ADIkov Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Další nový LHC tady, nebo pokračování štafety od někoho místního?Nie tieto su ine, mimo chmg. Za tu cenu no nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 no treba u ceskych AD bych to za tu cenu nekoupil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Aky mate nazor na moje meranie?ked mam hodinky na ruke nabiehaju ked ich vecer polozim korunkov hore tak meskaju prikladam graf Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 (upraveno) ten graf vpravo je korunkou nahore? a kde je nejaka velka odchylka? dyt vsechny udeaje jsou lepsi nez COSC.... tak je davej na dynko nebo cifrem dolu nebo vypozoruj, kdy maji nejmensi odchylku. nebo je dones nekam na vibrograf a tam ti to za par min. reknou Upraveno 5. října 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Ked idu do plusu tak su na ruke ked do minusu tak lezia na stole korunkou hore. Ja sa len pytam na nazor co sa presnosti tyka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Přesně tak, přesnost je nádherná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duca Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Přesnost lepší jak moje seamastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrkhon Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Borci, dá se někde sehnat červená plechová luneta na starsi modrý LHC 44mm? Zkoušel jsem dnes dost googlit, ale nic jsem nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Borce, sezenes velmi tezko. Kdyz jdes k AD a chces si lunetu vymenit tak starou ti nevrati aby se neobjevila na cernem trhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrkhon Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Borce, sezenes velmi tezko. Kdyz jdes k AD a chces si lunetu vymenit tak starou ti nevrati aby se neobjevila na cernem trhuZajímavý to jsem netušil, nicméně nemusím to měnit u AD. Ani tu červenou lunetu nepotřebuju přímo origo, spíš jsem si říkal, že by byla pro občasné zpestření. Spíš mně zajímalo, jestli funguje něco jako druhovyroba apod. Na Alliexpresu jsem něco viděl, ale jen zelenou a cernou a převážně pro rozměr 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Já bych ty hodinky neku*vil. A druhovýrobou z Aliexpressu už vůbec ne. Nezaslouží si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Co rikate na keramiku? :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Za me celkem hruza to provedeni. 15 vs 45 je kazde jak z jinych hodinek... zlatej plech... bastleni z meho pohledu puvodni produkt vylepsi malokdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Za mne zklamání. Vzal jsem je už na ruku dřív než jsem pořídil Mida a jsou to proti nim hodinky za půlku. Stojej ovšem stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Já osobně bych se vrátil k původní lunetě. Tato mi tam nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Osobně keramické lunety moc nepreferuju. Vadí mi jejich lesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Starých dobrých 41 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Ano taky mám rád starou dobrou, jen modrou klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Preferuju 39mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Sedí dokonale! Pořád čekám, jestli udělají i nové keramiky v 39mm, ty šedé bych objednal hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se