Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

Přijde mi, jako by někde prohodili dvě boty z různých párů, takže bude stačit, když si najdeš svého nagelovaného bezdomovce - pardon dřevorubce - a jednu botu s ním vyměníš :-)

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Byl tam nějakej týpek co si tam šel kupovat kalhoty a ten se do toho furt stral, jako že kde a s kým sem to řešil. Jako ukázkovej hipster s košilí pro dřevorubce  :) až jsem se n....l a to sem tam šel naprosto v klidu ať to prostě omrknou a řeknou názor a výsledek vezmu stejně v klidu, ale ten týpek už mě tak s..l, že mu říkám hele, každá bota je jiná a stáli mě osmičku, tak se dotoho pak přestal s..t...

Mels mu dat jednicku na bricho na zklidnenou..

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

:D tak jako zasloužil by si, nevychovanec jeden. U něho bych si ale nebyl jistej, jestli nemá po ruce sekeru, to byl přesně ten tip, že v rámci out fitu by se s ní klindě vláčel aby byl dřevorubecky vystajlovanej... :)

edit: případně motorovku :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

post-1551-0-31610600-1446561316_thumb.jpg

A kde by se jinde měly vyrábět? Já mám na všech trojech vyrobeno ve státech

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Na tvoji otázku neznám odpověď, chtěl jsem se pouze ujistit, že většina produkce je z USA.

post-19004-0-18891700-1446562676_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Aby to nebylo z Číny všechno.My na naše formy také píšeme vyrobeno v Německu :-)  

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Hele nemusi, domnivam se ze jejich ciste prac boty se delaj mimo US. 100% vim, ze 877 je opravdu USA, ale ani u 875 si nejsem jistej, presto ze mam taky na cedulce USA:)

tl

Odesláno

Taky by mne to nastvalo.

To jsou oni takovy ty radoby hipsteri (pritom nevedi co to znamena).  :bangin:.

Byl tam nějakej týpek co si tam šel kupovat kalhoty a ten se do toho furt stral, jako že kde a s kým sem to řešil. Jako ukázkovej hipster s košilí pro dřevorubce  :) až jsem se n....l a to sem tam šel naprosto v klidu ať to prostě omrknou a řeknou názor a výsledek vezmu stejně v klidu, ale ten týpek už mě tak s..l, že mu říkám hele, každá bota je jiná a stáli mě osmičku, tak se dotoho pak přestal s..t...

Odesláno

Nevíte zda mají na spartoo nebo v DH pravidelně akce na RW? Jako má např.Loake. Jedná se mi o model 875, jestli má cenu vyčkávat v místních vodách nebo si je nechat dovézt např.z US. Mám možnost mít jedny 875ky za nějakých 5k

Odesláno (upraveno)

No na spartoo jednou byla, kdosi tady na to upozorňoval. Sleva byla asi 2000 Kč, ale pravidelna akce to asi není. ...

Upraveno uživatelem vintage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...