lloffass Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Já vám nevím, nějak mi ty nové nesedí. Keramika super, to je bez debaty. Ale nějak se mi nelíbí ta nová luneta. Font i indexy na ní jako z bondovek, chybí mi tam ta typická, kde těch indexů bylo moc... v tim byly LHC "své" Popravdě, když se tak ještě jednou dívám, tak mi čím dál tím víc připomínají SMPc... Upraveno 26. března 2018 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) pepyczek, podla mna ten font je rovnaky, akurát je "pisany inym perom" Upraveno 27. března 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 neudelame nove tema Hydro 2018? at v tom mame hezky prehled.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) dneska jsem zkousel fotit lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. března 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Pěkný fotky máš :-) a ještě hezčí hodinky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 jo jo, krásný fotky, do kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 LHC jsou fajn. Parádní fotečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommyae Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Ahoj experti. Mohl bych Vás poprosit, zda byste se nemohli kouknout na tyto hodinky. Otec je dostal a netuším, zda jsou pravé. Díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 No Longines Hydroconquest automatic to nejsou určitě... (viz název vlákna) Jo a proč sem vlastně lezu: živých fotek nových keramických LHC 2018 zatím na netu moc není, ale dají se najít videa z Baselworldu a vypadá to, že to budou ukrutný leštěnky, v dobrým slova smyslu. Zejména s šedým cifrem jsou fakt luxusní. Doporučuju vyhledat na YT a skouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) tady je je jasny ze do nich pujdu. to je tutovka! Upraveno 4. května 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Mě se líbí víc ty starší, ale na ruce může být všechno jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Starší verze měly klasický relativně hrubý sunburst, u černé verze patrný jen na silném světle. Tahle nová verze má zřejmě ciferníky s jinou povrchovkou, buď velmi jemný sunburst nebo nevímco, ale vypadá to hodně luxusně. Viděl jsem asi pět amatérských videí a přišlo mi, že je to dokonce trochu odráží barvy okolí, alespoň ta šedá verze. Magická záležitost. A to celé zarámované do lesklé a odolné keramické lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Nenechte se zmást Seamastery a najeďte si na 4:20... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) @martar prosim te davas sem video, ktere sem daval o stranu dozadu.a navic kdyz sdilis video z YT a chces dat presny cas tak to jde dole je sdilet v case... dejte si tohle v realu ta seda teda nic moc. takova nevyrazna. ja pujdu urcit zase do cerne u te to vypada jako u SMP ze cerna pujde do sedo/modra Upraveno 4. května 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 já se polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Ja som silno zvedavy, ci sa ten 21mm tah zuzuje, alebo to opat zabili obrovskou 24mm sponou Tie sede vyzeraju z videi celkom mdlo... uz sa neviem dockat nazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 vcera sem byl v Bechyne a snad by meli byt nejak 06-08/2018 ale sami take presne nevi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) je na začátku menší srovnávačka a hlavně jsou tam pěkně vidět.Myslím, že to tu teda ještě není. Upraveno 10. května 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Ty nové jsou lepší materiálově, ale pro mě nemají ten sex-appeal jako ty starší- ty jsou prostě designově jedinečné, nezaměnitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) uaaa vypadaji uzasne prijdou mi podobne SMPcdo tech na 1000 % na tom videu i ty modre jsou hezke, na fotkach uz tak ne. koukam ze i vroubkovani lunety je po celem obvodu. Upraveno 10. května 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se