shorty.boy Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Ted uz jen doufat, ze osloveny nebude pan Srstka nebo pani Kubisova. Nerad bych doma cekal stab televize Nova i s partou fanatickych ochrancu zvirat, chystajici provezit stav nasich koz a peci o ne. Nehlede na to, ze by pritelkyne asi nebyla rada . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 (upraveno) short.boy: až bude přítelkyně kojit, přičemž prcek bude mít v osmi měsících 8 zubů, tak ti dá za pravdu. Upraveno 25. února 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Dopadne to nejak s tim priveskem na klice? Osobne bych radeji nez kuzi mel neco jednoducheho z lestene nerez oceli. Chci videt kozenej privesek za deset let Preci tu musi bejt sikovnej clen co by to za uplatu vzal jako melouch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Dopadne to nejak s tim priveskem na klice? Osobne bych radeji nez kuzi mel neco jednoducheho z lestene nerez oceli. Chci videt kozenej privesek za deset let Preci tu musi bejt sikovnej clen co by to za uplatu vzal jako melouch! Mám koženou peněženku cca 10 let a je v pohodě. Já bych radši kůži, protože to bude lehčí, než kovový přívěšek. A hlavně často hážu klíče do stejné kapsy jako telefon, tak bych radši méně kovu, abych měl telefon méně poškrábaný Nehledě k tomu, že si , nevím proč, myslím, že zařídit výrobu koženého přívěšku bude mnohem snazší než zařídit výrobu kovového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Co teda oboji? Simon a ...? Vzdyt je o par korun beno par set korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shorty.boy Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 kozeny privesek by asi nebyl od veci. Jeste me napadla takova ta samolepka co se dava na auto. Maji to motorkari, potapeci, golfisti atd atd atd..... Neco co nebude nijak strakaty, aby se to dalo pouzit i na "lepsi" auta... cena by byla radove v desitkach korun. ALe asi blbost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 kozeny privesek by asi nebyl od veci. Jeste me napadla takova ta samolepka co se dava na auto. Maji to motorkari, potapeci, golfisti atd atd atd..... Neco co nebude nijak strakaty, aby se to dalo pouzit i na "lepsi" auta... cena by byla radove v desitkach korun. ALe asi blbost.... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...molepka+na+auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Dopadne to nejak s tim priveskem na klice? Osobne bych radeji nez kuzi mel neco jednoducheho z lestene nerez oceli. Chci videt kozenej privesek za deset let Preci tu musi bejt sikovnej clen co by to za uplatu vzal jako melouch! Koženej přívěsek si mi zdá být opravdu kravina, zvlášť s nápisem Steinhart. Už vidím výstavu hodinek v Bázlu, u stánku skupinku chronomáčů a zdvořilý údiv personálu : "promiňte, nejste vy členy klubu přátel Steinhartů ?" " Né, my jsme jen neměli lepší nápad." Docela mě překvapuje, že zdejších pět tisíc členů nedokáže objednat třeba sto kusů opravdu pěknýho odznaku (jehlice/prstenu/manžetových knoflíků) na zkoušku. Cena materiálu při té velikosti fakt nehraje velkou roli. A šikovnej člen to tu před časem nabízel. Upraveno 26. února 2009 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Koženej přívěsek si mi zdá být opravdu kravina, zvlášť s nápisem Steinhart. Už vidím výstavu hodinek v Bázlu, u stánku skupinku chronomáčů a zdvořilý údiv personálu : "promiňte, nejste vy členy klubu přátel Steinhartů ?" " Né, my jsme jen neměli lepší nápad." Docela mě překvapuje, že zdejších pět tisíc členů nedokáže objednat třeba sto kusů opravdu pěknýho odznaku (jehlice/prstenu/manžetových knoflíků) na zkoušku. Cena materiálu při té velikosti fakt nehraje velkou roli. A šikovnej člen to tu před časem nabízel. Jasne ze ne s napisem Steinhart..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Jasne ze ne s napisem Steinhart..... Jo, tak ten nápis nechte zavařit a přebrousit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Tohle vlákno jsem nějak vynechal a je pravda že jsem se už dlouho tak nenasmál. Navrhuji nechat si useknout malíček na levé ruce a vytrhnout přední zub. Už vidím ten sraz v hospodě. A pokud by to snad někoho bolelo tak "Koza doji krev." - "Mam toho plnou kabelku." je perfektní náhrada. První manekýn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) První manekýn Ale malíčky má zatím oba, já ho viděl. Měli bychom s tím něco udělat! Upraveno 26. února 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 ...asi