Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

Moc pěkný. Musím říct, že na mě z tvých fotek působí líp, než z těch reklamních. A velikost jsi očividně vybral dobře. :)

Nikdy bych neřek, že se to po x letech na fóru stane, ale začal jsem po LHC trochu pokukovat. Škoda, že 39mm verze s keramikou zřejmě nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na nase velke stastie chlapci od la penazi fotografom asi nedavaju,akomsom uz spominal Tag Heuer naopak plati fotografov dobre ,ja som siel po Aquaraceroch alebo Formula 1 modeloch ale ked som to videl nazivo tak bolo vymalovane....povedal som ani nahodou...a to nehovorim o pocite s materialov.A ano 43mm mi sedia fajnovo skratili sme tah a je to uplne ok som este zvedavy na ten modry kaucuk, na ten si vsak musím pockat cca 2 tyzdne.

Odkaz ke komentáři

Myslis uroven ETA? Mas 4 ze jo.

Elaboré

Chronometr

A podle toho jak se ty longine daji seridit a ze i ostatni v teto cenovce davaji Elaboré, tak si myslim ze to tam bude to. Treba me u fortisu to i pisou ze je to elabore.

Odkaz ke komentáři

Taktéž si dovolím gratulovat k novým LHC. No porovnávám fotky tvých novych LHC a mých starých. Jsem konzerva asi se mi víc líbí ty staré ale je to jen pocit. Ty nové jsou taky moc krásné. Zajímalo by mě foto těchto modrásků na té modré gumě. Až bude dej prosím foto. Díky.

Odkaz ke komentáři

Taktéž si dovolím gratulovat k novým LHC. No porovnávám fotky tvých novych LHC a mých starých. Jsem konzerva asi se mi víc líbí ty staré ale je to jen pocit. Ty nové jsou taky moc krásné. Zajímalo by mě foto těchto modrásků na té modré gumě. Až bude dej prosím foto. Díky.

Odkaz ke komentáři

Dostal som odpoved od Longines ohladom otazky na uroven masinky ktoru montuju do Hydier,pytal som sa aj na to iste ohladom super luminova ale asi sme si neporozumeli.

Tu je odpoved:

Dear Mr

We thank you for your email and are pleased to learn that you own a Longines watch.

As per your request, please be kindly informed that the movement L888.2 is based on the movement ETA A31.L01 and the grade is "Elaboré". Then the movement is decorated and adjusted to Longines' specifications. Indeed, all movements are modified and quality tested according to Longines standards.

Therefore, we kindly inform you that the Super Luminova used for your Longines HydroConquest is white with about 31% brightness.

We hope to have been helpful to you and wish you a lot of pleasure with your Longines HydroConquest.

Best regards,

Longines Customer Service

Customer Care

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...