Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

a toto je foceno na jaký čas a clonu?

je to poskladane z ~40ti fotek, hodis fotak na stavit, das samospoust a jdes si cist do auta, bo v te kose by's umrel po 5ti minutach :) puvodne tech fotek bylo kolem 70ti, ale obcas mi tam proletelo neco z ruzyne, takze ty jsem pak musel vyradit...

25mm    f/4   30s   ISO 800

jde to ale vyfotit i na jeden snimek - nechas to otevreny alespon na pul hodiny. pak ale budes muset dostat z fotky ten nadbytecny sum...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď přiznávám že jsem astronomický nevzdělanec, ale proč se během té doby všechny hvězdy motají do kruhu kolem jednoho bodu:-)?

to je přece střed vesmíru ;)

vsechno se mota kolem polarky - http://en.wikipedia.org/wiki/Polaris. ta mi na fotce trochu utika (neni tam jeden jasny bod), zkratka moc foukalo :)

kdyby's miril na jih, budes tam mit 'smouhy' hvezd ze strany na stranu. a diky rychlosti (resp. pomalosti) otaceni zeme pak potrebujes mnohem vice fotek, aby's tam mel ten pohyb...

Odkaz ke komentáři

Ze sobotního focení/filmování s koptérou, fotila přítelkyně Drákula... Byl silný vítr a v horách turbulence, byl jsem možná nervóznější než když jsem v  sedával za kniplem...:-). 

post-3283-0-97870200-1429609891_thumb.jpg

post-3283-0-63378400-1429609909_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ze sobotního focení/filmování s koptérou, fotila přítelkyně Drákula... Byl silný vítr a v horách turbulence, byl jsem možná nervóznější než když jsem v  sedával za kniplem...:-). 

Ten nadšený pesan na fotce je ještě lepší než ta prima hračka  :clap:

Odkaz ke komentáři

tohle je parada - ma to taky 'zatahovaci' podvozek a la inspire?

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Gougy - to je Skoty, borderkolie, 5 let starý. Plemeno vyšlechtěné k pasení a tak se o to snaží i s koptérou... Strašně chytrý, netřeba moc cvičit, prostě na něj mluvit, gestikulovat, jako s člověkem a funguje na 100%.

IzTaPa - Phantom nemá zatahovací podvozek. Neotáčí kamerou, otáčí se celou koptérou, tak to nepotřebuje. Byla by to samozřejmě výhoda, ale Inspire 1 už zasahuje do profesionálnějších létajících kamer, dokonalý pro toho, kdo nepotřebuje na koptéru zavěsit těžší foťák. Ale taky je oproti Phantomu o dost dražší (100 tisíc vs. 30 tisíc). Nad Inspire už jsou ryze profesionální hexa/oktokoptéry s velkou nosností, lze na ně pověsit i DSLR, letí i bez jednoho funkčního motoru (požadavek u koptér nesoucích drahou fototechniku) apod. Ty jsou ale zase dražší.

Pokud souhlasíte, založím na filmování extra vlákno, ať tu neplevelíme vlákno týkající se focení. A určitě je tu spousta lidí, co občas něco natočí...

post-3283-0-53349600-1429635763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...