zekon7302 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
zekon7302 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Nosím je už měsíc každý den, nesundávám na noc ani do sprchy. Jsou skvělý, ruční nátah preferuji, takže to dotahování každé ráno je už rituál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Jarett Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 55 minutami, zekon7302 napsal: Nosím je už měsíc každý den, nesundávám na noc ani do sprchy. Jsou skvělý, ruční nátah preferuji, takže to dotahování každé ráno je už rituál. Jak je to s přesností ?
zekon7302 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 58 minutami, Jarett napsal: Jak je to s přesností ? Cca +5s/den. 1
skalis Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Jsou fakt krásný. Díky hranatýmu fontu mi přijdou hezčí i než původní zdroj inspirace Seamastery. Klidně sem ty fotky perte pod tlakem, ty hodinky si publicitu zaslouží. @zekon7302 Ještě jsou k dispozici a čekáš, že se brzy vyprodají?
špelda66 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února https://www.hodinky-koscom.cz/prim-orlik-respekt-60-limitovana-edice-103-026-553-63-1?gad_source=1&gad_campaignid=22864822984&gbraid=0AAAAAC2iZckDOMaIA_T-DhimtrhYgXwZi&gclid=CjwKCAiAv5bMBhAIEiwAqP9GuBi8z5JN5RZPoXdFaGJOPl5kIPefgvjtFm3MP0wjjKfeZ4YibvkmZhoCPtsQAvD_BwE
cali Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února V tomto pripade trufam si povedat ze predcili autorizovany remake originalu. Keby som si musel vybrat medzi Respektami a S300 1957 Trilogy, tak vezmem Respekty. 1
Fade Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 7 hodinami, zekon7302 napsal: Nosím je už měsíc každý den, nesundávám na noc ani do sprchy. Jsou skvělý, ruční nátah preferuji, takže to dotahování každé ráno je už rituál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásné jsou! Ty co máš na ruce nejsou ty Respekt? Co to je za edici? Tyhle mají broušené nožky shora a ty Respekt mají na všech fotkách pouzdro jakoby pískované.
zekon7302 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 32 minutami, Fade napsal: Krásné jsou! Ty co máš na ruce nejsou ty Respekt? Co to je za edici? Tyhle mají broušené nožky shora a ty Respekt mají na všech fotkách pouzdro jakoby pískované. Je to Respekt, trochu se mi to pískování ošoupalo, všechny jsou tak dělané, aby to tak chytlo něco jako patinu. Pískování je jemné, tak jak to bylo na původních, a trochu tomu pomohlo i světlo. 2
martin_muc Odesláno pondělí v 19:48 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:48 V 6. 2. 2026 v 11:17, zekon7302 napsal: Cca +5s/den. moje robia +28s/den. mam to reklamovat? 2
Bert Odesláno pondělí v 20:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:03 KUPUJTE HODINKY ZNAČKY PRIM. JDOU NEJRYCHLEJ! No, a teď vážně. Ano, reklamuj je, pokud nemáš v technickém listu, který jsi k nim dostal uvedenu hodnotu vyšší. Měřil jsi amplitudu? 1
cali Odesláno pondělí v 22:47 Nahlásit Odesláno pondělí v 22:47 Dal by som to urcite niekam na merak, zmerat to v polohach, pokial je to stabilne 28, tak by som sa radoval zo stability a asi to neriesil. Nakoniec su to manualy a aj tak musis denne smrdlat s korunkou, tak ked pri tom este kazde rano poposunies minutovku o pol minuty nazad mas presnost vyriesenu. Ak by ale merak nahodou ukazal, ze tam ziadna stabilita nie je a hodinky chodia od certa k diablu... tak by som to ani tak neriesil lebo: 1. myslim, ze Primky v papieroch udavali +-30s/den 2. su ludia co tvrdia ze stroj si musi sadnut, par mesiacov ponosit a az potom pripadne regulovat 3. mam osobne za to, ze pri pripadnom pokuse o napravu by Ti to mohli dojebat este viac PS: to asi vies, ale pre istotu, je dolezite to doma merat pri beznom noseni, aby sa hodinky hybali, nie ze ich natiahnes a nechas lezat v supliku. 1
zekon7302 Odesláno úterý v 11:35 Nahlásit Odesláno úterý v 11:35 před 15 hodinami, martin_muc napsal: moje robia +28s/den. mam to reklamovat? Norma je -6 +28s v pěti polohách. Amp nesmí spadnout po 24h. pod 200°. Doporučiji měření na stejném zařízení, jako u nás. Používáme jen swiss od Witschi, pravidelně kalibrujeme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno úterý v 11:41 Nahlásit Odesláno úterý v 11:41 Beat error je OK, jen bych to nastavil tak, aby CH bylo -8 s a v noci to dohnalo tu denní odchylku.
