Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, v patek 20.2. se zavrsilo usili zdejsich clenu a Vasim jmenem jsem predal slibenych 11 hodinek Wenger Nadaci Leontinka.

Predani se uskutecnilo v prostorach nasi firmy, byli vybrani 4 vyvoleni, kterym jsem mohl hodinky predat osobne, ostatni dostanou sve kousky v prubehu tohoto tydne. Moje pocity jsou fakt skvele, bylo to dojemne setkani a po takovem trochu trapnem a ustrasenem zacatku se rozbehla ziva debata :thumbsup_anim:

Kluci hlavne ocenovali, ze nemusi mit na ruce zadnej smejd znacky Ruhla nebo neco podobneho a vsichni o Wengeru uz predtim slyseli.

Vsichni take poznali napoprve kolik je hodin, coz bylo docela klicove zjisteni :thumbsup_anim: (tam jsem si dost oddechl).

Musel jsem podrobne vysvetlit, co ze jsme to vlastne za partu a proc se sakra zajimame o hodinky a jeste je darujeme - to me pobavilo.

Proste bylo to super a snad alespon fotky vam priblizi tu uzasnou atmosferu. Jeste jednou Vam vsem dekuju a tesim se na dalsi akci :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jsem moc rád,že se tuto akci podařilo dotáhnout do úspěšného konce.

Děkuji Frantíkovi za organizaci a všem kolegům - členům fóra.kteří se zůčastnili.Jsem rád,že jsem se mohl také podílet na dobré věci.

Dík patří i panu KOSCOMovi.Dobrá práce.

Zároveň se těsím na další akci.HB63.

Upraveno uživatelem HB63
Odesláno

A kdo že to je, ti kluci? Když se tak relativně dlouho vybírali. Sportovci? Géniové? Normální kluci, u kterých je jistota (nebo minimálně vysoká pravděpodobnost), že ty hodinky nestřelí za prvním rohem za pětikilo? Kluci z chudších rodin? Nemyslím to špatně, jen by mě to opravdu zajímalo.

Odesláno
A kdo že to je, ti kluci? Když se tak relativně dlouho vybírali. Sportovci? Géniové? Normální kluci, u kterých je jistota (nebo minimálně vysoká pravděpodobnost), že ty hodinky nestřelí za prvním rohem za pětikilo? Kluci z chudších rodin? Nemyslím to špatně, jen by mě to opravdu zajímalo.

Jsou to dlouholeti clenove Nadace. Vsichni jsou uspesni studenti a sportovci (cyklistika, beh na lyzich, fotbal - ten s tim cinkajicim micem), kteri dobre reprezentuji Nadaci a pokousi se tak sehnat prostredky pro ostatni. Jeden z nich studuje germanistiku a jeden se pripravuje na budouci praci tlumocnika primo v Nemecku. Vice info zjistim.

Jeste jedna oficialni fotka!!! :thumbsup_anim:

Odesláno
Jsou to dlouholeti clenove Nadace. Vsichni jsou uspesni studenti a sportovci (cyklistika, beh na lyzich, fotbal - ten s tim cinkajicim micem), kteri dobre reprezentuji Nadaci a pokousi se tak sehnat prostredky pro ostatni. Jeden z nich studuje germanistiku a jeden se pripravuje na budouci praci tlumocnika primo v Nemecku. Vice info zjistim.

Jeste jedna oficialni fotka!!! :thumbsup_anim:

Takže to jsou všichni chytřejší než já :) Já další info nechci, mně to takhle bohatě stačí. Díky ti. Nejen za toto info, ale i za organizaci.

Odesláno (upraveno)

Skvělé, skláním se před Frantíkem s jeho nápadem :notworthy: , díky i Koscomu a ostatním členům za jejich ochotu přispět. Dle fotek klukům hodinky udělaly radost, snad potěší i ty zbylé - ať slouží. Ještě jednou DÍKY!

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

11 hodinek. Bomba!!! Čekal jsem jeden či dva kousky a ono hned jedenáct. Paráda.

Frantiku, mě by zajímalo, jestli už někdo z nich hodinky měl.

Ten kluk v tričku Iron Maiden má totiž nějaké na ruce. Takže už něco nosili?

btw - dobrej vkus má, chlapec :)

Iron Maiden "Live After Death" aneb třetí nejlepší živák všech dob.

Hned po Iron Maiden "Raising Hell" a Accept "Staying Alive".

Odesláno (upraveno)
Mně se zdá, že na té fotce má na ruce právě ty Wengery.

Ano, ma na ruce prave ty Wengery :thumbsup_anim: Nikdo z nich hodinky nemel, pouze jeden mel zkusenost s modelem Ruhla, ale v minulosti.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
Mně se zdá, že na té fotce má na ruce právě ty Wengery.

Jak na té druhé fotce sahá do krabičky, tak jsem myslel, že si je ještě nenasadil.

Stejně by mě zajímalo, jestli je pro kluky tohoto věku lepší třeba iPod či právě ty hodinky.

Frantíku, neříkali, co by jim udělalo největší radost?

Odesláno (upraveno)
Jak na té druhé fotce sahá do krabičky, tak jsem myslel, že si je ještě nenasadil.

Stejně by mě zajímalo, jestli je pro kluky tohoto věku lepší třeba iPod či právě ty hodinky.

Frantíku, neříkali, co by jim udělalo největší radost?

Tak samozrejme si nedelam iluze, ze jsou pro ne hodinky alfou a omegou jejich zivota. Ale hodinky jsou to, co spojuje je a nás tady na foru a proto byla akce tak uspesna. Po debate s nimi a sefkou Nadace je zrejme, ze nejvice penez jde na asistenty a vodici psy - to jsou ty NEJUZITECNEJSI veci, ale presto verim, ze nejen uzitecnostmi ziv je clovek. Pro nas taky nejsou hodinky stred vesmiru (i kdyz taky u nekterych magoru bych zapochyboval :thumbsup_anim: , a presto je milujeme). Priste se samozrejme mohu s Nadaci dohodnout a zase vybrat finance na konkretni vec, uvidime co to bude.

Ale me se libilo, ze jsem na nich videl, ze je to fakt tesi. Jsou to teenageri a taky chtej mit pekny veci. Ochmatavali ty hodinky a pásky a rozepinali a zapinali tu flipovou sponu a nastavovali delku remenu a tak jako si rovnali ty hodinky na ruce, jako kdyby je videli :thumbsup_anim: A ja verim, ze je videli - nekde uvnitr :thumbsup_anim:

Pozn. Jeden z nich trochu vidí, ale to jsem nevedel, takze jsem byl dost v soku, kdyz mi rekl "Ty vole ty vypadaj fakt dobre" :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...