Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 25. 3. 2016 v 15:32, moco napsal:

Ale když chces proste RW875 tak je chces i když je musíš bolestivě rozchodit...tomu uz se říká vybírat srdcem

Tak to je teda fakt, voci tomuto neexistuje uz ziadny argument :D

Edit: ale pripomenulo mi to jeden diel z itcrowdu

Upraveno uživatelem ivan_989
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

875 vs 877.

Boty me nikde netlaci, ale nepochybuji o tom, ze nez se poradne zajedou, nejake misto na noze to odnese. Proste nez kuze zmekne a vytvaruje se podle nohy, chvili to trva a je treba byt pripraven trpet.

post-23733-0-93550100-1458923655_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 14:20, ivan_989 napsal:

podla mna to nie je o stasti. Proste skusas rozne velkosti a druhy a vyberes si take boty ktore su ti dobre. Ja neviem odkial sa zobral ten mytus o rozslapavani atd. Berem ze mozu boty byt zo zaciatku tvrdsie, to je jasne, ale aby mi odierali malicky a pod., to je skor nespravny vyber.

ono by se ti taky mohlo stát, že i ze začátku budou super a nikde ani náznak, že by někde tlačily, ale vepředu budeš mít 2cm místa...

Odesláno

Nebudes reklamovat ze u jedny jim trochu ujela vyska?

V 25. 3. 2016 v 16:39, Lakerss007 napsal:

875 vs 877.
Boty me nikde netlaci, ale nepochybuji o tom, ze nez se poradne zajedou, nejake misto na noze to odnese. Proste nez kuze zmekne a vytvaruje se podle nohy, chvili to trva a je treba byt pripraven trpet.

Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 19:18, Lakerss007 napsal:

Pro zajimavost, tyhle RW Chucka Chopper si koupil zaroven se mnou tatka, ktereho jsem nalakal do DH, aby se sel taky podivat na boty, a hlavne videl, jake boty si chci koupit.

Taťka má vkus. Moc pěkné.

Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 16:39, Lakerss007 napsal:

875 vs 877.

V pohádce se sekal prstík aby se dotyčná dostala do střevíčku.

Odesláno

Na Spartoo mi to dnes hlásí 20% slevu u několika různejch bot. Jen si nejsem jist, zda to souvisí s mou registrací nebo to tam skočí každýmu. Objevuje se to až po rozkliknutí konkrétních bot.

Odesláno (upraveno)

Tak 875 jsou doma, jen si nejsem jistý velikostí...palcem mohu volne hýbat, končí mi u špičky jak je nahoře ten lem. Když narvu nohu úplně dopředu tak za patou mam asi centimetr rezervu.... Je to OK? U outdoorovek s tim nemam problem, takhe by to mělo byt, ale u RW nevim. Jsou to 44 1/2. Mam jit radeji do 44? Jeste to můžu vyladit orto vložkami, které stejne nosím v každých botech

post-23865-0-05059800-1459420376_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Takze další poznatky: po nachozenych "kilometrech" po bytě mam pocit, ze na délku budou OK (při došlapu uz noha tu špičku vyplňuje dostatečně), trochu me mate ta větší volnost kolem nártu, ale to je můj anatomický problem a počítám, že časem se kůže přizpůsobí

Odesláno

moco-Nech tu velikost co máš a vykašli se na chození doma.Pěkně na celej den ven a hned uvidíš,jak to sedne:-)Po 14 dnech budou OK.Já jsme si je prostě ráno vzal a sundal až večer,když přijedu z práce:-)Nejhorší byl ten vršek nad nártem,to bolelo fest:-)

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 11:16, panedge napsal:

moco-Nech tu velikost co máš a vykašli se na chození doma.Pěkně na celej den ven a hned uvidíš,jak to sedne:-)Po 14 dnech budou OK.Já jsme si je prostě ráno vzal a sundal až večer,když přijedu z práce:-)Nejhorší byl ten vršek nad nártem,to bolelo fest:-)

Díky, uz si to právě šmatlu do obchodu, pak s prckem na vychazku, takze nechť započne rozcházení. Jinak je v nich ku.va měkej doslap, parada.

post-23865-0-84876300-1459423807_thumb.jpeg

Návštěvník Strocek
Odesláno

gratulace  :) . Já měl ten samý problém a řeším to tou tlustou vojenskou ponožkou. Ono lehce fóra to tam chce mít, protože pak by tě zase sralo, že ti sou malý... Občas mi přijde, že jak je mám celej den, že ke konci dne jsem rád, že jsem volil velikost s fórem, protože pak mi večer  zase přijdou, že mi sou akorát... Občas mě to taky přepadne, že kdybych volil o půl čísla menší, jestli by se to rozchodilo a o kolik a nebo prostě by si jenom trpěl s tím, že už to nepovolí. Lepší je mít lehce fóra než je mít malý... 

Ať slouží  ;)

Odesláno (upraveno)
  V 31. 3. 2016 v 14:19, Strocek napsal:

gratulace :) . Já měl ten samý problém a řeším to tou tlustou vojenskou ponožkou. Ono lehce fóra to tam chce mít, protože pak by tě zase sralo, že ti sou malý... Občas mi přijde, že jak je mám celej den, že ke konci dne jsem rád, že jsem volil velikost s fórem, protože pak mi večer zase přijdou, že mi sou akorát... Občas mě to taky přepadne, že kdybych volil o půl čísla menší, jestli by se to rozchodilo a o kolik a nebo prostě by si jenom trpěl s tím, že už to nepovolí. Lepší je mít lehce fóra než je mít malý...

Ať slouží ;)

Díky, uz je mam přes tri hodiny na noze a délka je OK a az se rozšmatlou tak si i lehnou na ten nárt :-) Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...