Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná k tomu dohledám i referenční číslo. Co znamená trikovní zaležitost nevím :/, ale originál je vše co se prodávalo, nebo bylo vyrobeno oficiálně v Eltonu. Skládačkou mam na mysli kočárkarenské skládačky z dílů a pozůstalostí, stylem, to tam prdnu to tam nějak drží. Apopo pomalu se prokousávám tím to z Eltonu za ty roky vyšlo, a myslím, že to nebude trvat dlouho, a bude se s tím moct prokousat každý.

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 25. 7. 2010 v 13:05, 'Cyber' napsal:

Co znamená trikovní zaležitost nevím :/

Trikovni znamena, ze je to zapeklitejsi, nez se muze zdat na prvni pohled a casto kousky, ktere na to nevypadaji, muzou byt originalem tak, jak opustily brany Eltonu.

Citovat

originál je vše co se prodávalo, nebo bylo vyrobeno oficiálně v Eltonu.

Vidim to stejne. S prokousavanim preju hodne energie a tesim se.
Odesláno
  V 25. 7. 2010 v 18:35, 'docent_tecka' napsal:

par fotek s druhym cifrem. tyto hodinky maji taky "svitici" rucky a tecky u indexu

Docente nádhera, děkuji :) . Vždycky když si myslím, že už jsem v kal. 50-57 viděl skoro všechno, zjistím, že jsem vlastně neviděl skoro nic :D
Odesláno
  V 28. 7. 2010 v 8:22, 'accutron' napsal:

Nedalo mi to a podíval jsem se do eltonského muzea a ejhle nejedná se o bastl, ale originální model.

Tož chlapci můžete přihazovat bez bázně a hany.

Jejda, to byl větší mazec, než jsem čekal :-)

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 28. 7. 2010 v 19:27, 'docent_tecka' napsal:

masakr.... presto gratuluji vasnivemu sberateli a clenovi fora :)

Pěkná cena, pánové jsou srdcaři. Snad jsou fotky reálné, neprohnané fotošopem, jistě si to Robert při osobním předání pohlídá :D

Odesláno
  V 28. 7. 2010 v 19:37, 'tolja' napsal:

Pěkná cena, pánové jsou srdcaři. Snad jsou fotky reálné, neprohnané fotošopem, jistě si to Robert při osobním předání pohlídá :D

Budu jak hlídací pes. Ježíšmarjá, vždyť ta cena je jako za spartaky .... ale jo, jsem srdcař :-)
Odesláno
  V 28. 7. 2010 v 19:49, 'Bert' napsal:

Budu jak hlídací pes. Ježíšmarjá, vždyť ta cena je jako za spartaky .... ale jo, jsem srdcař :-)

Gratuluji a ještě doplňuji typové označení těchto hodinek.

011 030 (To znamená, že by uvnitř měl být strojek typ 011.)

Odesláno (upraveno)

UFF, to jsem zase ušetřil !! :D

Gratuluju výherci, myslím, že cena je ještě férová, když se ček podívá, co chtějí za docela obyčejné spartaky a tyhle jsou lepší, hezčí, exkluzivnější a dle fotek v bezva a nadějně autentickém stavu.

Upraveno uživatelem cigi
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím PRIMkaře Posted Image

Jsem nováčkem, nicméně vaším forem se prohrabuji už bezmála 4hod v kuse... Ale k věci - zajímá mě váš názor na tyto PRIMky, je to bastl?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Návštěvník Martin Kabat
Odesláno

Ale to je přece Nickiiii z Karlína s cigaretkou... He,he,he

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 29. 11. 2010 v 21:14, 'Martin Kabat' napsal:

Ale to je přece Nickiiii z Karlína s cigaretkou... He,he,he

Ano, už jsem tu na něj četl několik negativ :-( Každopádně jsou zajímavé...
Návštěvník Martin Kabat
Odesláno

Miluna Svoboda,současný Král překupníků Primek. Kam se na něj všici mi malí všiváci hrabeme. Proti němu je i T. z Uk maličkej překupníček. Pane Králi,poklekám před Vámi!

Odesláno (upraveno)

Ta cigaretka je trefná, nicméně jakýpak "překupník", copak nečteš "Hodinky pochází z mé vlastní soukromé sbírky, kterou nyní rozpouštím po dlouholetém sbírání."? Musel je držet minimálně několik hodin, než je "rozpustil".

Jinak tato hranatá krabička k těmhle hodinkám nepatří.

Upraveno uživatelem Biges
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 29. 11. 2010 v 22:14, 'Martin Kabat' napsal:

Miluna Svoboda,současný Král překupníků Primek. Kam se na něj všici mi malí všiváci hrabeme. Proti němu je i T. z Uk maličkej překupníček. Pane Králi,poklekám před Vámi!

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...