Conrad Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 kibi: souvisí nějak s mým příspěvkem to, že sis zvětšil font červeného podpisu? :-D U Kibiho je zvětšení fontu první krok to ještě jde druhý je zvětšení ráže, to už bych si dal majzla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Nejlepsi by bylo se poznavat podle ohromujiciho sarmu, charisma a elegance, kterezto vlastnosti skromne vyzarujeme na metry daleko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Ale malíčky má zatím oba, já ho viděl. Měli bychom s tím něco udělat! No co byste chtěli po 3dětech, ale zaujal mě ten váš odznak jako nánosnice, tu bych užil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Nejlepsi by bylo se poznavat podle ohromujiciho sarmu, charisma a elegance, kterezto vlastnosti skromne vyzarujeme na metry daleko ... Taky si myslim. Clovek se zajmem o hodinky = Chronomagista = Gentleman => Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 dneska mě s tím signálem překvapil na zastávce autobusu Hugo14....vůbec se mi nevybavila odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 líbí se mi, že odznáček chronomagu by vám zabodnutej v hlavě nevadil, ale logo panerai na autě nebo předloktí echt paneraisty vás ještě nedávno pohoršovalo a vyvolávalo úsměv na tváři -- he he trochu pokrytectví nikdy neuškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 dneska mě s tím signálem překvapil na zastávce autobusu Hugo14....vůbec se mi nevybavila odpověď ...hned je vidět že nenosíš kabelku...ale jinak.... Safi to bylo naposled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Mně se ta aktuální navrhovaná podoba odznáčku moc nelíbí - je to sice profi deformace, ale... zkrátka... furt mi to připomíná HP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 to je fakt... premyslim o vytetovani loga CHRONOmag na vnitrni stranu leveho predlokti... misto odznacku, to by taky slo... Když tetování, tak jedině na sedací partie. Pokud budeš mít podezření, že ten týpek, nebo slečna, co s nima mluvíš, jsou z chronomagu, je ti jasné, co máš udělat jedinou vyjímku může mít YPO, který tam už určitě má vytetované jméno nějaké instalaterské firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Tak jsem dnes na plavečáku kontaktoval borce s Monstrama na ruce: "Koza dojí krev". Odpověděl, že mu to ani moc nevadí, protože kozí sýry nejí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Tak jsem dnes na plavečáku kontaktoval borce s Monstrama na ruce: "Koza dojí krev". Odpověděl, že mu to ani moc nevadí, protože kozí sýry nejí... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Dobry!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 to je fakt... premyslim o vytetovani loga CHRONOmag na vnitrni stranu leveho predlokti... misto odznacku, to by taky slo... Ja by som radšej nejakú nálepku - tetovačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Když tetování, tak jedině na sedací partie. Pokud budeš mít podezření, že ten týpek, nebo slečna, co s nima mluvíš, jsou z chronomagu, je ti jasné, co máš udělat : Kdyz tetovani, tak neco vetsiho Foto z WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Tetování je pro holky, něco pro chlapy je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Tak jsem dnes na plavečáku kontaktoval borce s Monstrama na ruce: "Koza dojí krev". Odpověděl, že mu to ani moc nevadí, protože kozí sýry nejí... LOL! :lol2: Tak to jsi pasak! Doufam, ze se nekdy potkame a zakonspirujeme. Uz mam plnou kabelku vypilovanou - jen mne zatim nikdo neoslovil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Tetování je pro holky, něco pro chlapy je tady Ale fuj! Tetování se dá alespoň po čase odstranit, ale cutting už asi dost těžko. Co kdybych si vyřezal IWC a po čase začal fandit Patek Phillippe? To si mám nechat transplantovat kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Tetování je pro holky, něco pro chlapy je tady Kam ten svet speje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Kam ten svet speje.... Tak skarifikace tady byla už mnoho tisíc let před tetováním, už v pravěku. Tehdy byly jizvy symbolem lovce a válečníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Tak skarifikace tady byla už mnoho tisíc let před tetováním, už v pravěku. Tehdy byly jizvy symbolem lovce a válečníka Jo. A ve stredoveku tomu rikali muceni. A dneska je to cool. Asi starnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Jo. A ve stredoveku tomu rikali muceni. A dneska je to cool. Asi starnu.... To víš, dnešní mládež jsou prd lovci a válečníci, tak těch jizev moc nemaj. Maximálně, když si někde nachmelený rozbijou držku na schodech... Tak si to musej takhle trapně vynahradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se