Gustaf Odesláno 1. března Autor Nahlásit Odesláno 1. března před 54 minutami, Prochy68 napsal: Hodinky s pračkou, kdo z nás to má? Nic ve zlem Pračka na peníze leda
Gustaf Odesláno 3. března Autor Nahlásit Odesláno 3. března (upraveno) Testovačka, omrkávačka...asi by to šlo (černé nebo modré) Upraveno 3. března uživatelem Gustaf 2
Gustaf Odesláno 3. března Autor Nahlásit Odesláno 3. března (upraveno) Tohle je ta blankytná limitka... já myslím tu navy modrou nebo černou klasiku. Tyhle jsou no date. To bych nedal... Upraveno 3. března uživatelem Gustaf 1
Spongebob Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Ty jsou fakt dobrý no..taková vyzrálá volba. Tváří se jako hodinky na furt já bych vzal černý a tuhle gumu k nim: https://gregoriades.com/product/22-22mm-genuine-sinn-germany-black-silicone-replacement-watch-strap-with-straight-ends-90-125mm-mirror-polished-steel-buckle/ Jen je blbý že ty Edoxy máš taky černý.. měl sis vzít modrý
kuncák7 Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Tahle světlá barva se ti okouká rychleji ( moje osobní zkušenost ). Tak bacha na to.
Harwey Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Dobre su pocuvaj. Aplikovane lumi indexy su paradne.
Gustaf Odesláno 3. března Autor Nahlásit Odesláno 3. března @Spongebobjako jo...asi by i vydržely delší čas. Musel bych si obhájit tu cenu v hlavě a ten sourozeneckej vztah s Béčkama. Kdybych je bral, tak asi ty černý. Teď jsem koukal na nějaké videa a ty tmavě modré mají nějaké celo popraskovane ručky lumi vrstvou. To, že mám černé Edoxy vůbec nevadí. Jsou to úplně jiné hodinky. A bleděmodré mám zase speedtimery @kuncák7 tuhle bych nebral... přijely ke mně na chvilku na dovolenou, abych si je osahal. @Harwey jj, ty indexy jsou super. Ani mě překvapivě nevadí to množství cisilek okolo. Ješte půjdu na ty BaM. Ale dalším tipům na nějakých zajímavý kousek se nebráním
Gustaf Odesláno 3. března Autor Nahlásit Odesláno 3. března (upraveno) Upraveno 3. března uživatelem Gustaf 1
Spongebob Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Tak koukám když si zvládl Daytony, tak zmákneš i Navitimery 3
Gustaf Odesláno 6. března Autor Nahlásit Odesláno 6. března Nikdo nic... trochu to tu oživím dalším tipem, co se mi líbí.... 1 2
Harwey Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března maju v akcii, len inu farebnu kombinaciu https://www.hodinky-koscom.cz/montblanc-1858-geosphere-125872-k0055297 1
Gustaf Odesláno 6. března Autor Nahlásit Odesláno 6. března před 1 minutou, Harwey napsal: maju v akcii, len inu farebnu kombinaciu https://www.hodinky-koscom.cz/montblanc-1858-geosphere-125872-k0055297 Jj, vím o tom ... dík
paya01 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března O těchto v bronzu (limitce Messner) je tu celé vlákno... 1
Gustaf Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března Asi na mě bohužel nebudu mít pracku...l2l je skoro 52mm. To je moc....
spineshank Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Gratulace k Edox líbí se mi a sedí ti moc pěkně na ruce Ty B&M jsou zajímavý,jen mám pocit že ten tvar a design by se mi asi časem brzo okoukal. Ty Sinn/Brajtle to vůbec nedávám,ten kolotoč lesk design ,kdykoliv je hlavně v B na někom vidím,říkám si to jsou fake na tyhle si koukal?
Gustaf Odesláno 8. března Autor Nahlásit Odesláno 8. března před 8 hodinami, spineshank napsal: Gratulace k Edox líbí se mi a sedí ti moc pěkně na ruce Ty B&M jsou zajímavý,jen mám pocit že ten tvar a design by se mi asi časem brzo okoukal. Ty Sinn/Brajtle to vůbec nedávám,ten kolotoč lesk design ,kdykoliv je hlavně v B na někom vidím,říkám si to jsou fake na tyhle si koukal? Díky spine Na ty BaM jsem zvědavěj, až je uvidím naživo a zkusím. Třeba máš pravdu, ale tak přinejhorším je pošlu dál Zenithy jsem viděl, jsou parádní, ale sakra nad rozpočet. Bohužel....
martar Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března (upraveno) V 6. 3. 2025 v 9:29, Gustaf napsal: Nikdo nic... trochu to tu oživím dalším tipem, co se mi líbí.... Gusto, tyhle jsou moc fajn na rejži, kůži i gumě. Elegantní univerzálky se solidní WR a zajímavou komplikací od malý, ale známý manufaktury. A modrá verze je fakt super Já si je zkoušel v bruselském butiku BCCS a byl z nich nadšenej. Jestli budu zas někdy chtít modrý hodinky, budou to podle aktuálního budgetu buď tyhle 1858 Geosphere, nebo Aqua verze nových IWC Ingenieur... Upraveno 8. března uživatelem martar
Gustaf Odesláno 8. března Autor Nahlásit Odesláno 8. března (upraveno) před 2 hodinami, martar napsal: Gusto, tyhle jsou moc fajn na rejži, kůži i gumě. Elegantní univerzálky se solidní WR a zajímavou komplikací od malý, ale známý manufaktury. A modrá verze je fakt super Já si je zkoušel v bruselském butiku BCCS a byl z nich nadšenej. Jestli budu zas někdy chtít modrý hodinky, budou to podle aktuálního budgetu buď tyhle 1858 Geosphere, nebo Aqua verze nových IWC Ingenieur... Jsou super... věřím tomu. Ale mám na ně asi malou ruku... A není možnost je v okolí kde zkusit. Altman je asi nenabízí.... edit: teď koukám, že Altman je prodává. Tak super.... Upraveno 8. března uživatelem Gustaf
Spongebob Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Rozhodně na tom rýžáku.. vypadaj fakt namakaně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se