Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

Kluci mám dotaz. Myslíte, že bude pasovat půl dílek z conquestu na nové hydroconquesty 2018? On se ten náramek totiž zůžuje 21mm na 18mm. Neřešil to už někdo. Děkuji

post-2068-0-39877400-1562185110_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Marfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Leviathan: Ještě jednou gratuluju a ať Ti dělají radost.

moralles: myslím že tu ještě dlouho nebudou. :-)

(kolik jich vůbe na fóru může být? Troje-čtvery?

Jinak jeden můj nehodinkovej kolega je z nich hotovej a zvažuje že si je asi taky koupí. Pokud ano asi zkusí ty šedivý.

Když je vezme, hodím sem nějaký srovnávací fota....

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi potreboval by som poradit....moje LHC som reklamoval koli tomu ze podla mna malo vydrzali na maximalny natah.Vratili sa mi s tym ze nieco urobili ale nepovedali co presne.Chcel by som preto overit ci su v poriadku.Predvcerom o 16:00 som ich 40 nasobnym otocenim korunky natiahol a dnes pred 7:00 zastali co nieje ani 38 hodin.Kolko otoceni znamena 100% natiahnutie?To je jeden problem druhy problem je ze sa sice drzia v celkom peknej presnosti okolo 1-2s denne ale potom pride moment ked sa presnost velmi zhorsi zaznamy prikladam 

post-21262-0-48641400-1564727363_thumb.jpg

post-21262-0-32424200-1564727370_thumb.jpg

post-21262-0-70345500-1564727376_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zkus spis samonatah. Nenatahuj je korunkou. Hod je na cely den na ruku, nos je a pak je odloz a otestuj vydrz.

Ad to kolisani, tam zalezi co jsi zrovna v tu dobu delal (prechazeni z vychlazenwho kanclu do vedra apod.)

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...