Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Hammer Time: A ještě pak "Tádovy nové časy tour" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Hammer Time: A ještě pak "Tádovy nové časy tour" Nic moc...ve wempe už jsme jednou byli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 No to už lae dost velký takže bych to ukončil. TG je zkrátka jedinej, jedinečnej, nenahraditelnej... bez něj by to nešlo! Tady stránka kde by měly být všechny díly všech sérií volně ke shlednutí... WatchTopGear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 www.finalgear.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 (upraveno) Programové schéma Prima Kolík na duben. http://i.iinfo.cz/urs-att/Schedule_COOL__A...27567194045.xls Mělo by to být v multiplexu 2, zatím se to jmenuje Test nebo tak nějak. Upraveno 6. března 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 kdybych věděl že tady mám signál tak si snad koupím settop nebo tuner do kompu. Jenže do Brna daleko a Jihlava ještě nevysílá. Ještě že máme internetový videa. Já teda TG nemám nějak pečlivě nakoukaný ale občas náhodně něco zkouknu. Asi nejvíc jsem se nasmál když vyráběli limuzíny a pak s tím jezdili po Londýně. Taky severní pól byl podařenej. A taky jak jim ta holka na Nordschleife s dodávkou vytřela zrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 (upraveno) nevím kam jinam to dát, Clarksonův dnešní článek z poloviny věnovaný výběru hodinek mě pobavil http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/j...icle5944203.ece edit: tak je to ještě jednou v co nosí vip, tam se to asi hodí víc, klidně to tady smažte.. Upraveno 22. března 2009 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 nevím kam jinam to dát, Clarksonův dnešní článek z poloviny věnovaný výběru hodinek mě pobavil http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/j...icle5944203.ece edit: tak je to ještě jednou v co nosí vip, tam se to asi hodí víc, klidně to tady smažte.. Díky, mě se nejvíc líbí pasáž co začíná: However . . . I have argued many times that owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine. Musím hluboce souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 A kdy že se to dočkáme první** dílu? Zítra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 A kdy že se to dočkáme první** dílu? Zítra? chlapi zkoušeli jste naladit prima cool na satelitu přes paket skylink??? já si s tím včera večer hrál dvě hodiny, parametry opsané z netu a furt nic http://www.parabola.cz/clanky/3443/prima-c...formou-cs-link/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Já možná zítra půjdu k babičce... Tam jí COOL šlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 no kdoví jak to s tou českou mutací bude, pravděpodobně ostuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 no kdoví jak to s tou českou mutací bude, pravděpodobně ostuda Já si myslím, že to nemohlo ani moc dobře dopadnout. Ale...třeba si alespoň seknutí DaDrivy s překladem vynutí to, že to bnebudou dabovat, ale jen titulkovat. Aspoň se trošku naučíme "cool engliš" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Takove male spiknuti proti bolsevikum bez cizich jazyku hltajicich na VeKaVecka. to je zajímavá konstrukce, já znám lidi, kteří umějí jazyků několik a mají duševně velmi vysilující práci a právě proto volí VKV, jakožto ideální relaxační prostředek... nevím, jestli když člověk přijde z 48 hodinové služby ve špitále, tak má chuť sjíždět cokoliv kde se nemluví česky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 (upraveno) Já si myslím, že to nemohlo ani moc dobře dopadnout. Ale...třeba si alespoň seknutí DaDrivy s překladem vynutí to, že to bnebudou dabovat, ale jen titulkovat. Aspoň se trošku naučíme "cool engliš" Dabing bude asi v kazdem pripade. Vcera jsem byl s Filipem Svarcem na veceri (dabuje Hammonda) a rikal mi, ze sance na titulky je minimalni, a to i pres fakt, ze lidi pisou a prosi o ne. Pry jsou televize naprosto imunni vuci zpetne vazbe. Cili .. asi ne . Dneska jde prvni dil, ve 20:15 ... tuhle jsem po sobe procital preklady prvnich dilu a taky jsem z toho mel vselijake pocity. Holt kdyz se tim clovek nezivi a zacina, neumi to uplne dobre. Jak rikam - prvni dva, tri dily budou mozna trosku kostrbaty, zbytek uz by mel byt v pohode. Upravce dialogu to trosku prosel a neco tam pozmenil, takze to snad bude koukatelny . Z prvni serie jsem prekladal vsechno vyjma epizod 3, 4, 9 a 10. Trojku delal nejaky chlapik, zbytek pani, ktera o autech nic nevi (coz zcela jiste poznate, kdyz Maybach rika "Majbex", popr. "Mabex") . Dneska