Návštěvník Mitak Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Přijde mi, jako by někde prohodili dvě boty z různých párů, takže bude stačit, když si najdeš svého nagelovaného bezdomovce - pardon dřevorubce - a jednu botu s ním vyměníš :-)
CEGY Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Byl tam nějakej týpek co si tam šel kupovat kalhoty a ten se do toho furt stral, jako že kde a s kým sem to řešil. Jako ukázkovej hipster s košilí pro dřevorubce až jsem se n....l a to sem tam šel naprosto v klidu ať to prostě omrknou a řeknou názor a výsledek vezmu stejně v klidu, ale ten týpek už mě tak s..l, že mu říkám hele, každá bota je jiná a stáli mě osmičku, tak se dotoho pak přestal s..t...Mels mu dat jednicku na bricho na zklidnenou..
Návštěvník Strocek Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) tak jako zasloužil by si, nevychovanec jeden. U něho bych si ale nebyl jistej, jestli nemá po ruce sekeru, to byl přesně ten tip, že v rámci out fitu by se s ní klindě vláčel aby byl dřevorubecky vystajlovanej... edit: případně motorovku Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Strocek
CEGY Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 No jo, co cekat od lumbersexuala.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Je řada Heritage Made in USA? Co máte na štítku?
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 A kde by se jinde měly vyrábět? Já mám na všech trojech vyrobeno ve státech
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Na tvoji otázku neznám odpověď, chtěl jsem se pouze ujistit, že většina produkce je z USA.
organic Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 To bude nějakej fejk, všechny RW boty se šijou ve městě Red Wing v Minnesotě.
warann Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Hele možná ne, ty pracovní (pořád RW) jsou Made in China - http://www.redwingshoes.com/footwear/filter-china/page-1/maxnum-18 Ale ty klasický zjevně budou ze států.
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Aby to nebylo z Číny všechno.My na naše formy také píšeme vyrobeno v Německu :-) Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem bohus76
TLD Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Hele nemusi, domnivam se ze jejich ciste prac boty se delaj mimo US. 100% vim, ze 877 je opravdu USA, ale ani u 875 si nejsem jistej, presto ze mam taky na cedulce USA:)tl
Koza_c Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Taky by mne to nastvalo.To jsou oni takovy ty radoby hipsteri (pritom nevedi co to znamena). .Byl tam nějakej týpek co si tam šel kupovat kalhoty a ten se do toho furt stral, jako že kde a s kým sem to řešil. Jako ukázkovej hipster s košilí pro dřevorubce až jsem se n....l a to sem tam šel naprosto v klidu ať to prostě omrknou a řeknou názor a výsledek vezmu stejně v klidu, ale ten týpek už mě tak s..l, že mu říkám hele, každá bota je jiná a stáli mě osmičku, tak se dotoho pak přestal s..t...
ego alter Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 ...a tady je moje red wingsova rodinka...mate nekdo zkusenosti s tou podrazkou s tvrzeneho korku?
ego alter Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 a neni naopak moc tvrda?...myslite,ze s tema 8111 muzu nekdy do kanclu?...nebo jen hospoda a hory doly?
moco Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Nevíte zda mají na spartoo nebo v DH pravidelně akce na RW? Jako má např.Loake. Jedná se mi o model 875, jestli má cenu vyčkávat v místních vodách nebo si je nechat dovézt např.z US. Mám možnost mít jedny 875ky za nějakých 5k
panedge Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Zadny akce na RW urcite nejsou.
vintage Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) No na spartoo jednou byla, kdosi tady na to upozorňoval. Sleva byla asi 2000 Kč, ale pravidelna akce to asi není. ... Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem vintage
CEGY Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Ja je kupoval na slevu ve Spartoo nekdy zjara. Bohuzel byly velky, tak jsem je poslal zpatky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se