s přesností spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Jdou přesně na nulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se