Přejít na obsah

Jsem v háji...co dál?

Doporučené příspěvky

Testovačka, omrkávačka...asi by to šlo (černé nebo modré)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je ta blankytná limitka... já myslím tu navy modrou nebo černou klasiku. Tyhle jsou no date. To bych nedal...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ty jsou fakt dobrý no..taková vyzrálá volba. Tváří se jako hodinky na furt :)

já bych vzal černý a tuhle gumu k nim:

https://gregoriades.com/product/22-22mm-genuine-sinn-germany-black-silicone-replacement-watch-strap-with-straight-ends-90-125mm-mirror-polished-steel-buckle/

Jen je blbý že ty Edoxy máš taky černý.. měl sis vzít modrý :D

Odkaz ke komentáři

@Spongebobjako jo...asi by i vydržely delší čas. Musel bych si obhájit tu cenu v hlavě a ten sourozeneckej vztah s Béčkama. Kdybych je bral, tak asi ty černý. Teď jsem koukal na nějaké videa a ty tmavě modré mají nějaké celo popraskovane ručky lumi vrstvou. To, že mám černé Edoxy vůbec nevadí. Jsou to úplně jiné hodinky. A bleděmodré mám zase speedtimery 😁

@kuncák7 tuhle bych nebral... přijely ke mně na chvilku na dovolenou, abych si je osahal.

@Harwey jj, ty indexy jsou super. Ani mě překvapivě nevadí to množství cisilek okolo. 

Ješte půjdu na ty BaM. 

Ale dalším tipům na nějakých zajímavý kousek se nebráním 

Odkaz ke komentáři

Gratulace k Edox líbí se mi a sedí ti moc pěkně na ruce👍

Ty B&M jsou zajímavý,jen mám pocit že ten tvar a design by se mi asi časem brzo okoukal.

Ty Sinn/Brajtle to vůbec nedávám,ten kolotoč lesk design ,kdykoliv je hlavně v B na někom vidím,říkám si to jsou  fake

na tyhle si koukal?

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, spineshank napsal:

Gratulace k Edox líbí se mi a sedí ti moc pěkně na ruce👍

Ty B&M jsou zajímavý,jen mám pocit že ten tvar a design by se mi asi časem brzo okoukal.

Ty Sinn/Brajtle to vůbec nedávám,ten kolotoč lesk design ,kdykoliv je hlavně v B na někom vidím,říkám si to jsou  fake

na tyhle si koukal?

Díky spine 😉 

Na ty BaM jsem zvědavěj, až je uvidím naživo a zkusím. Třeba máš pravdu, ale tak přinejhorším je pošlu dál 😁

Zenithy jsem viděl, jsou parádní, ale sakra nad rozpočet. Bohužel....

Odkaz ke komentáři

V 6. 3. 2025 v 9:29, Gustaf napsal:

Nikdo nic... trochu to tu oživím dalším tipem, co se mi líbí....

Gusto, tyhle jsou moc fajn na rejži, kůži i gumě. Elegantní univerzálky se solidní WR a zajímavou komplikací od malý, ale známý manufaktury. A modrá verze je fakt super :) Já si je zkoušel v bruselském butiku BCCS a byl z nich nadšenej. Jestli budu zas někdy chtít modrý hodinky, budou to podle aktuálního budgetu buď tyhle 1858 Geosphere, nebo Aqua verze nových IWC Ingenieur...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, martar napsal:

Gusto, tyhle jsou moc fajn na rejži, kůži i gumě. Elegantní univerzálky se solidní WR a zajímavou komplikací od malý, ale známý manufaktury. A modrá verze je fakt super :) Já si je zkoušel v bruselském butiku BCCS a byl z nich nadšenej. Jestli budu zas někdy chtít modrý hodinky, budou to podle aktuálního budgetu buď tyhle 1858 Geosphere, nebo Aqua verze nových IWC Ingenieur...

Jsou super... věřím tomu. Ale mám na ně asi malou ruku...😔 A není možnost je v okolí kde zkusit. Altman je asi nenabízí....

edit: teď koukám, že Altman je prodává. Tak super....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...