Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak s vama Ouderhoud komunikuje? Psal jsem mu v neděli a nic, tyhle sou btw fakt super

S Ouderhoudem jsem ještě nekomunikoval, ale prof.barnets a flamepanda11 odpověděli obratem hned druhý den. Posílám obrázek s dotazem ceny normálně přes Direct.

Odesláno

Nevím, jestli to tu už nepadlo, ale na RW mají speciální obchod v Lipsku, to není tak daleko ( tedy, až nám Prymula za pár let zase dovolí cestovat :-))

Odesláno

Nevím, jestli to tu už nepadlo, ale na RW mají speciální obchod v Lipsku, to není tak daleko ( tedy, až nám Prymula za pár let zase dovolí cestovat :-))

Odesláno

Obávám se, že jsem se od vás nevyléčitelně nakazil (zase) a lékem jsou ručně šité boty z Indonésie...

Hodně mě zaujaly boty od txture, nemáte s nimi někdo zkušenost? Podle redditu to vypadá dobře...

post-14565-0-12569400-1585759726_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Přesně. A kdo nemá RW neví co je žít a jako by nebyl... 

Návštěvník Strocek
Odesláno

IR uložim a nastoupí čuky. Ty čuky sou hrozně univerzální botky. Teď musim bejt doma na homouši, tak je vyvětrám až to poleví, tak snad to nebude v červnu...  :)

post-26998-0-63786700-1585842571_thumb.jpg

Odesláno

Je to pravda. Tohle vlákno je o RW, já jsem chtěl hned ten svůj post smazat, ale neumím to.

Jak je to takový rozklížený a řeší se tu Ouderhoud a Flamepanda, tak jsem to tu holt hodil taky, ale ano, nepatří to tu. 

Odesláno

ff431fd3ee00bf8ea23a1e953dbb0cf7.jpg

Origo RW kozeny tkanicky mam na Moc Toe. Koupeny v DH. Chvilku trva, nez kuze povoli a funguji. Za me to vypada lip a funguje srejne dobre jako nylon..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...