vecer uz me teda muzete kamenovat, ja to snesu . Upraveno 3. dubna 2009 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Dneska vecer uz me teda muzete kamenovat, ja to snesu . Naopak. Mas muj neskonaly respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 ja sem ale nepochopil co te tak nastvalo? jen to, ze si skoncil se svym blogem a vsim. ale duvod nikde. jsem jen zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Dabing bude asi v kazdem pripade. Vcera jsem byl s Filipem Svarcem na veceri (dabuje Hammonda) a rikal mi, ze sance na titulky je minimalni, a to i pres fakt, ze lidi pisou a prosi o ne. Pry jsou televize naprosto imunni vuci zpetne vazbe. Cili .. asi ne . Dneska jde prvni dil, ve 20:15 ... tuhle jsem po sobe procital preklady prvnich dilu a taky jsem z toho mel vselijake pocity. Holt kdyz se tim clovek nezivi a zacina, neumi to uplne dobre. Jak rikam - prvni dva, tri dily budou mozna trosku kostrbaty, zbytek uz by mel byt v pohode. Upravce dialogu to trosku prosel a neco tam pozmenil, takze to snad bude koukatelny . Z prvni serie jsem prekladal vsechno vyjma epizod 3, 4, 9 a 10. Trojku delal nejaky chlapik, zbytek pani, ktera o autech nic nevi (coz zcela jiste poznate, kdyz Maybach rika "Majbex", popr. "Mabex") . Dneska vecer uz me teda muzete kamenovat, ja to snesu . Za prvé je třeba říct, že sis ukrojil hodně velký krajíc chleba. To je prostě fakt. Překládat do češtiny věc, kterou má většina automobilových fanoušků pod kůží a která si navíc hodně hraje s anglickým publikem (hosté,takové ty "some say". narážky, hlášky...) je prostě velká fuška. Ale zvládnout se to dá. A protože vidím, že jsi tomu věnoval hodně energie, auta tě baví a Top Gear máš rád tak věřím, žes ten krajíc dokázal zvládnout. Budu ti v 20.15 držet palec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 ja sem ale nepochopil co te tak nastvalo? jen to, ze si skoncil se svym blogem a vsim. ale duvod nikde. jsem jen zvedavy Skonceni blogu je jen dusledek . Nastvalo me behem uplynulych 6 tydnu vic veci, ale porad jsem to polykal, protoze mi slo o kvalitni preklad. Jsem proste fanousek. Obecne v tehle branzi neni komunikace dulezitou veci, takze se spoustu veci clovek dovi za pochodu. Problem je, ze treba i kdyz neco delas jinak/spatne, nikdo ti to nerekne. Posilas mejly s navrhama ci otazkama a nikdo neodpovida. Mluvis s nekolika lidmi, a vsichni se tvari, ze je vsechno v nejlepsim poradku. Zkratka vsechno OK. Tak spokojene pracujes, prekladas, davas do toho maximum a tesis se na vysledek. No a pak mi znicehonic prisla zprava od rezisera, ve ktere mi poslal preklad druhe prekladatelky se slovy "takhle by to melo vypadat". Nic vic. Preklad byl naprosto, ale naprosto prisernej .. spousta faktickych chyb, spatne terminologie atd. Ani cestina se mi moc nelibila, ale to me v tu chvili moc nezajimalo. Kdyz jsem mu napsal svuj nazor, tedy ze je to des a hruza, tak se do me v dalsim mejlu dost nevybiravym zpusobem navezl. Mimo jine jsem se dozvedel, ze neumim cesky, jsem nula a ze bych mel zpytovat svedomi a trochu se nad sebou zamyslet. Druha pani prekladatelka je dlouholeta a zkusena spolupracovnice, takze jakykoli negativni nazor neni na miste. A to je vicemene vsechno. Tahle posledni zprava stacila na to, aby mi cakly nervy a vsechny negativni polozky se secetly dohromady. Slusne jsem reziserovi odepsal, vysvetlil mu vsechno, co jsem za tech 6 tydnu delal a co jsem se hlavne snazil delat, aniz by to kdokoli z nich resil, vysvetlil jsem mu moji kritiku druheho prekladu a nakonec mu rekl, ze pokud se rozchazime v nazorech, tak ze z cele akce klidne vycouvam, protoze ani jeden z nas nema podobne jednani zapotrebi. Pak uz jsem jen napsal do produkce, vratil DVD, zavrel blog a tak. Muzes si myslet, ze jsem unahlena hysterka, ale obcas staci fakt malo.. Na prekladech nejsem existencne zavislej, byl to konicek ve volnym case, jeden dil 12 hodin prace, 30 stran textu, dodavani dvou dilu tydne .. to vse za cenu 70 kacek za stranku (abych byl fer, bylo to nasobeno dvakrat kvuli poskytnuti licence televizi na jeho pouziti) .. stacilo. Prelozil jsem 10 dilu. Spousta prace, spousta textu. Svedomi mam cisty, ackoli me to dost mrzi. Hlavne proto, ze jsem se chtel prokousat prvnima trema seriema, abych se konecne dostal ke ctvrty, kdy zacne ta prava sranda. Nic, bude ze me jen vdecny divak. Nakonec to treba bude i lepsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 No, jestli bude Top Gear překládat někdo, kdo autům nerozumí tak to potěš pánbůh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se