SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Mam dvoje Seiko ... po nasvieteni ziaria ako lunapark jedny svietia dlho ale sportury ti vzdaju rychlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Jo a dakujem za gratulaciu btw lumi je taka tirkysova alebo modro zelena ak chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Modra je celkom dobra, ale u ciernej varianky mi pripada ten cifer trochu prazdny, tie indexy na starej verzii IMO nicomu nevadili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Starsi model je urcite pekny co je vidiet na jeho uspesnosti ale po mohom badani skusani a spekulovani ked som videl toto tak o bolo specatene... mam rad prostejsi dizajn a toto mi na moje poziadavky odpovedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Moc pěkný. Musím říct, že na mě z tvých fotek působí líp, než z těch reklamních. A velikost jsi očividně vybral dobře. Nikdy bych neřek, že se to po x letech na fóru stane, ale začal jsem po LHC trochu pokukovat. Škoda, že 39mm verze s keramikou zřejmě nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Ode mne také velká gratulace k novým LHC. 43 mm ti sedí velmi dobře. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 No na nase velke stastie chlapci od la penazi fotografom asi nedavaju,akomsom uz spominal Tag Heuer naopak plati fotografov dobre ,ja som siel po Aquaraceroch alebo Formula 1 modeloch ale ked som to videl nazivo tak bolo vymalovane....povedal som ani nahodou...a to nehovorim o pocite s materialov.A ano 43mm mi sedia fajnovo skratili sme tah a je to uplne ok som este zvedavy na ten modry kaucuk, na ten si vsak musím pockat cca 2 tyzdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 ......gratulujem hodinky super,bohužial pre mna nie su ,nosim moc na volno a ten ansabel okolo korunky ma tlači skušal som 41mm aj 44mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Aj ja nosim volnejsie nie uplne ale ani natesno.Mam dojem ze to je udel vsetkych tychto hodiniek.Mne to nejak zvlast nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Tu je celkom pekne video s detailami aj s nahladom pod kapotu .... len panko hovori akymsi divnym jazykom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 super video, chlapik mluvi cinsky...nadpis je 7 veci ktere byste meli vedet o: spis me zarazil jeho plast swatch group.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Zaujimalo by ma aku triedu L888.2 tam davaju a tiez aku triedu super luminovy pouzivaju pre tento model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Myslis uroven ETA? Mas 4 ze jo. StandartElaboréTopChronometr A podle toho jak se ty longine daji seridit a ze i ostatni v teto cenovce davaji Elaboré, tak si myslim ze to tam bude to. Treba me u fortisu to i pisou ze je to elabore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 IMG_7611.JPG IMG_7606.JPG IMG_7615.JPG IMG_7613.JPG IMG_7617.JPG IMG_7618.JPGOk pani tak aspon narychlo par obrazkov sorry niesom ziadny fotografa kancelarske podmienky co sa svetla tyka su ubohe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Taktéž si dovolím gratulovat k novým LHC. No porovnávám fotky tvých novych LHC a mých starých. Jsem konzerva asi se mi víc líbí ty staré ale je to jen pocit. Ty nové jsou taky moc krásné. Zajímalo by mě foto těchto modrásků na té modré gumě. Až bude dej prosím foto. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Taktéž si dovolím gratulovat k novým LHC. No porovnávám fotky tvých novych LHC a mých starých. Jsem konzerva asi se mi víc líbí ty staré ale je to jen pocit. Ty nové jsou taky moc krásné. Zajímalo by mě foto těchto modrásků na té modré gumě. Až bude dej prosím foto. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Omluva všem. K chybě a zdvojení došlo z důvodu výpadku Wi-Fi připojení v místním pohostinství. Ještě jednou se všem velmi omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jinak si dovolím všem okolo Pardubic, HK ,Chrudimi, při nějakém problému se svými LHC, obrátit se na Pana Hodináře Petra Tichého v Pardubicích. Mohu jen doporučit. Mě servisoval už vícero hodinek různých značek a vždy spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dostal som odpoved od Longines ohladom otazky na uroven masinky ktoru montuju do Hydier,pytal som sa aj na to iste ohladom super luminova ale asi sme si neporozumeli.Tu je odpoved: Dear Mr We thank you for your email and are pleased to learn that you own a Longines watch. As per your request, please be kindly informed that the movement L888.2 is based on the movement ETA A31.L01 and the grade is "Elaboré". Then the movement is decorated and adjusted to Longines' specifications. Indeed, all movements are modified and quality tested according to Longines standards. Therefore, we kindly inform you that the Super Luminova used for your Longines HydroConquest is white with about 31% brightness. We hope to have been helpful to you and wish you a lot of pleasure with your Longines HydroConquest. Best regards, Longines Customer ServiceCustomer Care Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 tak jsem mel pravdu :-) kde vsude je tento kalibr jaky jsou prosim te urovne super luminovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se