blackwhit Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Jsem stale nadsen...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 guma je celkom ok Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Súhlasím,hlavne sú ľahšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Letný vzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Nova guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Jo ta modrá se fakt povedla! To jsou 41 nebo 43? Kolik maji L2L? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 12 minutami, shewcza napsal: Jo ta modrá se fakt povedla! To jsou 41 nebo 43? Kolik maji L2L? Áno,farba cifru je podarená. Hoďky sú 41mm LTL 51mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Díky za odpověď, 51mm není málo. Zajímalo by mě kolik mají ty větší, ale nikde se mi to nedaří dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid808 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 27 minutami, shewcza napsal: Díky za odpověď, 51mm není málo. Zajímalo by mě kolik mají ty větší, ale nikde se mi to nedaří dohledat. Lug-to-lug měřeno přesně šuplerou u reference L3.781.4.XX.X (modelový rok 2018) a je 50.6 mm. Je to celkem dost, ale Hydroconquest mají typicky dost protáhly "nožky", ale na druhé straně jsou krásně zaobleny a strašně dobře nositelny, klidně na "tenoučky" zápěstí o obvodu od cca 15 cm. Úplně bych se nenechal strašit číslem tohoto parametru nad 50 mm, dle mě je to spíš o tom provedení/konstrukci a tu mají dle mě Hydroconquesty moc povedenou z pohledu nositelnosti. Tu větší verzi (43mm) jsem nepřeměřoval, ale odhaduju, že pouzdro/nožky jsou naprosto totožné s menším modelem. Takže lug-to-lug bude tím pádem větší podle mě jen o rozdíl cifru, čili počítal bych cca 52.5 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Tak je mám taky ve velikosti 39mm. Jsem nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 před 2 hodinami, Matiniela napsal: Tak je mám taky ve velikosti 39mm. Jsem nadšený. Jsou fajn, až tě omrzí, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Pánové kupovali jste už někdo ten kaučuk? Kolik za něj pan Londžín chce, nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Díky moc, to je v dnešním světě ještě celkem rozumná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Ja ti nevim. Mi prijde sest litru za gumu dost smutny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Přesně, cena je to dnes bohužel normální, ale je to celkem šílený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Strasny Mi prijde vic silena ta spona, je stejna jako u minulych? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Tak si zkuste jít koupit gumu s trnovkou omega a zjistite, ze tohle je ještě lidovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se