Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

S Lowepro určitě chybu neuděláš, mám fotobatoh skoro 15 let a taštičku podobnou co dával kolega přede mnou a všechno drží jak má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, iYPO napsal:

Dědku kup si tohle. Mám tu větší 160 a jako výhodu před tím než vytáhnu pláštěnku vidím to, že zipy jsou schované "stříškou".

Děkovat nemusíš.

Budu muset vzít foťák a vyzkoušet, připadá mi to dost velké.... rád bych něco co bude tak akorát kopírovat foťák a co nejmenší. Abych to klidně dal celé do batohu. Díky za tip 🤙

Odkaz ke komentáři

Velké díky místnímu členovi juk, který ukončil mé hledání tím že my prostě poslal jen tak dárek :newyear: Jsi borec, Lumix pasuje úplně na klid, přesně to co jsem potřeboval...děkuji 🙏

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, African napsal:

Velké díky místnímu členovi juk, který ukončil mé hledání tím že my prostě poslal jen tak dárek :newyear: Jsi borec, Lumix pasuje úplně na klid, přesně to co jsem potřeboval...děkuji 🙏

Děkuju za pochvalu ☺️ Jsem rád, že bude sloužit dál.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak jsem si byl Lumixe trochu ošahat a jít mimo inteligentní automatické nastavení 😅 Na tu automatiku to fotí bezvadně, ale člověk si musí trochu hrát a ať to vypadá jakkoliv, snaha se cení...😆 Spící obr fajnový, musel jsem být potichu 🫢

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Měl by někdo tip, zkušenost, foťák (kompakt) se zvýšenou odolností... nárazy, déšť.... asi nejhorší je prašnost.... Mám SONY DSC-HX 60. A už jednou display (moje chyba) podruhé objektiv (samo), podle servisu to není na prašné prostředí. Potřebuji šikovný do ruky, jednoduché ovládání, zoom. Až zdechne, chci nový..

Dík za názor 😉

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Déšť by nebyl problém, ale nárazy a hlavně prach ano. Tubus a sklo jde proti vodě utěsnit. Ale jak je tam něco dopředu výsuvného, tak to na nárazy vždycky trpí, a prach se dostane i tam, kam voda ne. A když je to odolné proti všemu, tak zase výstup není nic extra. Mrkni třeba na Olympus Tough, ale myslím že lepší fotky pořídíš s jabkem.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Borci, dotaz. Umí někdo z Vás na základě praktických zkušeností porovnat Sigma Nikon DG EX s novou řadou objektivů Sigma Nikon Art? Tak nějak si nejsem úplně jist, jestli mám jít do velkého upgrade. Zaměření samozřejmě produktová fotografie lesklých předmětů:-)

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Bert napsal:

Borci, dotaz. Umí někdo z Vás na základě praktických zkušeností porovnat Sigma Nikon DG EX s novou řadou objektivů Sigma Nikon Art? Tak nějak si nejsem úplně jist, jestli mám jít do velkého upgrade. Zaměření samozřejmě produktová fotografie lesklých předmětů:-)

Bude jednodušší, když si najdeš recenze ke konkrétním objektivům co máš a k těm co by si chtěl. Ta tvoje otázka je velmi široká a každý jeden objektiv ve stejné řadě se bude chovat jinak.

Myslím tím, že ti nikdo plošně neřekne Sigma Nikon Art je super.

Odkaz ke komentáři

A až to všechno pořídíš, tak si kup i hodinky pro fotografy. Ale to je spíše pro analogové fotografy.

Za mě pecka z hlediska, že na to ještě dnes někdo myslí.

NODUS

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...