Přejít na obsah

Všeobecný signál chronomagu

Gorg

Doporučené příspěvky

kibi: souvisí nějak s mým příspěvkem to, že sis zvětšil font červeného podpisu? :-D

U Kibiho je zvětšení fontu první krok to ještě jde druhý je zvětšení ráže, to už bych si dal majzla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO?

líbí se mi, že odznáček chronomagu by vám zabodnutej v hlavě nevadil, ale logo panerai na autě nebo předloktí echt paneraisty vás ještě nedávno pohoršovalo a vyvolávalo úsměv na tváři -- he he trochu pokrytectví nikdy neuškodí

Odkaz ke komentáři

to je fakt... :)

premyslim o vytetovani loga CHRONOmag na vnitrni stranu leveho predlokti... misto odznacku, to by taky slo... :)

Když tetování, tak jedině na sedací partie. Pokud budeš mít podezření, že ten týpek, nebo slečna, co s nima mluvíš, jsou z chronomagu, je ti jasné, co máš udělat :thumbsup_anim:

jedinou vyjímku může mít YPO, který tam už určitě má vytetované jméno nějaké instalaterské firmy :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Když tetování, tak jedině na sedací partie. Pokud budeš mít podezření, že ten týpek, nebo slečna, co s nima mluvíš, jsou z chronomagu, je ti jasné, co máš udělat :

Kdyz tetovani, tak neco vetsiho :)

louqo8.jpg

Foto z WUS.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes na plavečáku kontaktoval borce s Monstrama na ruce: "Koza dojí krev". Odpověděl, že mu to ani moc nevadí, protože kozí sýry nejí... :withstupid:

LOL! :lol2: :lol2: :lol2:

Tak to jsi pasak! :thumbsup_anim:

Doufam, ze se nekdy potkame a zakonspirujeme. Uz mam plnou kabelku vypilovanou - jen mne zatim nikdo neoslovil... :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Jo. A ve stredoveku tomu rikali muceni. A dneska je to cool. Asi starnu.... :cheers:

To víš, dnešní mládež jsou prd lovci a válečníci, tak těch jizev moc nemaj. Maximálně, když si někde nachmelený rozbijou držku na schodech... Tak si to musej takhle trapně vynahradit :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...