Bert Odesláno úterý v 12:51 Nahlásit Odesláno úterý v 12:51 @zekon7302 Zekone, mám fabriku rád, a přeji jí, aby ještě dlouho vydržela. Proto si myslím, že bys měl lépe vážit své výstupy ohledně Eltonu sem, na Chronomag. Vsuvka pro hodinkově méně znalé. COSC: -4+6, ROLEX, OMEGA: -2+2, METAS 0+5, .... atd .... Takže já Tvůj příspěvek čtu (byť zjednodušeně) takto: děláme hodinky, jejichž strojek je tak trochu na piču, ale Ty by sis měl koupit pořádnej měřák .... Jo, a taky máme skvělou normu. -6+28, tedy DIF 34 je úplně super .... Chlape, já se z Tebe jednou picnu. 1 1
zekon7302 Odesláno úterý v 13:09 Nahlásit Odesláno úterý v 13:09 před 10 minutami, Bert napsal: @zekon7302 Zekone, mám fabriku rád, a přeji jí, aby ještě dlouho vydržela. Proto si myslím, že bys měl lépe vážit své výstupy ohledně Eltonu sem, na Chronomag. Vsuvka pro hodinkově méně znalé. COSC: -4+6, ROLEX, OMEGA: -2+2, METAS 0+5, .... atd .... Takže já Tvůj příspěvek čtu (byť zjednodušeně) takto: děláme hodinky, jejichž strojek je tak trochu na piču, ale Ty by sis měl koupit pořádnej měřák .... Jo, a taky máme skvělou normu. -6+28, tedy DIF 34 je úplně super .... Chlape, já se z Tebe jednou picnu. Tohle je i v papírech k hodinkám, takže nic proti ničemu jsem neuvedl. Zmíňka o měřicím zařízení je jen kvůli tomu, že většina uživatelů to měří nějakou apkou v mobilu a v jediné poloze.
Jarett Odesláno úterý v 13:12 Nahlásit Odesláno úterý v 13:12 (upraveno) Mě by teda zajímalo, jaká je zkušenost těch, co kalibr 103 v hodinkách mají ... víc, než 15s/den mi na hodinky za 100+ přijde trochu moc Klidně bych si ty Respekty koupil ... ale tohle mi prostě vadí ... Upraveno úterý v 13:24 uživatelem Jarett
Bert Odesláno úterý v 13:15 Nahlásit Odesláno úterý v 13:15 Zekone, ale já přece nepíši, že bys uvedl něco proti něčemu. Prostě Eltoní norma je taková a maková. Mám však pocit hraničící s jistotou, že prostředky, které Elton v posledních deseti letech vložil do vývoje strojků, nejsou odpovídající výsledku. Chceš mi snad tvrdit, že u "hodinek za kilo" je DIF 34 v pohodě? Zkrátka odkaz na směšnou normu je směšný. Nic víc, nic míň. Pevně věřím, že vývoj nového strojku, který by měl být představen v prvém čtvrtletí roku 2027, dopadne (včetně schopnosti jej maloseriově vyrábět) lépe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se