bych taky měl něco říct. Bavíte se vo tom, že chcete nějakej cejch aby jsme se my stejně postižení, třeba při náhodném setkání, mohli případně nějak poznat...no a na to jsou potřeba nějaký ty škatulkovací amulety a ty maj svojí hierarchii, význam a zařazení. Takže takovou klíčenku bych si fakt asi nikdy nepořídil. Už se vidím, jak pokaždý, když někam příjdu tahám klíče vod auta z kapsy a pokládám na stůl, nebo si s nima ležérně pohazuju v jedný ruce, tak aby si toho přívěsku třeba někdo mohl všimnout. To mi připadá fakt dost nechutný. Vždy jsem si totiž myslel, že lidé jenž se zajímají o hodinky oplývají jistou přirozenou noblesou. Ještě k tomu odznaku, kdysi jsem tu nabídl a potom přesunul na svoje bývalé fórum objednávku na výrobu toho předmětu. Podmínka byl zájem o min. 50 kusů. Nastřádal se tam tenkrát zájem o asi 30 ks a pak to nějak usnulo. Po nějaký době jsem zrušil celý fórum a bylo po srandě. Pokud by ale byl zájem mohu to zase otevřít, jelikož výrobu mám vymyšlenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Já bych si odznak rozhodně objednal, protože se mi líbí, ale musím říci, že mám dojem, že v dnešní době není obvyklé odznaky nosit a není to ani snadné díky druhům oblečení, jaké se dnes nosí. Zdá se mi, že vůbec nejjistější by byl nějaký navlékací segment na řemínek nebo tah hodinek. Vycházím z toho, že každý maniak přes hodinky se bude každému dívat především po hodinkách. Malá chybička je v tom, že nějaký navlékací segment by u elegantních hodinek působil dosti rušivě. Tohleto není snadné vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Při velikosti do cca 15 mm a při rozumné tloušťce je ho možné přichytit na kožený pásek šroubením nebo packama. To je docela běžné. To samé je i s odznakem. Na jehle může být třeba jako jehlice do kravaty k montérkám...mimochodem elegantnější než ty manažerský klipsy.. a se šroubením ho umístíš kamkoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Docela zajímavá myšlenka, určitě bych se přidal. Poznat se na první pohled by bylo fajn. Jen si to jaksi neumím moc představit. Pokud znamení má být co nejlépe viditelné, ale zároveň pro neznalé nenápadné, použitelné za skoro všech okolností, neobtěžující uživatele, ... Napadá mě snad jen nějaký decentní prsten. Byl by na ruce s hodinkami, které budou zpravidla spouštěčem pro navázání kontaktu. Dá se nosit téměř neustále. Musel by však být hodně decentní, protože ne každý si může dovolit nosit jiný šperk, než snubní prsten (tuším, že pravidla připouští ještě pečetní). Po zvážení všech požadavků na možnost vzájemné identifikace mi prsten vychází docela dobře, i když jsou i tam určité komplikace (různé velikosti, možná i materiál, ...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Odznak beru - hlásím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Docela zajímavá myšlenka, určitě bych se přidal. Poznat se na první pohled by bylo fajn. Jen si to jaksi neumím moc představit. Pokud znamení má být co nejlépe viditelné, ale zároveň pro neznalé nenápadné, použitelné za skoro všech okolností, neobtěžující uživatele, ... Napadá mě snad jen nějaký decentní prsten. Byl by na ruce s hodinkami, které budou zpravidla spouštěčem pro navázání kontaktu. Dá se nosit téměř neustále. Musel by však být hodně decentní, protože ne každý si může dovolit nosit jiný šperk, než snubní prsten (tuším, že pravidla připouští ještě pečetní). Po zvážení všech požadavků na možnost vzájemné identifikace mi prsten vychází docela dobře, i když jsou i tam určité komplikace (různé velikosti, možná i materiál, ...). Myslím si, že prsten je nejméně průchodný ze všech možnách variant. Ten, kdo žádný nenosí si na něj nebude zvykat. Ten, kdo ho nosí, tak je to, jak jsi sám poznamenal, pravděpodobně snubák. A pochybuji, že by ti začli nosit ještě druhý prstýnek. Já bych si radši nechal potetovat ucho než začít nosit druhý prstýnek. Edit: odznak si možná nechá udělat dost lidí (protože na obrázku asi od hciq je fakt pěknej), ale celkem pochybuji, že se pak bude chtít ho přendavat do jiného oblečení, takže velmi brzy skončí v šuplíku. Kritizuju, ale lepší nápad nemám. Upraveno 26. února 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 prsten ne. manzelka by me zabila ze nosim prsten a snubak ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 prsten ne. manzelka by me zabila ze nosim prsten a snubak ne Jestli si to neprosadíš, tak jsi u mne mrtvej Homolka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se